mnie czeka robienie porządków w piwnicy...to jest APOKALIPSA !
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
Nie, już tylko dziś i jutro.Grazbird pisze:chyba nie będziesz cały czas sprzątać![]()
Nie wierzę by było coś gorszego niż mój pokójGrazbird pisze:mnie czeka robienie porządków w piwnicy...to jest APOKALIPSA !
Ale podobno jest teraz bezrobocie. Zapłać jakiemuś nielegalnemu imigrantowi, niech to zrobiGrazbird pisze:a próbowałaś bez rękawic wybrać krzyżyki do układania płytek i śrubki/ wiertła/kołki wybrać z 3kg cienkich gwoździ ?![]()
Weź... jak z Hakiem sprzątaliśmy działkę [babcia od lat tam nie jeździ, bo już nie jest tak sprawna, a rodzice nie lubią, to przejęliśmy tę ruinę], wynieśliśmy z domku 10 worków ze śmieciami. W tym domku było wszystko, nawet gniazdo krocionogów, ale najlepsze były naczynia, jeszcze w kartonach, pozawijane w gazety [niusy z roku '87 i '89], enerdowska farba do włosów mojej śp. prababci a także dwa nieotwarte opakowania podpasek z Pabianic, wyprodukowane w latach 70Grazbird pisze:nie mówiąc o starych kartonach, porosyjskich pająkach i innych szpargałach po dziadku z wermachtu.
Zostajesz przygłupią maniakalną onanistką?Skavenblight pisze:Upadek moralny, duchowy, fizyczny i psychiczny.
Jak trzeba coś zrobić, to chce się robić wszystko, byle nie to co trzebashabovy pisze:Sziiit, wlasnie przeczytalem 85 stron niezwyklych, wydawaloby sie ze totalnie nie mam co robic a dzis musze oddac min 20 stron publikacji (wlasnie zabieram sie za wstep).
Ej no to było chamskie. Ten debil nie był godny aby go porównać do Ala BundiegoTomCio pisze:Jakiś typ dał foty na sfd i nie mogłem się powstrzymać i zrobiłem mu porównanie, a po jego wstawieniu wstawieniu usunęli temat, bo ludzie zaczęli polewać![]()
![]()
Sie wie!Manfred pisze:pewnie Al jest dla mnie jak pół-bóg bo bogiem dla siebie jestem tylko ja![]()
Something like thatTomCio a co kolejny się pytał czy ma potencjał ?
Czego się chcesz przestraszyć? Że zaczynam normalnie wyglądać?shabovy pisze:Tomciu, nie znalazlem Cie na NK a ze nie widzialem Cie z 2 lata chetnie zobacze nowe wcielenie, mam nadzieje ze sie nie przestrasze.