Euro 2008 w piłce nożnej

Dyskusje na dowolne tematy, niekoniecznie związane z tematyką forum. To tutaj można poćwiczyć prawy shiftowy.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Celedor
Kretozord

Post autor: Celedor »

Oh yeah! Bedzie jak z Grecja 4 lata temu... Wygraja jakies ciecki z fartem przyjada za 4 lata i opdadna w grupie... Kurna a liczylem na Holandczykow... :D (prawie jak Finczycy :wink: )
Blog o malowanych przeze mnie figurkach. http://celedorverminhorde.blogspot.com/

Awatar użytkownika
Adamdo
Chuck Norris

Post autor: Adamdo »

2 brami jak w 10 grają
rispekt

Awatar użytkownika
antonio
Chuck Norris

Post autor: antonio »

Tulipany padły pod naporem syberyjskiego buranu... ( czy czegoś tam :D)

Rapta
Kretozord

Post autor: Rapta »

Adamdo pisze:2 brami jak w 10 grają
rispekt
Nie bylo czerwonej.

Jak dla mnie to byl mecz godny polfinalu, a nawet finalu. Naprawde bardzo dobre widowisko i Rosjanie wygrali w pieknym stylu.

Awatar użytkownika
Krassus
Masakrator

Post autor: Krassus »

No to zostaje mi już tylko jeden zespół, któremu kibicuję - Hiszpania. Szkoda Pomarańczowych, choć byli wyraźnie słabiej zorganizowani na boisku. Ładny mecz i podejrzewam, że Rosja jeszcze może zaskoczyć.
Mój mały blog:
Wargaming Zone
Obrazek

Awatar użytkownika
Marek G
Kretozord

Post autor: Marek G »

Kuzwa czemu nie wprowadzil Robbena, ostatnio tez jak odpadli to Kuyt wszedl a nie Nisterloy.

Ale dobra, mam nadzieje, ze Ruscy wygraja, mam nadzieje, ze sie w polfinale chociaz z Hiszpania spotkaja...

Awatar użytkownika
Adamdo
Chuck Norris

Post autor: Adamdo »

Raptaparat pisze:
Adamdo pisze:2 brami jak w 10 grają
rispekt
Nie bylo czerwonej.

Jak dla mnie to byl mecz godny polfinalu, a nawet finalu. Naprawde bardzo dobre widowisko i Rosjanie wygrali w pieknym stylu.
zacząłem oglądać pod koniec i my wszyscy wciskali że w 10 grali :)

Awatar użytkownika
Voodoo
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Voodoo »

To Euro jest tak zryte jak nigdy. Jeszcze finał będzie Turcja-Rosja...
Obrazek

Awatar użytkownika
Marek G
Kretozord

Post autor: Marek G »

Hehe nic bardziej zrytego od ostaniego Euro by Grecja byc nie moze... A Ruscy grali wspaniale, wiec im sie nalezy.

Awatar użytkownika
thurion
Postownik Niepospolity

Post autor: thurion »

Voodoo pisze:To Euro jest tak zryte jak nigdy. Jeszcze finał będzie Turcja-Rosja...
:twisted: super turniej, chyba najfajniejszy jaki widzialem, a pamietam mniej wiecej wszystkie od mistrzostw swiata w 1994 roku :P

Awatar użytkownika
Kosa
Pan Spamu

Post autor: Kosa »

Voodoo pisze:To Euro jest tak zryte jak nigdy. Jeszcze finał będzie Turcja-Rosja...
:lol2: baż prawdopodobne, hehe

ja stawialem na chorwacja-wlochy...

to teraz będzie raczej niemcy-wlochy

ktos penwie powie, że makaron jest cieńki, w grupie to zawsze są ciency, ale jak z niej wychodzą to już pozamiatane i też tak bedzie i tym razem :D

szkoda, że nie zrewanżują się pomarańczowym, gdyż w polfinale by z nimi wygrali, drugi raz Azurów nie da się zaskoczyć ;)

a Holandia, tak rpzez wszystkich chwalona dala dupy jednym slowem i gratulacje dla Czerwonych BRaci za piękną pilke i trzymalem za nich kciuki, bo grali cudwonie, tylko to wykonczenie, ale za 4 lata ta drużyna moze już być w ścislej czolowce Europy...
"Człowiek jest czemś, co pokonanem być winno"
F.N.

