Niezwykli 3.0 (intelektualny śmietnik)
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
ŻycieLunn pisze:Tomek, a nie boisz się że jednak 30 kilo w tak krótkim bądź co bądź czasie to może się kiedyś tam odbić na Twoim zdrowiu? Jak już dobijesz do stówy i organizm się zorientuje za rok że podwoiłeś masę to może dostać szoku![]()

A teraz pale, nie ważne ile kg pójdzie w sumie, chce spalić tłuszcz, który mi się nazbierał, żeby mieć "czyste konto"

Też nigdy nie lubiłem jeść (a robić sobie żarcia to już w ogóle), ale trzeba się poświęcić dla wyższych celówJa sobie chodzę na siłkę, ale cholera nie chce mi się obżerać żeby nabić te kilka kilo które mi brakuje - jak pomyślę że miałbym jeść cztery czy pięć obiadków to ja dziękujęRispekt w ogóle za determinację, mi się nie chce jakiejkolwiek diety wrzucać (ja tak mam że nie potrzebuję i nawet nie lubię dużo jeść) ale chyba będzie trzeba po wakacjach wziąć sie za siebie już nieco poważniej

EPIC WINGrazbird pisze:bunt jest okej...
dopóki rodzice płacą za malowanie

Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
zawsze mnie rozbawiały takie bunty....
a już zupełnie zabiły mnie zdjęcia antyglobalistów z telefonami komórkowymi spozywających napoje produkowane np przez Pepsi
bunt buntem ale mieszkac w domu, miec pełny brzuch i studiować na fajnej uczelni jest okej...

a już zupełnie zabiły mnie zdjęcia antyglobalistów z telefonami komórkowymi spozywających napoje produkowane np przez Pepsi

bunt buntem ale mieszkac w domu, miec pełny brzuch i studiować na fajnej uczelni jest okej...
Spokojnie wszystk to przykryje fabra ale poki co pomaluje sobie jeszcze
jakies sugestie co mazac zeby puszeczki oproznic
:D

ja myślałem o czymś w miarę krótkim 

hehe a czy ja mówiłem ,ze musi być bunti masz bunt

a może politycznie
http://www.koszulkowy.pl/images/pisofshit.gif
nie muszę mówić ,że na Pis nie głosowałem

http://www.koszulkowy.pl/images/pisofshit.gif
nie muszę mówić ,że na Pis nie głosowałem

U mnie i tak będzie gładź w robocie .Mam słabe ściany ,więc liczyłem sie z tym zanim chwyciłem za puszkę 

Możecie mi pogratulować. Zaliczyłem pierwszy semestr z polskiego
.
Szczurek w ogóle na tym drążku się podciągasz?

Szczurek w ogóle na tym drążku się podciągasz?
Nie
swego czasu miałem ławeczkę i te sprawy
ale nie wiem po kij sprzedałem
chyba czas zakupić znowu ,zwłaszcza ,że pensja wpłynęła 

- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt: