![Very Happy :D](./images/smilies/icon_biggrin.gif)
co do rozpy jakos nie przekonuja mnie corpse carty.
Ja lubię ryzyko - i nawet rzuty na 1 kostce będą sprawiały mi frajdęDastor pisze:Jaki jest sens dawania master of the black arts na małym wampirze skoro ma on tylko 1 poziom? Żeby rzucać tylko leczenie albo przyfarcić w rzucie?;) Nie podoba mi się to.
ta mi się podoba, jednak tak Cię mało... Pamiętam jak kiedyś gracze VC narzekali na GG, że nie mogą ich dowskrzeszać, a wiec dawali ich po 25, a Ty teraz to mozesz zrobić a więc dałbym ich po 19\20 i masz mase punktów. BotB bym wywalił, drogi, a i tak GG mają swą twardosćia nadrabiać. ( co innego jak miałeś te corpsy, to wtedy ok, tylko, że dać na chłopków z grejtami). Dalej dać im tarczy i muzyków! Po takich cięciach chyba stykłoby Ci na 5/6 black knightów albo na mase wsparcie w postaci batów, wilczków... Bo właśnie co zrobisz 2 vargulfami i 2 wielkimi klocami GG? Muszą mieć wsparcie a Ty go nie masz.Aro pisze:Tak wyglądałaby rozpa gdybym wywalił jednego Wampira
1 Vampire Lord @ 430 Pts
General; Magic Level 3; Necromancy,Master of the Black Arts, Dark Acolyte, Summon Ghouls, Helm of Commandment, Book of Arkhan, Cadaverous Cuirass
1 Vampire @ 165 Pts
Battle Standard Bearer; Magic Level 1; Lance; Heavy armour; Shield, Summon Ghouls, Dread Knight
1 Vampire @ 200 Pts
Magic Level 1, Master of the Black Arts, 2x DS
1 Necromancer @ 120 Pts
Magic Level 1; Necromancy; Knows 2 Necro Spells, 2x DS
3x 10 Crypt Ghouls @ 240 Pts
25 Grave Guard @ 369 Pts
Heavy Armour; Shield; CG bez muzyka, Banner of the Barrows
25 Grave Guard @ 374 Pts
Great Weapon; Heavy Armour; CG bez muzyka, War Banner
1 Varghulf @ 175 Pts
1 Varghulf @ 175 Pts