Zniszczyłeś mnie
![Shocked :shock:](./images/smilies/icon_eek.gif)
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
i wlasnie o to mi chodzilo, ten pan slusznie prawiRaptaparat pisze:Podstawce faktycznie brakuje koloru, ale przynajmniej nie odwraca uwagi.
tu sie pozwolę nie zgodzić bo moim zdaniem to ona przyciąga uwagę bijąc po oczach "chamskim" drybrush'em, monotonią jednego koloru, i niedokładnością w zagłębieniachGraveDigger pisze:i wlasnie o to mi chodzilo, ten pan slusznie prawiRaptaparat pisze:Podstawce faktycznie brakuje koloru, ale przynajmniej nie odwraca uwagi.
spoko nikogo nie uraziles, a na pewno nie mnieMapet pisze:tu sie pozwolę nie zgodzić bo moim zdaniem to ona przyciąga uwagę bijąc po oczach "chamskim" drybrush'em, monotonią jednego koloru, i niedokładnością w zagłębieniachGraveDigger pisze:i wlasnie o to mi chodzilo, ten pan slusznie prawiRaptaparat pisze:Podstawce faktycznie brakuje koloru, ale przynajmniej nie odwraca uwagi.
sorry za taka dosłowność.. nie chce nikogo urazić... ale jak ktoś tak maluje figurkę to powinien włożyć odrobinę serca w podstawkę
Mimo, że NMM na Harrym jest bardzo dobry to wykonany został w do bólu standardowy sposób. Więc, dobrym pomysłem było by przeczytać jeden czy dwa poradniki z miliona dostępnych w internecie.Super figsa! Naprawdę zajebiaszczy ten NNM! Grave plz napisz mi jak ty tak malujesz tego NMM, bo jest po prostu boski!!
Fanatyk, proszę Cię. Jak ktoś zadaje 100 raz to samo pytanie albo pyta na ile Space Marine trafia drugiego Space Marine nie można odpowiedzieć sarkazmem ?Jak człowiek pyta się Ciebie o drogę w Twoim mieście to pokazujesz mu policjanta albo informację turystyczną czy mówisz co i jak?
Wiecie co? Jak na osoby które potrafią malować brakuje Wam jednego - uczynności. Może tak czasami potraktować kogoś łagodniej i dać linka, np. takiego:
http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?p=31856#31856
?
Zabolałoby? Nie.
Pomogło? Tak.
Ale wy wolicie używać sarkazmu jako odpowiedzi. Panowie, z nas trzech to ja powinienem być wredny bom moderator.
F.
Tak, starszne z nas chamy. Jedziemy wszystkich od gory do dolu - dodepczemy nawet trupa. Nikomu nie pomagamy i nie odpowiadmy na pytania. Nasze komentarze sa tak przenikliwe i ostre, ze posel Kurski moglby sie od nas uczyc. Prawdziwi bad boys.Fanatyk pisze: Wiecie co? Jak na osoby które potrafią malować brakuje Wam jednego - uczynności.