PlayStationPortable
Moderator: Zaklinacz Kostek
PlayStationPortable
korzystajac z dobrodziejstw taniego dolara zrobilem sobie prezent i zakupilem PSP. na razie mam 3 gry i wystarcza, ale wkrotce braknie... tu wiec chcialbym, aby mozna bylo sie wymienic informacjami nt. fajnych gier oraz ew. umieszczac info, ze ktos cos chce sprzedac/kupic.
"I fart in your general direction"
Ja bym się bardzo chętnie wymienił opinią, ale najpierw chciałbym się spytać jak sobie tę plejkę ściągnąłeś zza wielkiej wody? Jakaś firma, która wysyła towary jako prezent? I ile w juesej koszci PSP? Rozwiń proszę ten temat, bo też chciałbym z taniego dolara skorzystać
Aha, gry kupione u nas chodzą na PSP z USA?
Aha, gry kupione u nas chodzą na PSP z USA?
moj brat mieszka w USA, a ze wlasnie byl u niego moj ojciec, to nawet za wysylke nie placilem. do tego oczywiscie moj brat wie, gdzie kupowac, zeby tanio byloYpsilanti pisze:Ja bym się bardzo chętnie wymienił opinią, ale najpierw chciałbym się spytać jak sobie tę plejkę ściągnąłeś zza wielkiej wody? Jakaś firma, która wysyła towary jako prezent?
za limitowana wersje z grafika Vadera na obudowie i z dolaczona gra SW Battlefront: Renegade Squadron zaplacilem 200 dolcow + 8,5% podatku, czyli wyszlo mnie jakies 550 PLN. u nas gola PSP kosztuje ponad 700 PLNYpsilanti pisze:I ile w juesej koszci PSP? Rozwiń proszę ten temat, bo też chciałbym z taniego dolara skorzystać
jak najbardziejYpsilanti pisze:Aha, gry kupione u nas chodzą na PSP z USA?
Z tym że np. filmy na UMD już nie - blokada regionalnaSzaman pisze:jak najbardziejYpsilanti pisze:Aha, gry kupione u nas chodzą na PSP z USA?
Osobiście mam PSP już od jakiegoś czasu - wspaniały sprzęt do muzyki (np na sesje RPG lub na bitwy ), przeglądania fotek, oglądania filmów w nocy (format MP4) no i oczywiście do grania Posiadam m.in God of War: Chains of Olympus (boska gra!, prequel do God of War I i II na PS2), Final Fantasy Tactics, Valkyrie Profile (super jRPG z PSXa) oraz bardzo oryginalne i odjazdowe LocoRoco (polecam filmiki na YouTube).
do ogladanie filmow mam laptopa. poza tym wystarczy zaopatrzyc sie w program konwertujacy filmy do formatu PSP
ja glownie gram - i wlasnie katuje god of war
gier mam calkiem sporo, i to z roznego gatunku, ale najbardziej lubie takie typowo konsolowe. do strategii czy strzelanek bardziej sie komputer nadaje.
ja glownie gram - i wlasnie katuje god of war
gier mam calkiem sporo, i to z roznego gatunku, ale najbardziej lubie takie typowo konsolowe. do strategii czy strzelanek bardziej sie komputer nadaje.
No na mojej liście zakupów znajduje się właśnie jeszcze Patapon (demko daje radę ) oraz Metal Gear Solid: Portable Ops
ja polecam tomb rider: anniversary, syphon filter: dark mirror, prince of persia (obydwa) i star wars: galactic battlefront. niezle jest tez star wars: lethal alliance.
dla fanow 40stki squad command.
zawsze dobre sa wyscigi (NFS wszelkiej masci) i odmozdzajace nawalanki (tekken - jedyna gra, w ktora jestem slabszy od zony ).
milosnikom god of war polecam beowulfa - wlasciwie taka sama mechanika, tylko mniej "zagadek".
BTW mam na wymiane nowke sztuke ghost ridera, jeszcze w folii (dostalem druga ) - reflektuje ktos?
dla fanow 40stki squad command.
zawsze dobre sa wyscigi (NFS wszelkiej masci) i odmozdzajace nawalanki (tekken - jedyna gra, w ktora jestem slabszy od zony ).
milosnikom god of war polecam beowulfa - wlasciwie taka sama mechanika, tylko mniej "zagadek".
BTW mam na wymiane nowke sztuke ghost ridera, jeszcze w folii (dostalem druga ) - reflektuje ktos?
God of War, Tekken i Loco Roco moim zdaniem również. Jeszcze Wipeout
Osobiście mam DSa (zamieniłem z kumplem za PSP) i przegrałem na nim chyba wszystkie lekcje historii, wosu i angielskiego w tym roku xD Polecam.
Osobiście mam DSa (zamieniłem z kumplem za PSP) i przegrałem na nim chyba wszystkie lekcje historii, wosu i angielskiego w tym roku xD Polecam.
Jak dla większości posiadaczy PSP Ja PSP miałem, ale się wyzbyłem. IMO na DSa jest o wiele wiecej ciekawych gier, niż na PSP. Jeśli miałeś/masz PS2, to niewiele nowego uświadczysz. Zależy, czego szukasz w konsolce. Ja chciałem czegoś nowego, a tego PSP mi nie dało, no może oprócz kilku gier, jak wspomniany Loco Roco. A na DSa jest pełno gier, które zaskakują, mnie bawią do łez (japońskie romy w większości). I dlatego DS ftw Choć z drugiej strony PS3 to świetna sprawa :>Szaman pisze:pod wzgledem chocby gier DS jest daleko w tyle za PSP. w ogole DS to dla mnie taka zabawka dla dzieci
Mój wniosek - DS na rozerwanie w szkole, na wykładach itp, a PS3/Xbox 360 na długie, wciągające tytuły w domu. Dla PSP nie znalazłem zastosowania :/
No to sporo tłumaczy jak tak
Ja grałem! Fajna gra ale dosyc krotka, juz przeszedlem... Daje rade, przynajmniej Imo...
Blog o malowanych przeze mnie figurkach. http://celedorverminhorde.blogspot.com/