Euro 2008 w piłce nożnej
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Och, ale to nie ma tego atawistycznego ładunku emocjonalnego... takie... słówka-kastraty.Treevill pisze:mozna napisac "zniszczyli" , "rozgromili" , "wdeptali w ziemie" i wiele innych ... troche kultury ... czas aby admini wzieli sie do roboty

http://warhammer.org.uk/PhP/viewtopic.p ... 223#562223
troche pozno al;e ostatnio nie mam czasu przegladac forum 

a co myslicie o meczu Holandia - Rumunia ???
mysle ze Holandia pozwoli wygrac Rumuni ( 0 - 1 ) ... dzieki temu pozbeda sie dwoch silnych druzyn (Wlochy i Francja) i odpoczna sobie przed nastepnymi rozgrywkami
mysle ze Holandia pozwoli wygrac Rumuni ( 0 - 1 ) ... dzieki temu pozbeda sie dwoch silnych druzyn (Wlochy i Francja) i odpoczna sobie przed nastepnymi rozgrywkami
Napewno wyjda drugim skladem i napewno zagraja tak jak najlepiej beda umieli. Nikt nie bedzie nikomu pola ustepowal specjalnie a kazdy z rezerwowych bedzie chcial sie pokazac. Nie wiem jak mozna mowic, ze odadza wynik i specjalnie przegraja...
Haha, co za mecz
Najbardziej mi się podobał Tunczaj na bramce
Nie dość że jego widok jakoś zawsze mnie śmieszy, to teraz mnie dobił 
Byłem za Czechami, ale lepiej że nie weszli po emocjonującym meczu, niż mieliby wejść po nudnym

Byłem za Czechami, ale lepiej że nie weszli po emocjonującym meczu, niż mieliby wejść po nudnym

- Bruenor Battlehammer
- Wodzirej
Tekst mojego brata na początku meczu:
"Kibicuje Turkom, bo dobre kebaby robią"
no i miał chłopak racje
"Kibicuje Turkom, bo dobre kebaby robią"

no i miał chłopak racje

putoa alasti avantoon! 

Turcy ich pojechali jak bure suki w końcówce. Nie powiem, że się Czechom trochę nie należało bo jak się cofa całą drużyną na własną połowę i nawet nie próbuje udawać, że się będzie kontrować to za dużo dobrego z tego wyjść nie może.
A licky boom boom down!!!
zwlaszcza, jak sie nie ma kim kontrowac... zapracowali sobie uczciwie na ta porazke, a blad Cecha to byla juz tylko wisienka na torcie.b_sk pisze:Nie powiem, że się Czechom trochę nie należało bo jak się cofa całą drużyną na własną połowę i nawet nie próbuje udawać, że się będzie kontrować to za dużo dobrego z tego wyjść nie może.
no dobra, trzeba podladowac akumulatory - na jutro potrzebuje niepoprawnie duzej dawki optymizmu...
"I fart in your general direction" 

Należy się tylko pocieszać, że Niemcy tylko raz wygrali na mistrzostwach Europy, a my powinniśmy wygrać z Chorwatami bo mają awans zapewniony więc powinni troszkę odpuścić:)
- Corvus Albus
- Kretozord
To co się działo w meczu Turcja - Czechy podsumuję tak: MASAKRA. Podziwiam taki zapał do gry i szkoda, że Polska go nie posiada. Trzeba sporo samozaparcia i wiary we własne siły by podnieść się niemal z dna i wbić 3 bramy O_o. (no o umiejętnościach i wyszkoleniu juz nie wspominam bo nie ma sensu
)