Moja Galeria Pomalowanych Ludków

Awatar użytkownika
Chory
Oszukista

Post autor: Chory »

Futbol jest jednak sprawidliwy.Kibicuje Ruskom od poczatku i w meczu z Hiszpania bylo widac ze fajnie graja.
Holandia cala dogrywke stala i nie istniala.
Mam nadzieje ze Wlosi wygraja z Hiszpania bo chyba beda wygodniejszym przeciwnikiem dla Rosji. :)
To Euro jest tak zryte jak nigdy. Jeszcze finał będzie Turcja-Rosja...
To jest Twoje zdanie.
Ja uwazam ze fajnie ze pojawiaja sie nowe druzyny (Rosja), ktore graja lepiej niz wielcy faworyci jak Francja.
Ostatnio zmieniony 21 cze 2008, o 22:37 przez Chory, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Fingor
Chuck Norris

Post autor: Fingor »

Gdyby Rosja wygrała to Euro, to byłaby sytuacja zupełnie inna niż z Grecją. Grecja grała brzydki, defensywny futbol i liczyła na łut szczęścia przy jakiejś przypadkowej akcji. Natomiast dzisiejsze zwycięstwo ruskich było jak najbardziej zasłużone. Byli aktywniejsi, mieli więcej akcji i grali IMO ładniej, niż Holendrzy.
Arabesca - Dark Fantasy, Epic Action
Nietykalny pisze:Lakieru pernamentnego ( permanentny znaczy co innego)
:roll:

Awatar użytkownika
Kosa
Pan Spamu

Fingor pisze:Gdyby Rosja wygrała to Euro, to byłaby sytuacja zupełnie inna niż z Grecją. Grecja grała brzydki, defensywny futbol i liczyła na łut szczęścia przy jakiejś przypadkowej akcji. Natomiast dzisiejsze zwycięstwo ruskich było jak najbardziej zasłużone. Byli aktywniejsi, mieli więcej akcji i grali IMO ładniej, niż Holendrzy.
racja, w koncu Ruskie strzelają calkiem sporo bramek, a okazji do strzelenia jeszcze wiecej mają od groma, zaś Grecja, ech szkoda gadać, pokazala na co ich stać.

Grecja i Polska byly najslabszymi zespolami tego turnieju, już tak daleka w rankingach Austra wydawala się zdecydwoanie lepsza.
F.N.

Awatar użytkownika
Voodoo
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Voodoo »

Mówiąc "to Euro jest zryte jak nigdy" chodziło mi o to, że faworyci w większości spotkań dostają po dupie, a nie o jakość tych mistrzostw. Mecze są interesujące tylko Polaków brakuje... :cry:

Co do drużyny Rosji to jej głównym zawodnikiem był ten typek Arszawin. To on kreował ich grę. W pierwszym meczu dostali po dupie 4:1 z Hiszpanią (on nie grał), w drugim wyszarpali 1:0 z Grecją (on nie grał). Ze Szwecją wygrali i z Holandią (w obu meczach grał), to chyba pokazuje jak ważny jest to zawodnik dla tej drużyny. A Holendrzy mają więcej indywidualności, dzisiaj mieli słaby dzień i tyle (i dlaczego Robben nie wszedł??), szkoda bo liczyłem na więcej.
Obrazek

Awatar użytkownika
Kosa
Pan Spamu

cóż, Holendrzy jak dla mnie są przereklamowani, oni co mistrzostwa mają ten slaby dzień...
F.N.

Awatar użytkownika
thurion
Postownik Niepospolity

Post autor: thurion »

Kosa pisze:cóż, Holendrzy jak dla mnie są przereklamowani, oni co mistrzostwa mają ten slaby dzień...
podobnie jak Hiszpanie, oby ten slaby dzien nastal jutro ;)

pzdr

Awatar użytkownika
Celedor
Kretozord

Post autor: Celedor »

A z kim jutro Hiszpania gra...?
Blog o malowanych przeze mnie figurkach. http://celedorverminhorde.blogspot.com/

Awatar użytkownika
Kosa
Pan Spamu

thurion pisze:
Kosa pisze:cóż, Holendrzy jak dla mnie są przereklamowani, oni co mistrzostwa mają ten slaby dzień...
podobnie jak Hiszpanie, oby ten slaby dzien nastal jutro ;)

pzdr
Hiszpanie mogą mieć nawet jutro najlepszy dzień w swej historii, ale co z tego jak na przeciw mają Azzurra Sklad, który ot tak sobie strzeli gola pewnie z karnego i wygra :D

kużwa, nie wiem czemu ja tak lubie wloska pilke :?
F.N.

ODPOWIEDZ