Bitwa o Białystok, 10-11.05.2008
Juz odpowiadam na wszystkie pytania
Co do noclegow to tak jak pisalem, bedzie gdzie Was przekimac w piatek, i o to nie ma co sie martwic. Jakbyco to dzwoncie do mnie (tel na PM), Zulusa, Czarnego lub Siweusza, i sie dowiadujcie najelpiej juz w piatek.
Co do koncertu, to szkoda ze boys zagraja dopiero o 24, wiec nie wiem czy w takim wypadku nie odpadnie ta opcja i pojdziemy po prostu na chlanie do pubu. Wszystko zalezy tez o ktorej zamierzacie sie w Bialymstoku zjawić...
Natomiast jesli chodzi o noclegi w akademikach, to bedziemy mieli do dyspozycji kilkadziesiat miejsc (niestety w ten weekend jest zjazd zaocznych :/), ale na spolke z calym EGU. Ale have no fear, zostaje wtedy sala gimnastyczna (a konkretnie dwie) do spania, wiec jak nie akademik to zostanie ze tak powiem "standard turniejowy"
Także, jesli komuś zależy na noclegu w akademiku, to mozna juz zarezerwowac miejsca, i wtedy wraz ze zgłoszeniem prosze wyraźnie to napisac, to miejsce bedzie czekać zaklepane:) W przeciwnym wypadku, to bedzie trzeba sie orientować na miejscu, czy sa jeszcze wolne miejsca (co czasami przynosi i tak pozytywne skutki bo sie mozna milo zaskoczyc - prawda Supeł ?:)).
Co do noclegow to tak jak pisalem, bedzie gdzie Was przekimac w piatek, i o to nie ma co sie martwic. Jakbyco to dzwoncie do mnie (tel na PM), Zulusa, Czarnego lub Siweusza, i sie dowiadujcie najelpiej juz w piatek.
Co do koncertu, to szkoda ze boys zagraja dopiero o 24, wiec nie wiem czy w takim wypadku nie odpadnie ta opcja i pojdziemy po prostu na chlanie do pubu. Wszystko zalezy tez o ktorej zamierzacie sie w Bialymstoku zjawić...
Natomiast jesli chodzi o noclegi w akademikach, to bedziemy mieli do dyspozycji kilkadziesiat miejsc (niestety w ten weekend jest zjazd zaocznych :/), ale na spolke z calym EGU. Ale have no fear, zostaje wtedy sala gimnastyczna (a konkretnie dwie) do spania, wiec jak nie akademik to zostanie ze tak powiem "standard turniejowy"
Także, jesli komuś zależy na noclegu w akademiku, to mozna juz zarezerwowac miejsca, i wtedy wraz ze zgłoszeniem prosze wyraźnie to napisac, to miejsce bedzie czekać zaklepane:) W przeciwnym wypadku, to bedzie trzeba sie orientować na miejscu, czy sa jeszcze wolne miejsca (co czasami przynosi i tak pozytywne skutki bo sie mozna milo zaskoczyc - prawda Supeł ?:)).
prawda szczera, 7 osobowa grupa dziewcząt spała za darmo w pokoju - ze mną / no prawie 7, ale za darmo ;Dkarlee pisze: W przeciwnym wypadku, to bedzie trzeba sie orientować na miejscu, czy sa jeszcze wolne miejsca (co czasami przynosi i tak pozytywne skutki bo sie mozna milo zaskoczyc - prawda Supeł ?:)).
POLECAM TURNIEJE W Białymstoku
Miejsce bedziesz mial na pewno, jesli zdaze sprzatnac moja makietownie i dodatkowo pokoj goscinny (dwa w jednym ), to zapraszam do siebie.Grichalk pisze:Jeżeli jest możliwość zaaklimatyzowania sie już w piątek, to chętnie skorzystałbym z tej opcji. Tylko do kogo mam z tym uderzyć? Moją wiochę można jedynie pod Wawe podciągnąć.
Spoko, wysle napewno. Mam zajebista ochote jechac, postaram sie bycCzarnY pisze:Marek, rozumiem ze dopisywać Cię? czekamy na rozpę + ID.
Stachu, pewnie pociag zostanie jak zawsze . (Jakby ktos mial 2 wolne miejsca w samochodzie, to my z checia sie zabierzemy .)
Ale macie nagrody aż mi szczena spadła!:) Jeszcze 8 osób i sie zrobi samoistny master gratuluje Białystok!:) Acha dobry pomysł z tym ostatnim miejscem ale moim zdaniem mogliście go utajnić:)Bo ci co będą mieli przegrane to będą chcieli dostawać jak największe lanie aby załapać sie na ostatnie miejsce:) Ogólnie turniej zapowiada się świetnie i pewnie frekwencja będzie większa w Białymstoku gdzieś na rubieżach Rzeczypospolitej niż w stolicy Warszawie na EEGT :PP
- Shakin' Dudi
- Masakrator
wybiera sie ktos autem z Lublina?