Jak będę miał black orki to pomaluje je na czarno i zrobie i mprzetarcia srebne (moim zdaniem to super wygląda). Może nie jestem mistrzem w malowaniu ale wole sam to pomalować niż miałby mi ktoś inny to pomalować

Moderator: Kołata
Co ty zardzewiali zajebiście wyglądają. Jak wyjdą plastiki black orków to kupuje pudło i maluje na rdzewiakówJak będę miał black orki to pomaluje je na czarno i zrobie i mprzetarcia srebne (moim zdaniem to super wygląda). Może nie jestem mistrzem w malowaniu ale wole sam to pomalować niż miałby mi ktoś inny to pomalować
Paku pisze:Tomcio a wiesz jaka cena za 12 blacków? Mi by pasowała coś ok 85 (tak jak rydwan)
Też mi się tak zdaje (tzn. jak normalny box, ale u nas sprzedają po 118). A myślę, że bedzie 12, bo gdzieś tak jak chaos warriorsi, chyba że dadzą 16 to będzie zaj***szczańsko! Bo w sumie jak 19 zwykłych pakują... Bo taka prawda, że orki to takie ścierwo z 4tja obstawiam jakieś 128, jak normalny box
Szaman coś mówił o wielokrotnościach 5 w nowych boxach, więc obstawiałbym 10.TomCio pisze:Ciekaw jestem ile ich będzie w pudle, zapewne 12, wtedy 2 bedzie trzeba kupić.
http://video.google.pl/videoplay?docid= ... 8004891009A jak nie powie to ,,wyprosimy informacje" jak rosyjska mafia