Drużynowe Mistrzostwa Polski
Hmm trudno okreslić po takim e-mailu kto jest kapitanem. Założyłem że pierwszy podany gracz.thurion pisze:u nas kapitanem jest Młody nie Ptasznik, chyba ze wytluszczenie to cos innego12. Snot
Snot Alpha
Tomasz Ptasznik
Adrian "Chory" Choromański
Łukasz "Thurion" Łuczyński
Karol "Młody" Pietrowicz
Adam "Rzymek" Rzymowski
Siemano:). Zgłaszam nas żeby nie było potem że miejsc zabrakło:P.
Tomasz Ptasznik -
Adrian "Chory" Choromański -
Łukasz "Thurion" Łuczyński -
Karol "Młody" Pietrowicz -
Adam "Rzymek" Rzymowski
Ostatnio zmieniony 18 sie 2008, o 08:12 przez BOGINS, łącznie zmieniany 1 raz.
- szafa@poznan
- Rulzdaemon
Jeśli jest taka powszechna wola i nikt nie ma nic przeciwko to chciałbym równiez zasugerowac ujawnienie armii - coby można było juz pokminic i pokombinować nad taktyką
Beasts of Chaos - circa 5k
Warriors of Chaos - circa 5k
Daemons of chaos - circa 3,5k
o to mi wlasnie chodziloszafa@poznan pisze:Jeśli jest taka powszechna wola i nikt nie ma nic przeciwko to chciałbym równiez zasugerowac ujawnienie armii - coby można było juz pokminic i pokombinować nad taktyką
Jesteś Aspołecznie Nastawionym Kutafonem, Inspirującym Ekstatyczne Lamenty Tłumu, Oraz Imbecylem Demonstrującym Ignorancję, Ogarniającym Tylko Alfabet.
- szafa@poznan
- Rulzdaemon
wiem. i rok w rok były juz przy zapisach ujawniane armie i nikt sie nie burzył ani nie sprzeciwiał, wiec fajnie by było gdyby i tym razem tak było
Beasts of Chaos - circa 5k
uczciwiej byloby gdyby armie zostaly ujawnione wszystkie razem np 27mego sierpnia rano, ale tez jestem za ujawnieniemszafa@poznan pisze:wiem. i rok w rok były juz przy zapisach ujawniane armie i nikt sie nie burzył ani nie sprzeciwiał, wiec fajnie by było gdyby i tym razem tak było
mam dokladnie takie samo zdanie co thurion
RaptorJesus jest fajny, ale trochę za duży.
Możemy ujawnić składy 27 w nocy. Wtedy jednak kategorycznie będziemy przestrzegać terminu zgłoszeń i nie zapiszemy drużyny, której zgłoszenie przyjdzie po 26. Chcemy żeby wszyscy mieli równe szanse.
Zaszłyszane na jakimś turnieju:
- Twój WS?
- Tak
A może zamiast takiego drastycznego rozwiązania tradycyjne punkty dodatkowe dla zgłoszonych w czasie, tudzież karniaki dla spóźnialskich?
A licky boom boom down!!!
- Shakin' Dudi
- Masakrator
tymbardziej ze kazdemu w ostatniej chwili moze sie sypnac sklad i będą mieli kogos innego :/
a rozpiski od Silesian Extremists dotarly?wyslane byly kilka dni temu a nie dostalismy zadnego potwierdzeniaBOGINS pisze:Nowe drużyny dodane.
Pragnę przypomnież że nie wszystkie drużyny przysłały rozpy. Macie na to naturalnie jeszcze ooło 11 dni, jednakże sami o tym pamiętajcie! ja tam przypominać nie będę
Przypominam również o podawanie nazw klubu!!! i drużyn!!!
To moim zdaniem niewiele zmieni i nie jestem zwolennikiem dawania dodatkowych punktów za rozpiskę na DMP, no nie wiem. Na wprowadzanie karnych też moim zdaniem za późno.b_sk pisze:A może zamiast takiego drastycznego rozwiązania tradycyjne punkty dodatkowe dla zgłoszonych w czasie, tudzież karniaki dla spóźnialskich?
@Dudi - jeśli ktoś będzie miał emergency i mu się gracz zmieni to nie jest jakaś wielka tragedia i oczywiście dopuścimy zmianę. Poza tym bardzo często zmiana gracza wcale nie oznacza, zmiany armii.
27 od rana będą na stronie opublikowane armie, jakie są w składach. Jest jeszcze 8 dni na zapisy i mam nadzieję, że wszyscy chętni do tego czasu się zgłoszą.
Jesteście wpisani na stronę, więc raczej dotarły. Jeśli nie dostaliście żadnego komentarza od Boginsa to albo jeszcze nie zdążył sprawdzić albo wszsytko ok Poproszę go żeby wysyałał potwierdzenia jeśli wszystko jest w porządku.quas pisze:a rozpiski od Silesian Extremists dotarly?wyslane byly kilka dni temu a nie dostalismy zadnego potwierdzenia
- Twój WS?
- Tak
Wałkowane już tutaj kilka razy. Tak można przyjechać w piątek. Konwent trwa od czwartku więc można przyjechać już w czwartek. A jak ktoś będzie chciał już w środę przyjechać to też go jakoś ugościmyquas pisze:w zasadzie mam tylko jeszcze jedno pytanie-czy mozna juz zjechac w piatek wieczorem? dla odmiany nie chcielibysmy jechac na DMP w srodku nocy
Na stronie są dostępne numery telefonów do mnie i do Snajpera. Przyjeżdżających w piątek proszę o kontakt z jednym z nas jak już będziecie na miejscu i zanim wybierzecie się na recepcję. Załatwimy wtedy formalności tak żeby wszyscy byli zadowoleni.
- Twój WS?
- Tak
Mam pytanie do organizatorów. Czy dopuszczone będą śmiecio-DLe, śmiecio-VCty i śmiecio-DE? Bo przydałoby się wiedzieć, czy należy przygotować się na stężenie tych armii zdecydowanie wyższe niż normalnie występujące w naturze.
A licky boom boom down!!!
chodzi ci o fakt, że np. horrory to gobliny pomalowane na czerwono i z dziwną łapką na za miast miecza/włóczni? Jestem temu przeciwny. Do pewnego stopnia tyczy się to każdej armii. Jesli jednak ktoś ładnie przygotuje witchki - skonwertuje coś, czy cos w tym stylu, to się zobaczy. W każdym razie odpadają Hydry z jakiś gumowyk zabawek itp.b_sk pisze:Mam pytanie do organizatorów. Czy dopuszczone będą śmiecio-DLe, śmiecio-VCty i śmiecio-DE? Bo przydałoby się wiedzieć, czy należy przygotować się na stężenie tych armii zdecydowanie wyższe niż normalnie występujące w naturze.
poprawimy.Wkradł się mały błąd, kapitanem drużyny Strefa Zero Luna Lane Squad jest Bartłomiej Stroiński a nie Łukasz Lubbe.