Reprezentacja Polski na ETC
Kolo wie co dobreLizardmen Army Dimitri ”Argail” Spindler - Switzerland :
1 Saurus Oldblood
General; Light Armour; Quetzl; Itzl; Mark of the Old Ones, shield
1 Cold One
1 Saurus Scar-Veteran
Light Armour; Battle Standard; Tepok; Itzl
1 Cold One
1 * Saurus Scar-Veteran
Great Weapon; Light Armour; Shield; Sotek; Tepok

@Marek Golan
Jak zapewne zauwazyłes Rzymek pisał o kazdym masterze w Polsce. Nie konkretnie o DPM (gdzie również uważam, że Euro nie jest wskazane, czy potrzebne - dajmy pograc PG ~~). Ale na jakimkolwiek innym masterze dlaczego by nie ??
Jak zapewne zauwazyłes Rzymek pisał o kazdym masterze w Polsce. Nie konkretnie o DPM (gdzie również uważam, że Euro nie jest wskazane, czy potrzebne - dajmy pograc PG ~~). Ale na jakimkolwiek innym masterze dlaczego by nie ??
xYz
Jak zapewne zauważyłeś rzymek sarkazmował;) Dla mnie DMP ma dobrą forme której nalezy NIE zmieniać. Podobnie Mastery powinny miec swoje formaty i kropka. Euro to nie pępek życia WFB zeby wszystko pod to podciagać.
DMP zazwyczaj odbywa sie po EURO (w tym roku 3 tygodnie pozniej).. wiec to raczej kiepski trening by byłkarlee pisze:Hmmm, a moze za rok zrobic by DMP na zasady Euro ? Co by nasz team byl lepiej przygotowany

Ale zrobienie z jednego mastera na te zasasy w okresie wiosenno-letnim to całkiem dobry pomysł... obecnie terminy z pierwszej polowy roku okupują: Lublin, WI, MB, Dracon - wiec to jeden znich bylby najlepszym treningiem

ale dmp jest po euro
co nie zmienia faktu, ze mi to nawet pasuje...

RaptorJesus jest fajny, ale trochę za duży.
truRzymek pisze:Jak zapewne zauważyłeś rzymek sarkazmował;) Dla mnie DMP ma dobrą forme której nalezy NIE zmieniać. Podobnie Mastery powinny miec swoje formaty i kropka. Euro to nie pępek życia WFB zeby wszystko pod to podciagać.

wszedzie na zachodzie robia krajowe eliminacje, testy, turnieje przygotowawcze... tylko my zawsze jedziemy na pałe i ułańską fantazje
mysle ze jak MB w przyszlym roku by byl na EuroComp to nic by to mu nie zaszkodzilo... a jest to wlasnie czas doboru teamu na Euro wiec pasowaloby idealnie
pzdr

pzdr
eliminacje:D , moze spasujmy testy i wszystko inne mozna sobie spokojnie robic w zakresach lokalnych, a tur prazygotowawczy chyba powinien byc w centrum polski w dogodnym terminie
Niektorzy to caly sezon graja na EuroCompthurion pisze:wszedzie na zachodzie robia krajowe eliminacje, testy, turnieje przygotowawcze... tylko my zawsze jedziemy na pałe i ułańską fantazjemysle ze jak MB w przyszlym roku by byl na EuroComp to nic by to mu nie zaszkodzilo... a jest to wlasnie czas doboru teamu na Euro wiec pasowaloby idealnie

