Reprezentacja Polski na ETC

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Rzymek
Kretozord

Post autor: Rzymek »

aghm...moze wprowadźmy tez te zasady obligatoryjnie na każdym masterze bo Euro jest najważniejsze i trzeba sie przygotowywać;)?

Awatar użytkownika
Raptor
Kretozord

Post autor: Raptor »

Lizardmen Army Dimitri ”Argail” Spindler - Switzerland :
1 Saurus Oldblood
General; Light Armour; Quetzl; Itzl; Mark of the Old Ones, shield
1 Cold One

1 Saurus Scar-Veteran
Light Armour; Battle Standard; Tepok; Itzl
1 Cold One

1 * Saurus Scar-Veteran
Great Weapon; Light Armour; Shield; Sotek; Tepok
Kolo wie co dobre :twisted:

Awatar użytkownika
Marek G
Kretozord

Post autor: Marek G »

Byly juz takie pomysly (z DMP) ale to kiepskie pomysly.

DMP to inny turniej, najwiekszy w Polsce i nie ma co takiego turnieju robic tylko 'treningiem'. DMP ma swoja range i nie umniejszajmy jej. :)

Ale to chyba nie na temat troche ;).

Gremlin
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Gremlin »

@Marek Golan

Jak zapewne zauwazyłes Rzymek pisał o kazdym masterze w Polsce. Nie konkretnie o DPM (gdzie również uważam, że Euro nie jest wskazane, czy potrzebne - dajmy pograc PG ~~). Ale na jakimkolwiek innym masterze dlaczego by nie ??
xYz

Awatar użytkownika
Rzymek
Kretozord

Jak zapewne zauważyłeś rzymek sarkazmował;) Dla mnie DMP ma dobrą forme której nalezy NIE zmieniać. Podobnie Mastery powinny miec swoje formaty i kropka. Euro to nie pępek życia WFB zeby wszystko pod to podciagać.

Awatar użytkownika
Asassello
Pan Spamu
Kontakt:

Post autor: Asassello »

karlee pisze:Hmmm, a moze za rok zrobic by DMP na zasady Euro ? Co by nasz team byl lepiej przygotowany :)
DMP zazwyczaj odbywa sie po EURO (w tym roku 3 tygodnie pozniej).. wiec to raczej kiepski trening by był ;-)
Ale zrobienie z jednego mastera na te zasasy w okresie wiosenno-letnim to całkiem dobry pomysł... obecnie terminy z pierwszej polowy roku okupują: Lublin, WI, MB, Dracon - wiec to jeden znich bylby najlepszym treningiem :)
Obrazek

Awatar użytkownika
Jerzyn
Zły Dotyk
Kontakt:

Post autor: Jerzyn »

ale dmp jest po euro :P co nie zmienia faktu, ze mi to nawet pasuje...
RaptorJesus jest fajny, ale trochę za duży.

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

Post autor: Shino »

Rzymek pisze:Jak zapewne zauważyłeś rzymek sarkazmował;) Dla mnie DMP ma dobrą forme której nalezy NIE zmieniać. Podobnie Mastery powinny miec swoje formaty i kropka. Euro to nie pępek życia WFB zeby wszystko pod to podciagać.
tru :) choc uwazam, ze jeden master w czasie koniec/poczatek ligi jak wiadomy jest top3 i wybieraja sklad nie jest zlym pomyslem :) lub tez na okolicze poczatkowo letnie :)

Awatar użytkownika
thurion
Postownik Niepospolity

Post autor: thurion »

wszedzie na zachodzie robia krajowe eliminacje, testy, turnieje przygotowawcze... tylko my zawsze jedziemy na pałe i ułańską fantazje :roll: mysle ze jak MB w przyszlym roku by byl na EuroComp to nic by to mu nie zaszkodzilo... a jest to wlasnie czas doboru teamu na Euro wiec pasowaloby idealnie

pzdr

Awatar użytkownika
Rzymek
Kretozord

eliminacje:D , moze spasujmy testy i wszystko inne mozna sobie spokojnie robic w zakresach lokalnych, a tur prazygotowawczy chyba powinien byc w centrum polski w dogodnym terminie

Awatar użytkownika
Furion
Postownik Niepospolity

Post autor: Furion »

thurion pisze:wszedzie na zachodzie robia krajowe eliminacje, testy, turnieje przygotowawcze... tylko my zawsze jedziemy na pałe i ułańską fantazje :roll: mysle ze jak MB w przyszlym roku by byl na EuroComp to nic by to mu nie zaszkodzilo... a jest to wlasnie czas doboru teamu na Euro wiec pasowaloby idealnie
Niektorzy to caly sezon graja na EuroComp ;-)

Awatar użytkownika
Wujek Kiczu
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Wujek Kiczu »

SauruS PoweR pisze:
Lizardmen Army Dimitri ”Argail” Spindler - Switzerland :
1 Saurus Oldblood
General; Light Armour; Quetzl; Itzl; Mark of the Old Ones, shield
1 Cold One

1 Saurus Scar-Veteran
Light Armour; Battle Standard; Tepok; Itzl
1 Cold One

1 * Saurus Scar-Veteran
Great Weapon; Light Armour; Shield; Sotek; Tepok
Kolo wie co dobre :twisted:
Raptor to już 20 twoje konto na tym forum :>?
Jankiel napisał :
I nie będę komentował postów biednych graczy z BB, którym wyprawa do Żywca jawi się jako równie trudna, co do Mongolii.

