o kurde ale złoVanirh pisze:Ja mam w klubie niestety imperialiste, który grał wcześniej DE a teraz tym i nadal dostaje wpierdol od wszystkich w klubie jak zwykła szmata
tekst miesiąca
hehe zesram się zaraz
Moderatorzy: Arbiter Elegancji, Rakso_The_Slayer
Może po prostu Imperium jest tak nędzne jak DE :D:D:D Longi na scautów poradzą na każde złoSupeł pisze:o kurde ale złoVanirh pisze:Ja mam w klubie niestety imperialiste, który grał wcześniej DE a teraz tym i nadal dostaje wpierdol od wszystkich w klubie jak zwykła szmata
tekst miesiąca
hehe zesram się zaraz
Słuchaj ostatnio w bitwie na 1,5k moich 8 kuszników zestrzeliło 5 hammerersów( z 15 i mieli bsb) nie zdali paniki , a że byli blisko krawedzi to zwiali .Rakso_The_Slayer pisze:nie ma takiej rzeczy w tej grze której by nie zatrzymał oddział 20 hammerersów z FCG, rune of courage i BSB w pobliżu...
Słuchaj jak masz mówić teksty typu "Może po prostu Imperium jest tak nędzne jak DE " to idź pograj w pokemony Spotkałbyś gracza DE na poziomie to by ci tak przetrzepał twoje dupsko , że byś już tak nie mówił . W ogóle nie rozumiem po co takie dzieci grają w wfb , żenada .... tylko się ośmieszasz z takimi tekstami .grahnar pisze:Może po prostu Imperium jest tak nędzne jak DE :D:D:D Longi na scautów poradzą na każde złoSupeł pisze:o kurde ale złoVanirh pisze:Ja mam w klubie niestety imperialiste, który grał wcześniej DE a teraz tym i nadal dostaje wpierdol od wszystkich w klubie jak zwykła szmata
tekst miesiąca
hehe zesram się zaraz