TomCio pisze:Idę na turniej, bo mnie nakręcili. Właśnie kleję żyrka, bo połamany, a chomik je kwiatki z parapetu.

Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
TomCio pisze:Idę na turniej, bo mnie nakręcili.
Oj tamTomCio pisze:No w sumie po Fanatyku to niczego.
No offence Fanatyk.
Po prostu miałam okazję poznać [przy różnych okazjach, w różnych miejscach] niezbyt godną reprezentację środowiska WFB, krótko mówiąc o mentalności pospolitych dresów.Jasiuuu pisze:skąd ta niechęć do graczy WFB?
Skavenblight pisze:Po prostu miałam okazję poznać [przy różnych okazjach, w różnych miejscach] niezbyt godną reprezentację środowiska WFB, krótko mówiąc o mentalności pospolitych dresów.Jasiuuu pisze:skąd ta niechęć do graczy WFB?
Natalia, weź się ogarnij. Ja rozumiem że tęsknisz i w tym upale niekoniecznie jesteś sobą, ale zaczynasz rzucać tekstami mocno poniżej swoich możliwości czy chociażby tekstów poprzednich.Skavenblight pisze:Cóż, najwyraźniej odpowiedź demotywatorem to szczyt Twoich możliwości.
Bez komentarza.Tomash pisze:Natalia, weź się ogarnij. Ja rozumiem że tęsknisz i w tym upale niekoniecznie jesteś sobą, ale zaczynasz rzucać tekstami mocno poniżej swoich możliwości czy chociażby tekstów poprzednich.Skavenblight pisze:Cóż, najwyraźniej odpowiedź demotywatorem to szczyt Twoich możliwości.
Napisałam tylko że miałam pecha poznać takich właśnie typków.Tomash pisze:Porównujesz środowisko battlowe do dresiarzy - bardzo mi miło, pewnie podobnie jak reszcie środowiska, ale może podasz konkretne przykłady równości?
Naturalnie jest kilku poczciwych battlowców, których lubię i szanuję. Przyzwyczaili się już do mej niechęci do ich środowiska i jakoś nie płaczą.
Kogo bawiła, tego bawiła.Tomash pisze:Zabawną odpowiedź Jasia kwitujesz smutnym i kiepskim "szczyt Twoich możliwości".
Mogę nią w każdej chwili przestać być.Tomash pisze:Jak na moderatorkę PiM - słabo, a nawet turbosłabo.
TomCio pisze:Skavenblight pisze:Po prostu miałam okazję poznać [przy różnych okazjach, w różnych miejscach] niezbyt godną reprezentację środowiska WFB, krótko mówiąc o mentalności pospolitych dresów.Jasiuuu pisze:skąd ta niechęć do graczy WFB?
Ale niestety Tomash Adminem nie przestanie bycMogę nią w każdej chwili przestać być.
Ale niestety Tomash Adminem nie przestanie byc Razz