Jak pomalować orki?
Moderator: Kołata
Ja swojee orki maluje na zielono, uzbrojenie na ciemno srebrny, skure (chodzi mi o ubrania) na ciemno brązowy, buty różnie, a wszystkie kolce, kolczatki, i naramienniki maluje na czarno i robie na nich przetarcia srebrne tak jak w army booku mają black orki na zbroji.
Jak będę miał black orki to pomaluje je na czarno i zrobie i mprzetarcia srebne (moim zdaniem to super wygląda). Może nie jestem mistrzem w malowaniu ale wole sam to pomalować niż miałby mi ktoś inny to pomalować
Jak będę miał black orki to pomaluje je na czarno i zrobie i mprzetarcia srebne (moim zdaniem to super wygląda). Może nie jestem mistrzem w malowaniu ale wole sam to pomalować niż miałby mi ktoś inny to pomalować
Podstawki robie tak:
Wale wikol, wale piasek, czekam aż wyschnie, maluje piasek rozcieńczonym snakebitem i drybrushuje bleached bonem. Potem wale na to jeszcze trawy tu i tam i mam takie stepowate, spalone, troszkę błotniste niewiadomoco . Nawet daje radę.
Wale wikol, wale piasek, czekam aż wyschnie, maluje piasek rozcieńczonym snakebitem i drybrushuje bleached bonem. Potem wale na to jeszcze trawy tu i tam i mam takie stepowate, spalone, troszkę błotniste niewiadomoco . Nawet daje radę.
Co ty zardzewiali zajebiście wyglądają. Jak wyjdą plastiki black orków to kupuje pudło i maluje na rdzewiaków . Borguta mam w zardzewiałej zbroi i wygląda kozacko. Chociaż też mam przetarcia, ale na czerwonym .Jak będę miał black orki to pomaluje je na czarno i zrobie i mprzetarcia srebne (moim zdaniem to super wygląda). Może nie jestem mistrzem w malowaniu ale wole sam to pomalować niż miałby mi ktoś inny to pomalować
Ciekaw jestem ile ich będzie w pudle, zapewne 12, wtedy 2 bedzie trzeba kupić.
Paku pisze:Tomcio a wiesz jaka cena za 12 blacków? Mi by pasowała coś ok 85 (tak jak rydwan)
ja obstawiam jakieś 128, jak normalny box
chyba ze znów dadzą plastiki w cenie metali, ale ta cena i tak już wystarczy
<truepunk> powinni robic dwa niezalezne turnieje, dla pijacych i dla niepijacych
<truepunk> sorry, ale jak ja mam wygrac z zawodnikiem ktory cala noc spal i ani piwa nie wypil, jak ja ledwo stoje?
<truepunk> sorry, ale jak ja mam wygrac z zawodnikiem ktory cala noc spal i ani piwa nie wypil, jak ja ledwo stoje?
Też mi się tak zdaje (tzn. jak normalny box, ale u nas sprzedają po 118). A myślę, że bedzie 12, bo gdzieś tak jak chaos warriorsi, chyba że dadzą 16 to będzie zaj***szczańsko! Bo w sumie jak 19 zwykłych pakują... Bo taka prawda, że orki to takie ścierwo z 4t .ja obstawiam jakieś 128, jak normalny box
Szaman coś mówił o wielokrotnościach 5 w nowych boxach, więc obstawiałbym 10.TomCio pisze:Ciekaw jestem ile ich będzie w pudle, zapewne 12, wtedy 2 bedzie trzeba kupić.
A licky boom boom down!!!
No w sumie prawda, teraz są szeregi od 5 modeli . Już niebędzie 16stek, a 15stki .
troche chaotyczne te fotki ramek z nowymi czarnuchami, ale generalnie w jednym miejscu jest 4 obok siebie i gdzie indziej jeszcze 1, wiec stawiam, ze 5 w ramce, 10 na box, a moze nawet 5 tylko i maly box, bo te ramki to 3 czesciowe chyba i nieduze, tanio nie bedzie na pewno (choc taniej niz metal)
http://video.google.pl/videoplay?docid= ... 8004891009A jak nie powie to ,,wyprosimy informacje" jak rosyjska mafia
Rosyjska mafia ??
Przyszedł mi do głowy wspaniały pomysł na podstawki dla orków i goblinów.
Chcę im zrobić podstawki z lodem i ze śniegiem a orkom i gobinom dorobić łyżwy z masy modelarskiej lub jakichś części (noże itp.).
Co o tym myślicie?
Nie jest to nowy pomysł, ale teraz mi się przypomniał a kiedyś widziałem gdzieś w internecie całą taką armię
Chcę im zrobić podstawki z lodem i ze śniegiem a orkom i gobinom dorobić łyżwy z masy modelarskiej lub jakichś części (noże itp.).
Co o tym myślicie?
Nie jest to nowy pomysł, ale teraz mi się przypomniał a kiedyś widziałem gdzieś w internecie całą taką armię