- Wujek Kiczu
- "Nie jestem powergamerem"
Raptor to już 20 twoje konto na tym forum :>?SauruS PoweR pisze:Kolo wie co dobreLizardmen Army Dimitri ”Argail” Spindler - Switzerland :
1 Saurus Oldblood
General; Light Armour; Quetzl; Itzl; Mark of the Old Ones, shield
1 Cold One
1 Saurus Scar-Veteran
Light Armour; Battle Standard; Tepok; Itzl
1 Cold One
1 * Saurus Scar-Veteran
Great Weapon; Light Armour; Shield; Sotek; Tepok
Jankiel napisał :
I nie będę komentował postów biednych graczy z BB, którym wyprawa do Żywca jawi się jako równie trudna, co do Mongolii.
No wlasnie o cos takiego mi chodzilo. Bo widze np. u naszych graczy rozpy, ktorymi na codzien sie nie gra, i fajniej by bylo jakby mieli je lepiej ograne
W poprzednim poscie zapomnialem napisac tylko ze oczywiscie nie chodzi mi o ten sezon, lecz o przyszly. A DMP lub inny turniej mozna zrobic wczesniej niz euro
Ale to tylko taki moj pomysl - wart rozwazenia dla organizatorow turniei...

Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!
- Jedy Knight
- Forma Skrótowa
1 - Turniejów.karlee pisze: Ale to tylko taki moj pomysl - wart rozwazenia dla organizatorow turniei...
2 - Organizatorzy się nabzdyczają – „Mój turniej nie jest przygrywką do ETC, ponadto, co to za głupi ETC-comp…, my chcemy co fabryka dała”.
3 – Faktycznie, w naszym zaścianku, co nie jest 4x4, 4x2, SAD albo RAF – jest uważane za słabe, bo nikt poza Murmandamusem nawet nie próbuje grać inaczej.
4 - … It’s a Free World.
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.
DMP w Wejherowiekarlee pisze:No wlasnie o cos takiego mi chodzilo. Bo widze np. u naszych graczy rozpy, ktorymi na codzien sie nie gra, i fajniej by bylo jakby mieli je lepiej ograneW poprzednim poscie zapomnialem napisac tylko ze oczywiscie nie chodzi mi o ten sezon, lecz o przyszly. A DMP lub inny turniej mozna zrobic wczesniej niz euro
Ale to tylko taki moj pomysl - wart rozwazenia dla organizatorow turniei...

Draconis - FOR EVER !!!
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild
Witam!
Osobiscie jestem ciekaw, w jaki sposob dobrane zostaly armie dla tej druzyny. Przypuszczam, ze najpierw wybrano graczy do zespolu, a potem, na podstawie tego czym kto gra najlepiej, przydzielono armie. Wiem jednak, ze niektorzy z zawodnikow grali roznymi armiami. A zatem jak wybrano akurat taki zestaw? Czy na decyzje mial wplyw rozstaw terenow i ewentualne inne czynniki?
Z gory dziekuje za odpowiedz.
Osobiscie jestem ciekaw, w jaki sposob dobrane zostaly armie dla tej druzyny. Przypuszczam, ze najpierw wybrano graczy do zespolu, a potem, na podstawie tego czym kto gra najlepiej, przydzielono armie. Wiem jednak, ze niektorzy z zawodnikow grali roznymi armiami. A zatem jak wybrano akurat taki zestaw? Czy na decyzje mial wplyw rozstaw terenow i ewentualne inne czynniki?
Z gory dziekuje za odpowiedz.

- Wujek Kiczu
- "Nie jestem powergamerem"
zapewne na decyzje miało wpływ wiele czynników a kto czym gra z reguły jest ustalane przez osoby grające i obracające się wokół reprezentacji a mające coś do powiedzenia.
Jankiel napisał :
I nie będę komentował postów biednych graczy z BB, którym wyprawa do Żywca jawi się jako równie trudna, co do Mongolii.
I personalia i armie jakie chcemy wziąć na te tereny i przeciwnicy, których już troche znamy miały znaczenie przy wyborze graczy/armi. Na starcie mielismy 7 graczy i szukalismy osmego. Kiedy zebralismy ósemkę okazało się, ze nie jesteśmy w stanie idealnie podzielic się armiami, które mamy zamiar wystawić i dlatego w ostatniej chwili doszło do dwóch zmian.
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE