Ja nikomu nic nie rozpowiem.
Można na mnie polegać jak na Zawiszy

Moderator: Yudokuno
skomentowałabym to najchętniej, ale nie chcę nikogo obrażać. Nie będę więc komentowała głupich postów.GarG pisze:Jankiel chce pewnie udobruchac Hag Queenby nam tematu nie zamknęła
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
Jeśli Cię uraziłem to bardzo przepraszam. Nie w tym celu był napisany ten post.skomentowałabym to najchętniej, ale nie chcę nikogo obrażać. Nie będę więc komentowała głupich postów.
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
...mój bohaterlohost pisze:wspolczuje komus kto byl moderatorem gdy ja sie podobnie zachowywalem. od czytania tego szajsu mozg sie lasuje.
z tego co wiem nie masz mocy wykonawczej zeby rozdawac bany wiec nie wiem czy dobrym pomyslem jest straszenie nimiYudokuno pisze:Na Warseerze i na Druchii.net, po interwencjach GW, za uporczywe powtarzanie plotek, wszelkie insynuacje i takie "myki" jakie stosujecie od 2 dni, ludzie z miejsca dostawali bany. Jeśli chcecie się nadal wygłupiać - proszę bardzo.
Żyjemy przecież w czasach PRL......Ritchie pisze:Jakiś argument za cenzurą prewencyjną ?
kangur022 pisze: Ze niby czarodziejki są szpetne ?
dzikki pisze:Wypadki z kotłem się zdarzają ;] , nożem rytualnym można się skaleczyć jak się ofiara poruszy. Tudzież jakieś obmierzłe praktyki seksualne.
Kacpi 1998 pisze:te praktyki to chyba z użyciem cegły...
Ale ja mam.z tego co wiem nie masz mocy wykonawczej zeby rozdawac bany wiec nie wiem czy dobrym pomyslem jest straszenie nimi
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.