Bitwa o Białystok, 10-11.05.2008

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Karli
Postownik Niepospolity

Post autor: Karli »

Juz odpowiadam na wszystkie pytania :)

Co do noclegow to tak jak pisalem, bedzie gdzie Was przekimac w piatek, i o to nie ma co sie martwic. Jakbyco to dzwoncie do mnie (tel na PM), Zulusa, Czarnego lub Siweusza, i sie dowiadujcie najelpiej juz w piatek.

Co do koncertu, to szkoda ze boys zagraja dopiero o 24, wiec nie wiem czy w takim wypadku nie odpadnie ta opcja i pojdziemy po prostu na chlanie do pubu. Wszystko zalezy tez o ktorej zamierzacie sie w Bialymstoku zjawić...

Natomiast jesli chodzi o noclegi w akademikach, to bedziemy mieli do dyspozycji kilkadziesiat miejsc (niestety w ten weekend jest zjazd zaocznych :/), ale na spolke z calym EGU. Ale have no fear, zostaje wtedy sala gimnastyczna (a konkretnie dwie) do spania, wiec jak nie akademik to zostanie ze tak powiem "standard turniejowy" ;-)

Także, jesli komuś zależy na noclegu w akademiku, to mozna juz zarezerwowac miejsca, i wtedy wraz ze zgłoszeniem prosze wyraźnie to napisac, to miejsce bedzie czekać zaklepane:) W przeciwnym wypadku, to bedzie trzeba sie orientować na miejscu, czy sa jeszcze wolne miejsca (co czasami przynosi i tak pozytywne skutki bo sie mozna milo zaskoczyc - prawda Supeł ?:)).

Awatar użytkownika
Supeł
Kretozord

Post autor: Supeł »

karlee pisze: W przeciwnym wypadku, to bedzie trzeba sie orientować na miejscu, czy sa jeszcze wolne miejsca (co czasami przynosi i tak pozytywne skutki bo sie mozna milo zaskoczyc - prawda Supeł ?:)).
prawda szczera, 7 osobowa grupa dziewcząt spała za darmo w pokoju - ze mną :D / no prawie 7, ale za darmo ;D
POLECAM TURNIEJE W Białymstoku :D

Bartys
Kradziej

Post autor: Bartys »

jak mamy sobie rezerwowac to mozesz zaklepac jedna 7mke dla kultu chyba ;P

Awatar użytkownika
CzarnY
Falubaz

Post autor: CzarnY »

Grichalk pisze:Jeżeli jest możliwość zaaklimatyzowania sie już w piątek, to chętnie skorzystałbym z tej opcji. Tylko do kogo mam z tym uderzyć? Moją wiochę można jedynie pod Wawe podciągnąć.
Miejsce bedziesz mial na pewno, jesli zdaze sprzatnac moja makietownie i dodatkowo pokoj goscinny (dwa w jednym ;) ), to zapraszam do siebie.

Awatar użytkownika
Reyki
Masakrator

Post autor: Reyki »

dla OŁ tez rezerwacje mozna myknąć(będzie nas 5)
Gra w warzywniaku uświadomiła mi że zawsze chciałem zostać ogrodnikiem. Taki spokój, można się wyciszyć i bez napinki poturlać kostkami.

KFC-Karl Franz Chicken

Awatar użytkownika
Marek G
Kretozord

Post autor: Marek G »

Ktos z Wawki wybiera sie moze w sobote rano :P? (jak?)

Awatar użytkownika
Stachu
Kradziej

Post autor: Stachu »

marek, ja też będę tak jechał ale nie wiem czym, więc jakby co kołuj dwa miejsca :P

Awatar użytkownika
CzarnY
Falubaz

Marek, rozumiem ze dopisywać Cię? czekamy na rozpę + ID. ;)

Awatar użytkownika
Reyki
Masakrator

Post autor: Reyki »

a moje juz doszły?
Gra w warzywniaku uświadomiła mi że zawsze chciałem zostać ogrodnikiem. Taki spokój, można się wyciszyć i bez napinki poturlać kostkami.

KFC-Karl Franz Chicken

Awatar użytkownika
CzarnY
Falubaz

Tak tak, jest na skrzynce, jeszcze czeka na weryfikacje. Karlee jak wroci z baletow to na pewno sie tym zajmie :)

Inferno
Falubaz

Post autor: Inferno »

Ok u mnie nocuja:
Duke
Shino ( jak dobrze zrozumiałem)

Awatar użytkownika
Kielon
Masakrator

Post autor: Kielon »

Mi też przez telefon obiecałeś. :P
Obrazek

Awatar użytkownika
Marek G
Kretozord

Post autor: Marek G »

CzarnY pisze:Marek, rozumiem ze dopisywać Cię? czekamy na rozpę + ID. ;)
Spoko, wysle napewno. Mam zajebista ochote jechac, postaram sie byc :)

Stachu, pewnie pociag zostanie jak zawsze :). (Jakby ktos mial 2 wolne miejsca w samochodzie, to my z checia sie zabierzemy :).)

Awatar użytkownika
Karli
Postownik Niepospolity

Post autor: Karli »

CzarnY pisze:Tak tak, jest na skrzynce, jeszcze czeka na weryfikacje. Karlee jak wroci z baletow to na pewno sie tym zajmie :)
Karlee wrocil z baletow, ale zajmie sie jak sie przespi troche ;-p

Cinkos
Pseudoklimaciarz

Post autor: Cinkos »

Ale macie nagrody aż mi szczena spadła!:) Jeszcze 8 osób i sie zrobi samoistny master gratuluje Białystok!:) Acha dobry pomysł z tym ostatnim miejscem ale moim zdaniem mogliście go utajnić:)Bo ci co będą mieli przegrane to będą chcieli dostawać jak największe lanie aby załapać sie na ostatnie miejsce:) Ogólnie turniej zapowiada się świetnie i pewnie frekwencja będzie większa w Białymstoku gdzieś na rubieżach Rzeczypospolitej niż w stolicy Warszawie na EEGT :PP

Awatar użytkownika
Supeł
Kretozord

ja bym go zgłosił jako mastera na szybko, a ll by przegłosowała i macie mastera już tera :D i tak go dostaniecie - czemu nie z tak grubej rury?

Awatar użytkownika
Dastor
Masakrator

Post autor: Dastor »

Marek Stachu ja też z wmi bym się zabrał w sobotę, odezwijcie się na gg czy tu na forum jak znajdziecie jakiś pociąg.

Chyba, że ktoś jedzie autem to nawet lepiej;)

Awatar użytkownika
Shakin' Dudi
Masakrator

Post autor: Shakin' Dudi »

wybiera sie ktos autem z Lublina?

Awatar użytkownika
Supeł
Kretozord

tak, ale nie wiem jak z miejscami, chyba juz nie ma wolnych, z jerzynem gadaj

Awatar użytkownika
SlanesH
Falubaz

Post autor: SlanesH »

Ja tez sie zabiore pociagiem rano w sobote jak zreszta moj kumpel i pewnie wszyscy co beda jechac z kultu (~7 osob)
Moja galeria - klik!
Maluje za kasę - klik!

ODPOWIEDZ