TomCio pisze:Idę na turniej, bo mnie nakręcili. Właśnie kleję żyrka, bo połamany, a chomik je kwiatki z parapetu.
Niezwykli 3.0 (intelektualny śmietnik)
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
TomCio pisze:Idę na turniej, bo mnie nakręcili.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
To co wyście tam robili?
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
No w sumie po Fanatyku to niczego.
No offence Fanatyk.
No offence Fanatyk.
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Oj tam Fanatyk to wymarzony życiowy partner. Jego dziewczyna będzie miała wielkie szczęście. Jest dobrze wychowany, troskliwy w stosunku do kobiet i potrafi zachowywać się naprawdę ujmująco. Aż trudno pojąć, że gra przy tym w WFBTomCio pisze:No w sumie po Fanatyku to niczego.
No offence Fanatyk.
Ale serio mówię. Ja nie skorzystam bo od paru lat jestem w szczęśliwym związku ale mam szczerą nadzieję że się znajdzie jakaś fajna panna
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Po prostu miałam okazję poznać [przy różnych okazjach, w różnych miejscach] niezbyt godną reprezentację środowiska WFB, krótko mówiąc o mentalności pospolitych dresów.Jasiuuu pisze:skąd ta niechęć do graczy WFB?
O zgrozo słysząc o akcjach turniejowych stwierdzam, że i tak miałam styczność z możliwie przyzwoitymi
Naturalnie jest kilku poczciwych battlowców, których lubię i szanuję. Przyzwyczaili się już do mej niechęci do ich środowiska i jakoś nie płaczą.
A tak poza tym nie podoba mi się ta gra.
Tzn. system. Bo samo hobby, malowanie, zbieranie figsów - bardzo.
Ale to w każdej grze akurat lubię
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Skavenblight pisze:Po prostu miałam okazję poznać [przy różnych okazjach, w różnych miejscach] niezbyt godną reprezentację środowiska WFB, krótko mówiąc o mentalności pospolitych dresów.Jasiuuu pisze:skąd ta niechęć do graczy WFB?
Natalia, weź się ogarnij. Ja rozumiem że tęsknisz i w tym upale niekoniecznie jesteś sobą, ale zaczynasz rzucać tekstami mocno poniżej swoich możliwości czy chociażby tekstów poprzednich.Skavenblight pisze:Cóż, najwyraźniej odpowiedź demotywatorem to szczyt Twoich możliwości.
Porównujesz środowisko battlowe do dresiarzy - bardzo mi miło, pewnie podobnie jak reszcie środowiska, ale może podasz konkretne przykłady równości?
Zabawną odpowiedź Jasia kwitujesz smutnym i kiepskim "szczyt Twoich możliwości".
Jak na moderatorkę PiM - słabo, a nawet turbosłabo.
Ja znam przykład równości menela, dresa i gracza wfb - piją jak po****ni .
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Bez komentarza.Tomash pisze:Natalia, weź się ogarnij. Ja rozumiem że tęsknisz i w tym upale niekoniecznie jesteś sobą, ale zaczynasz rzucać tekstami mocno poniżej swoich możliwości czy chociażby tekstów poprzednich.Skavenblight pisze:Cóż, najwyraźniej odpowiedź demotywatorem to szczyt Twoich możliwości.
Napisałam tylko że miałam pecha poznać takich właśnie typków.Tomash pisze:Porównujesz środowisko battlowe do dresiarzy - bardzo mi miło, pewnie podobnie jak reszcie środowiska, ale może podasz konkretne przykłady równości?
Wydaje mi się też że prawie każdy przeoczył ten fragment:
Naturalnie jest kilku poczciwych battlowców, których lubię i szanuję. Przyzwyczaili się już do mej niechęci do ich środowiska i jakoś nie płaczą.
Kogo bawiła, tego bawiła.Tomash pisze:Zabawną odpowiedź Jasia kwitujesz smutnym i kiepskim "szczyt Twoich możliwości".
Mogę nią w każdej chwili przestać być.Tomash pisze:Jak na moderatorkę PiM - słabo, a nawet turbosłabo.
TomCio pisze:Skavenblight pisze:Po prostu miałam okazję poznać [przy różnych okazjach, w różnych miejscach] niezbyt godną reprezentację środowiska WFB, krótko mówiąc o mentalności pospolitych dresów.Jasiuuu pisze:skąd ta niechęć do graczy WFB?
Wyczrpująca odpowiedz widze. W tym temacie mozna spamowac?
Ale niestety Tomash Adminem nie przestanie bycMogę nią w każdej chwili przestać być.
Jaki foch!
@Hycki: w tym temacie można. Być może przestanę, prawdę mówiąc bardzo chętnie bym przestał (przynajmniej na czas jakiś).
@Hycki: w tym temacie można. Być może przestanę, prawdę mówiąc bardzo chętnie bym przestał (przynajmniej na czas jakiś).
dobreAle niestety Tomash Adminem nie przestanie byc Razz