Plotki na temat army booka do 7. edycji
Moderator: Yudokuno
Oooo, to ja też chyba zrobię taki eksperyment z HE.
Tullaris Dredbringer was dying. He knew this, and he cared not.... At last, he knew the truth that Khain had tried to share with him all theas years, and it was glorius.
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."
jaaaa, to zamiast mówić, mam kilka super, mega prze kozaczonych newsów, wypadałoby napisać konkretnie co i jak. Tudzież nic nie pisać, po co denerwować ludzi na zapas.Dodatkowo mam kilka BARDZO prawdopodobnych informacji ze Stanów (siedze na zamkniętym forum DE na Yahoo).
no wlasnie z wszystkimi tymi zmianami na jednostkach, no i na magii...i ten kociol z tyloma fajnymi opcjami...w 12 calach stubborn i te 3 dodatki...nie, no ja naprawde nie spodziwalem sie az tylu zmian...bedzie lepiej niz dobrze, ja juz sie nie moge doczekac...boys (and gals) I am already sharpening my blades for a new, a well improved, harvest of souls in the name of khaine
- Paraszczak
- Falubaz
Przykro mi nie mogę. Ludzie, którzy mi zaufali, mają za dużo do stracenia. Ale, jak wiadomo, Baltimore to Stany...już niebawem będzie wiadomo naprawdę dużo.jarlaxle17 pisze:jaaaa, to zamiast mówić, mam kilka super, mega prze kozaczonych newsów, wypadałoby napisać konkretnie co i jak. Tudzież nic nie pisać, po co denerwować ludzi na zapas.Dodatkowo mam kilka BARDZO prawdopodobnych informacji ze Stanów (siedze na zamkniętym forum DE na Yahoo).
Po to by uzasadnic, ze test jest wiarygodny. A nie, ze wymyslil sobie zasady, czy na podstawie z dupy wzietych plotek testowal nowe DE.
Jak mowic nie moze, to nie moze i tyle. Uszanuj to ze ktos mu dal cynk, a on nie moze nic powiedziec. DA na D.net doskonale to juz wylozyl.
Jak mowic nie moze, to nie moze i tyle. Uszanuj to ze ktos mu dal cynk, a on nie moze nic powiedziec. DA na D.net doskonale to juz wylozyl.
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
ale ogólnie możesz powiedzieć że Dark Elfy będą Krieg ? Czy będziemy musieli pompować rower dla khaina?
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
pewnie armour jakiś
- Murmandamus
- Niszczyciel Światów
po prostu szatan. Ale ja oleję ten sztandar pewnie chyba że więcej głupich odziałów będę brał w armii.
Strzelałbym, że Ring of Hotek z zasięgiem 12+ calihypnotic pisze:ciekawe co to może być, i to za 25pkt ...?like a 1+ AS armor that he can use with his halberd?
or maybe the most bent, broken and twisted anti magic item in the game...
Now THERE"S a teaser! Laughing
Zapomniałeś dodać, że tam był AssasinParaszczak pisze:14 Black Guardów w 3 rundy (1,5 tury!!!) rozwierciło 28 Grave Guardów z War Bannerem. Kolesie przejezdzają przez wszystko. W zasadzie mordują prawie po 10 na rundę walki. Zginął 1 Black Guard.
Poza tym, przypomniałem sobie, że rzucałeś 4A S5 z championa, a powinno być 3A.
Ale generalnie, oddział miażdży
BG z S5 jeślli są uzbrojeni w chalabardy to znaczy się, że bazowo mają S4, a jeśli do tego jeszcze 2A, determinacja, ITP i wieczna nienawieść, a to wszysko za 13 pkt. to jest kosmos.
Tullaris Dredbringer was dying. He knew this, and he cared not.... At last, he knew the truth that Khain had tried to share with him all theas years, and it was glorius.
- Paraszczak
- Falubaz
A ty zapomnialeś dodać, że w GG był Wampir a dodatkowo drugi Wampir całą walkę dawał WS7 z helma. WS7 dla Gwardii nie straszne:)Maciek Paraszczak pisze:Zapomniałeś dodać, że tam był AssasinParaszczak pisze:14 Black Guardów w 3 rundy (1,5 tury!!!) rozwierciło 28 Grave Guardów z War Bannerem. Kolesie przejezdzają przez wszystko. W zasadzie mordują prawie po 10 na rundę walki. Zginął 1 Black Guard.
Poza tym, przypomniałem sobie, że rzucałeś 4A S5 z championa, a powinno być 3A.
Ale generalnie, oddział miażdży
A po drugie, wg mojej wiedzy, to 4A S5 na championie jest ok.
nie do konca to tak wyglada az tak rozowo nie jestTullaris pisze:BG z S5 jeślli są uzbrojeni w chalabardy to znaczy się, że bazowo mają S4, a jeśli do tego jeszcze 2A, determinacja, ITP i wieczna nienawieść, a to wszysko za 13 pkt. to jest kosmos.
- Paraszczak
- Falubaz
Dodaj jeszcze sztandar ASF i Ward Save na 5+ z Cauldrona. I ja grałem, że Gwardia ma S3+Halabardy. Czempion miał magic weapona - dlatego S5.Tullaris pisze:BG z S5 jeślli są uzbrojeni w chalabardy to znaczy się, że bazowo mają S4, a jeśli do tego jeszcze 2A, determinacja, ITP i wieczna nienawieść, a to wszysko za 13 pkt. to jest kosmos.
Z całą stanowczością zalecam zakup kilkunastu Czarnuchów przed premierą Booka.
pzdr: JP
Aaaa. to takie buty, nieźle, nieźle, sztandar ASF fajna sprawa u BG.