![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Moderator: #helion#
Według nowych uściśleń to od jutra chyba, będziesz mógł w tylko jeden.argoth pisze:To ja mam jeszcze taką małą wątpliwość. Jeśli czołg jest w walce wręcz atakowany przez 2 lub więcej jednostek, (np. na flance i z tyłu) to może oddać tylko jednej?
Niewątpliwie ale niezbalansowanie, brak sztandarów i jakiegoś bonusu od generała w stylu GMa mocno ogranicza jej użyteczność i według mnie powinni sie tym zając a nie głupotami a jest to możliwe co widać po nowych HE tylko trzeba było by sie za to zabrać z głową a nie z ptasim móżdżkiem gołębia imperialnych sił powietrznych przeznaczonym do nalotów taktycznych.karl1299 pisze:piechota jest tania i to jej zaleta
Ivo pisze:Ave
Moje pytanie brzmi:
-Czy mogę na platforme bojową w czołgu ustawić handgunnersów zamiast Inżynierów?
z tego co pamiętam to żeby wystawić longów trzeba mieć warriorsówargoth pisze: A włączając się w rozmowę...Grałem ostatnio przeciwko krasiom na samej piechocie + helka. Wyglądało to tak że ja miałem 4 klocki z detachmentami a krasie dwa klocki (longbeardsi i zabójcy). .