Euro 2008 w piłce nożnej

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
wrogu
Falubaz

Post autor: wrogu »

Obrony moze i tak: bo obecnie przy tak wielu dobrych napastnikach orona musi byc perfekcyjna. to chyba oczywiste.

A Holenrzy slicznie kontruja, a to staly fragment gry nie jest.

Awatar użytkownika
okurdemol
Wodzirej

Post autor: okurdemol »

Treevill pisze:mozna napisac "zniszczyli" , "rozgromili" , "wdeptali w ziemie" i wiele innych ... troche kultury ... czas aby admini wzieli sie do roboty
Och, ale to nie ma tego atawistycznego ładunku emocjonalnego... takie... słówka-kastraty. ;) btw. Jak obstawiacie meczyk Polska-Chorwacja? :| No i komu tu dalej kibicować. Chyba Holandii, hmm... a może Rumunii?

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

Post autor: Shino »

http://warhammer.org.uk/PhP/viewtopic.p ... 223#562223

;) troche pozno al;e ostatnio nie mam czasu przegladac forum ;)

Awatar użytkownika
Krzysiek
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Krzysiek »

*Wesley Sneijder

Awatar użytkownika
Treevill
Kradziej

Post autor: Treevill »

a co myslicie o meczu Holandia - Rumunia ???
mysle ze Holandia pozwoli wygrac Rumuni ( 0 - 1 ) ... dzieki temu pozbeda sie dwoch silnych druzyn (Wlochy i Francja) i odpoczna sobie przed nastepnymi rozgrywkami

Nehan
Masakrator

Post autor: Nehan »

Holandia grała z Rumunią w eliminacjach i przegrała i zremisowała - więc raczej wolała będzie zagrać z łatwiejszymi do pokonania (;)) żabojadami i makaroniarzami

Awatar użytkownika
THE_END
Mudżahedin

Post autor: THE_END »

mysle ze holandia nie wyjdzie 1 skladem - basten bedzie chcial rozruszac rezerwowych

Awatar użytkownika
Krzysiek
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Krzysiek »

Dadzą wygrać mimo wszystko włosi i francuzi są potencjalnie cięższym zespołem niż Rumunia i też trochę chcę aby tak było bo upokorzą 2 najsilniejsze zespoły z ostatniego turnieju

Awatar użytkownika
Marek G
Kretozord

Post autor: Marek G »

Napewno wyjda drugim skladem i napewno zagraja tak jak najlepiej beda umieli. Nikt nie bedzie nikomu pola ustepowal specjalnie a kazdy z rezerwowych bedzie chcial sie pokazac. Nie wiem jak mozna mowic, ze odadza wynik i specjalnie przegraja...

DolmiR
Falubaz

Post autor: DolmiR »

Fratelli d'Italia,
l'Italia s'è desta,
dell'elmo di Scipio
s'è cinta la testa.

Forza Italia!

jeszcze wyjda z tej grupy i pokaraja!

Koszu
Chuck Norris

Post autor: Koszu »

no cóż, wierzyć Ci wolno :wink:

DolmiR
Falubaz

Post autor: DolmiR »

a co :D
przynajmniej fajnie jest

Awatar użytkownika
Siweusz
Kretozord

Post autor: Siweusz »

Kurde, ale Czesi mają dramat.

Awatar użytkownika
Kołata
Prawie jak Ziemko

Post autor: Kołata »

Haha, co za mecz :D Najbardziej mi się podobał Tunczaj na bramce :P Nie dość że jego widok jakoś zawsze mnie śmieszy, to teraz mnie dobił :lol:
Byłem za Czechami, ale lepiej że nie weszli po emocjonującym meczu, niż mieliby wejść po nudnym ;)

Awatar użytkownika
thurion
Postownik Niepospolity

Post autor: thurion »

TURKIYE !!! to co zrobili turcy na koniec to prawdziwa lekcja gry do ostatniej minuty... no i Cech jakos mnie nie przekonal ze jest najlepszym bramkarzem swiata..

pzdr !!

Awatar użytkownika
Bruenor Battlehammer
Wodzirej

Post autor: Bruenor Battlehammer »

Tekst mojego brata na początku meczu:

"Kibicuje Turkom, bo dobre kebaby robią" :lol2:

no i miał chłopak racje :wink:
putoa alasti avantoon! :wink:

Awatar użytkownika
b_sk
Kretozord
Kontakt:

Post autor: b_sk »

Turcy ich pojechali jak bure suki w końcówce. Nie powiem, że się Czechom trochę nie należało bo jak się cofa całą drużyną na własną połowę i nawet nie próbuje udawać, że się będzie kontrować to za dużo dobrego z tego wyjść nie może.
A licky boom boom down!!!

Awatar użytkownika
Szaman
Wyzwoleniec

Post autor: Szaman »

b_sk pisze:Nie powiem, że się Czechom trochę nie należało bo jak się cofa całą drużyną na własną połowę i nawet nie próbuje udawać, że się będzie kontrować to za dużo dobrego z tego wyjść nie może.
zwlaszcza, jak sie nie ma kim kontrowac... zapracowali sobie uczciwie na ta porazke, a blad Cecha to byla juz tylko wisienka na torcie.

no dobra, trzeba podladowac akumulatory - na jutro potrzebuje niepoprawnie duzej dawki optymizmu...
"I fart in your general direction" :mrgreen:

Awatar użytkownika
Voodoo
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Voodoo »

Należy się tylko pocieszać, że Niemcy tylko raz wygrali na mistrzostwach Europy, a my powinniśmy wygrać z Chorwatami bo mają awans zapewniony więc powinni troszkę odpuścić:)

Awatar użytkownika
Corvus Albus
Kretozord

Post autor: Corvus Albus »

To co się działo w meczu Turcja - Czechy podsumuję tak: MASAKRA. Podziwiam taki zapał do gry i szkoda, że Polska go nie posiada. Trzeba sporo samozaparcia i wiary we własne siły by podnieść się niemal z dna i wbić 3 bramy O_o. (no o umiejętnościach i wyszkoleniu juz nie wspominam bo nie ma sensu :P)
Obrazek

ODPOWIEDZ