Niezwykli 3.0 (intelektualny śmietnik)
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Nie, już tylko dziś i jutro.Grazbird pisze:chyba nie będziesz cały czas sprzątać
Trzeba posprzątać przed wyprowadzką z domu, kiedykolwiek ona nastąpi [wersja pesymistyczna - za rok].
Plan odgruzowania pokoju w 5 dni był szalony, ale w dniu 4, kiedy najgorsze za mną, stwierdzam że daje radę. Dłużej nie chcę się w to bawić, bo czekają na mnie figurki, pół biedy własne, ale cudze.
Nie wierzę by było coś gorszego niż mój pokójGrazbird pisze:mnie czeka robienie porządków w piwnicy...to jest APOKALIPSA !
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Ale podobno jest teraz bezrobocie. Zapłać jakiemuś nielegalnemu imigrantowi, niech to zrobiGrazbird pisze:a próbowałaś bez rękawic wybrać krzyżyki do układania płytek i śrubki/ wiertła/kołki wybrać z 3kg cienkich gwoździ ?
Weź... jak z Hakiem sprzątaliśmy działkę [babcia od lat tam nie jeździ, bo już nie jest tak sprawna, a rodzice nie lubią, to przejęliśmy tę ruinę], wynieśliśmy z domku 10 worków ze śmieciami. W tym domku było wszystko, nawet gniazdo krocionogów, ale najlepsze były naczynia, jeszcze w kartonach, pozawijane w gazety [niusy z roku '87 i '89], enerdowska farba do włosów mojej śp. prababci a także dwa nieotwarte opakowania podpasek z Pabianic, wyprodukowane w latach 70Grazbird pisze:nie mówiąc o starych kartonach, porosyjskich pająkach i innych szpargałach po dziadku z wermachtu.
BTW, szukam murzynów do wyniesienia stamtąd spleśniałego łóżka.
Chętny ktoś?
W zamian mogę coś pomalować
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Widać to było jądro ciemności
My na działce odkryliśmy piwnicę nieotwieraną od 30 lat.
Niestety, zwłok żadnych. Jedynie piasek na dole.
Ale czy wyniesienie z jednego pokoju [10m2] 11 worków śmieci w ciągu 3 dni [a to nie koniec] nie jest patologią?
Biedny Hak, że też się tego nie wystraszył
[O FAK! 5000!!!]
My na działce odkryliśmy piwnicę nieotwieraną od 30 lat.
Niestety, zwłok żadnych. Jedynie piasek na dole.
Ale czy wyniesienie z jednego pokoju [10m2] 11 worków śmieci w ciągu 3 dni [a to nie koniec] nie jest patologią?
Biedny Hak, że też się tego nie wystraszył
[O FAK! 5000!!!]
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Zostajesz przygłupią maniakalną onanistką?Skavenblight pisze:Upadek moralny, duchowy, fizyczny i psychiczny.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Jakiś typ dał foty na sfd i nie mogłem się powstrzymać i zrobiłem mu porównanie, a po jego wstawieniu wstawieniu usunęli temat, bo ludzie zaczęli polewać
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Sziiit, wlasnie przeczytalem 85 stron niezwyklych, wydawaloby sie ze totalnie nie mam co robic a dzis musze oddac min 20 stron publikacji (wlasnie zabieram sie za wstep).
Tomciu, nie znalazlem Cie na NK a ze nie widzialem Cie z 2 lata chetnie zobacze nowe wcielenie, mam nadzieje ze sie nie przestrasze.
Powaznie nie chce mi sie wierzyc zeby dalo sie sprowadzic nowego Camaro za 70 k. Jakis czas temu interesowalem sie sprowadzeniem malej azjatyckiej terenowki i po wszystkich oplatach wychodzi kilka tysiecy taniej przy cenie ponad 100k. Wystarczy spojrzec na ceny mustangow - tanio ale bez przesady.
Tomciu, nie znalazlem Cie na NK a ze nie widzialem Cie z 2 lata chetnie zobacze nowe wcielenie, mam nadzieje ze sie nie przestrasze.
Powaznie nie chce mi sie wierzyc zeby dalo sie sprowadzic nowego Camaro za 70 k. Jakis czas temu interesowalem sie sprowadzeniem malej azjatyckiej terenowki i po wszystkich oplatach wychodzi kilka tysiecy taniej przy cenie ponad 100k. Wystarczy spojrzec na ceny mustangow - tanio ale bez przesady.
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Jak trzeba coś zrobić, to chce się robić wszystko, byle nie to co trzeba Nawet czytać Niezwykłych.shabovy pisze:Sziiit, wlasnie przeczytalem 85 stron niezwyklych, wydawaloby sie ze totalnie nie mam co robic a dzis musze oddac min 20 stron publikacji (wlasnie zabieram sie za wstep).
Kurde, jak wypiję dzisiaj tyle piwa to zostanę Grubym Edem a nie...
Ej no to było chamskie. Ten debil nie był godny aby go porównać do Ala BundiegoTomCio pisze:Jakiś typ dał foty na sfd i nie mogłem się powstrzymać i zrobiłem mu porównanie, a po jego wstawieniu wstawieniu usunęli temat, bo ludzie zaczęli polewać
Jak jeden koleś zadał pytanie o potencjał to zrobili mu chyba z 100 fotomontażów
Sie wie!Manfred pisze:pewnie Al jest dla mnie jak pół-bóg bo bogiem dla siebie jestem tylko ja
Something like thatTomCio a co kolejny się pytał czy ma potencjał ?
Czego się chcesz przestraszyć? Że zaczynam normalnie wyglądać?shabovy pisze:Tomciu, nie znalazlem Cie na NK a ze nie widzialem Cie z 2 lata chetnie zobacze nowe wcielenie, mam nadzieje ze sie nie przestrasze.
.
Przynajmniej na mnie ubrania nie wiszą .
A za 2-3 tyg kręcę cyklik z TCMa .