w czasach googla kazdy potrafiacy czytac, myslacy czlowiek sie znaszafa@poznan pisze: co do stronki htmlowej - mysle ze shino powinien to koordynowac - informatyk to sie zna, ja minimalnie, ataman tez pewnie podobnie.

Moderatorzy: Shino, Lidder, kudłaty, Furion
Witam, jak idzie tłumaczenie tej erraty?szafa@poznan pisze:bedzie na pewno - ale trudno mi powiedziec czy przed swietami - wrocilem do domviu ze studiow, pomagam w sprzataniu, wypiekam mroczne pierniki chaosu i ogólnierobie 100 rzeczy które porzadny futrzak powinien robic przed swietami. TLumaczenie erraty jest nisko na liscie zadan do zrobieniaale na pewno bedzie ladnie przetlumaczona na polski.
Musisz mi to pokazać na najbliższym turnieju, na którym się spotkamy. Mogę nawet załatwić łuk - to bezcenne zobaczyć, jak strzelasz z niego jedną rękąMarek Golan pisze:Szafa, tu jest blad rzeczowy. Tzn wszystko jest ok poza tym, ze łuk nie wymaga dwoch rak do uzycia
.
heretyku jak mozesz!!! niesluchac go!!! ... eee nieczytac go!!!Marek Golan pisze:http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?t=465
Szafa, tu jest blad rzeczowy. Tzn wszystko jest ok poza tym, ze łuk nie wymaga dwoch rak do uzycia
.