Awatar użytkownika
Raptor
Kretozord

Post autor: Raptor »

pierwsze

Awatar użytkownika
Karli
Postownik Niepospolity

Post autor: Karli »

No wlasnie o cos takiego mi chodzilo. Bo widze np. u naszych graczy rozpy, ktorymi na codzien sie nie gra, i fajniej by bylo jakby mieli je lepiej ograne :) W poprzednim poscie zapomnialem napisac tylko ze oczywiscie nie chodzi mi o ten sezon, lecz o przyszly. A DMP lub inny turniej mozna zrobic wczesniej niz euro :) Ale to tylko taki moj pomysl - wart rozwazenia dla organizatorow turniei...
Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!

Awatar użytkownika
Jedy Knight
Forma Skrótowa

Post autor: Jedy Knight »

karlee pisze: Ale to tylko taki moj pomysl - wart rozwazenia dla organizatorow turniei...
1 - Turniejów.
2 - Organizatorzy się nabzdyczają – „Mój turniej nie jest przygrywką do ETC, ponadto, co to za głupi ETC-comp…, my chcemy co fabryka dała”.
3 – Faktycznie, w naszym zaścianku, co nie jest 4x4, 4x2, SAD albo RAF – jest uważane za słabe, bo nikt poza Murmandamusem nawet nie próbuje grać inaczej.
4 - … It’s a Free World.
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.

Awatar użytkownika
Scimitar
Postownik Niepospolity

Post autor: Scimitar »

karlee pisze:No wlasnie o cos takiego mi chodzilo. Bo widze np. u naszych graczy rozpy, ktorymi na codzien sie nie gra, i fajniej by bylo jakby mieli je lepiej ograne :) W poprzednim poscie zapomnialem napisac tylko ze oczywiscie nie chodzi mi o ten sezon, lecz o przyszly. A DMP lub inny turniej mozna zrobic wczesniej niz euro :) Ale to tylko taki moj pomysl - wart rozwazenia dla organizatorow turniei...
DMP w Wejherowie :D
Draconis - FOR EVER !!!

Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild

Awatar użytkownika
Kruti
Dżentelmen Ludowy

Post autor: Kruti »

Jedy Knight pisze:Faktycznie, w naszym zaścianku, co nie jest 4x4, 4x2, SAD albo RAF – jest uważane za słabe, bo nikt poza Murmandamusem nawet nie próbuje grać inaczej.
Oszczerstwo, kalumnia, potwarz i wiem lep jakiej propagandy się za tym kryje...
Obrazek

Ronin
Pseudoklimaciarz

Post autor: Ronin »

Witam!

Osobiscie jestem ciekaw, w jaki sposob dobrane zostaly armie dla tej druzyny. Przypuszczam, ze najpierw wybrano graczy do zespolu, a potem, na podstawie tego czym kto gra najlepiej, przydzielono armie. Wiem jednak, ze niektorzy z zawodnikow grali roznymi armiami. A zatem jak wybrano akurat taki zestaw? Czy na decyzje mial wplyw rozstaw terenow i ewentualne inne czynniki?

Z gory dziekuje za odpowiedz. :)

Awatar użytkownika
Wujek Kiczu
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Wujek Kiczu »

zapewne na decyzje miało wpływ wiele czynników a kto czym gra z reguły jest ustalane przez osoby grające i obracające się wokół reprezentacji a mające coś do powiedzenia.
Jankiel napisał :
I nie będę komentował postów biednych graczy z BB, którym wyprawa do Żywca jawi się jako równie trudna, co do Mongolii.

Robson
Niszczyciel Światów

Post autor: Robson »

I personalia i armie jakie chcemy wziąć na te tereny i przeciwnicy, których już troche znamy miały znaczenie przy wyborze graczy/armi. Na starcie mielismy 7 graczy i szukalismy osmego. Kiedy zebralismy ósemkę okazało się, ze nie jesteśmy w stanie idealnie podzielic się armiami, które mamy zamiar wystawić i dlatego w ostatniej chwili doszło do dwóch zmian.
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE

ODPOWIEDZ