![Razz :P](./images/smilies/icon_razz.gif)
![Laughing :lol2:](./images/smilies/icon_lol.gif)
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Tiaaa ,a jakby były same tematy dotyczące ambitnych utworów literacki .... to byś też narzekałUstny Polski do glupota. Jako dowod chcialem pokazac swoja prezentacje, ale nie udalo mi sie jej odnalezc. Pewnie lezy w stercie niepodpisanych plyt, a tego to za Chiny nie chce mi sie przegladac. W kazdym razie tematem bodajze byla rola wulgaryzmow w tekstach piosenek na przykladzie wybranych utowrow hip hopowych. Samo to, ze dopuscili mi taki temat jest powodem do smiechu. Jeszcze zabawniejsze jest to ze dostalem 18/20 pkt gdzie obok mnie stanely ludziki z wypasionymi analizami powaznych utoworow poetyckich. Niech mi ktos teraz powie, ze matura jest powaznym egzaminem Wink
To kijowoAkcja z tematami byla slaba z tego co pamietam, bo przydzielili iles tam na klase i kto pierwszy ten lepszy. Ja pierwszy nie bylem i mi sam shit zostal do wyboru. Jedynym slusznym i mozliwym rozwiazaniem bylo wiec wymyslenie wlasnego tematu co tez z radoscia uczynilem Wink
"Przeanalizuj i pokaż na przykładach zależności między przemianami polityczno-społecznymi w Europie Środkowej w końcu XX w. a polską prozą fantastyczną."Sykstus pisze:A co takiego zabójczego wybrałaś ??
W razie czego mozesz wystapic o uniewaznienie bo nie dotrzymali procedurSykstus pisze:U mnie nie było opcji z wymyśleniem własnego tematu ;/
Wtedy też trzeba było. Poloniści straszyli, że oblejemy jak nie będziemy gadać 15 min. i że wybaczą nam 2 min. więcej ale mniej nie można.Sykstus pisze:@Skavenblight tylko 9 min ? Teraz trzeba nawijać równe 15 ;/
zawsze tak byloSykstus pisze:@Skavenblight tylko 9 min ? Teraz trzeba nawijać równe 15 ;/