Drużynowe Mistrzostwa Polski
- Shakin' Dudi
- Masakrator
Panowie panowie. Trochę za bardzo się to wszystko zagalopowało... Bogins jakieś udziwnienia próbujesz wprowadzać Spoko - damy radę określić czy ktoś gra proxami czy nie, nie jest potrzebny do tego żaden zapis.
Kilka razy już tu było powiedziane - chyba każdy wie czy gra proxami czy nie i ma jakieś własne sumienie.
Tak jak pisze JJ - czas będzie do niedzieli rano. W razie wypadku będziemy starali się pomóc. Jak ktoś przyjedzie z armią klocków Lego to nie zagra.
Mam nadzieję, że wątpliowści zostały wyjaśnione i marzy mi się żeby był to już koniec dyskusji o tym czy damselka z brodą to jeszcze prox czy już konwersja...
Kilka razy już tu było powiedziane - chyba każdy wie czy gra proxami czy nie i ma jakieś własne sumienie.
Tak jak pisze JJ - czas będzie do niedzieli rano. W razie wypadku będziemy starali się pomóc. Jak ktoś przyjedzie z armią klocków Lego to nie zagra.
Mam nadzieję, że wątpliowści zostały wyjaśnione i marzy mi się żeby był to już koniec dyskusji o tym czy damselka z brodą to jeszcze prox czy już konwersja...
Zaszłyszane na jakimś turnieju:
- Twój WS?
- Tak
Wyślij proszę to pytanie do Boginsa na maila lub PM bo znowu zrobi się napinka co jest dopuszczone a co nie. Dostaniesz odpowiedz i wszyscy będą szczęśliwi.Thorm pisze:Czy w krasnoludach oddział Ironbreakerów może służyć za oddział warriorów? ładne metalowe figurki, aż żal ich nie uzywać:)
Wiesz chodzi o to ż ekomuś moze sie coś bardziej podobać Np ja mam armie Blood Elves i powiem szczerze że do De troche im brakuje. Ale wszystko zobaczycie
ale np kumpel zamiast Hammererów ma obsłógantów do kowadła tak ma klocek 20 obsługantów thoreka i co takie piękne modele miały by sie kisić dlatego to ważne żeby zapytać organizatora bo co innego gdy ktoś ma Silver Healms za Dragon Princeów a co innego gdy ktoś ma tak jak ja np zamiast Hydry droższa Himerę z Rackhama bo pasuje klimatem do armi
ale np kumpel zamiast Hammererów ma obsłógantów do kowadła tak ma klocek 20 obsługantów thoreka i co takie piękne modele miały by sie kisić dlatego to ważne żeby zapytać organizatora bo co innego gdy ktoś ma Silver Healms za Dragon Princeów a co innego gdy ktoś ma tak jak ja np zamiast Hydry droższa Himerę z Rackhama bo pasuje klimatem do armi
jezus, maria swieta, droga, matka boska od siedmiu bolesci i innych bolesci lichenia...
a ja mam duza kupe bo to wielki nieczysty. przestancie juz!
a ja mam duza kupe bo to wielki nieczysty. przestancie juz!
RaptorJesus jest fajny, ale trochę za duży.
Hmm wcześniej powiedziałem że Sh nie mogą być DP, tak więc jestem za tym że i działa to w drugą stronę, czyli metal nie może być plastykiem.Thorm pisze:Czy w krasnoludach oddział Ironbreakerów może służyć za oddział warriorów? ładne metalowe figurki, aż żal ich nie uzywać:)
Jednak po wypowiedzi Miśka nie wiem co mam dalej czynić w tej kwestii, a więc resztę Pm'ków w stylu czy moi maruderzy mogą robić za rycerzy khorna, tudzież czy driada z wymienioną rączką i pomalowana na różowo to slaaneshystka proszę kierować to Miśka
Pozdrawiam.
dobra jutro konkretnie zgloszenia razem z rozpami powinnismy wyslac.
The wood hold peace for thos who desire it, but those who seek battle will find me...
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
The forest has as many eyes as leaves...
Far over, the misty mountain Cold, to dungeons deep and caverns old.
The pines were roaring, oooooon the hight...
Abandoned
obstawiam, ze niektorzy co za dlugo zwlekaja beda musieli obejsc sie smakiemPiotrekN pisze:Do 40 albo chociaż 30 teamów uda się dobić?
mysle ze bedzie 40 teamow na bank...
Jesteś Aspołecznie Nastawionym Kutafonem, Inspirującym Ekstatyczne Lamenty Tłumu, Oraz Imbecylem Demonstrującym Ignorancję, Ogarniającym Tylko Alfabet.
A ja obstawiam, ze w razie W dostawia wiecej stolowGobos pisze: obstawiam, ze niektorzy co za dlugo zwlekaja beda musieli obejsc sie smakiem
- nightclower16
- Mudżahedin
Snot beta także się zjawi, więc możesz zarezerwować miejsce ..
Panowie - nie zapowiadać się przez stronę bo to nic nie daje. Wysyłajcie zgłsozenia z rozpiskami do Boginsa
O kilka drużyn możemy limit zwiększyć. Wolałbym jednak uniknąć dodawania 5 czy więcej drużyn ze względu na komfort gry. Po prostu zacznie się na sali robić ciasno...Furion pisze:A ja obstawiam, ze w razie W dostawia wiecej stolowGobos pisze: obstawiam, ze niektorzy co za dlugo zwlekaja beda musieli obejsc sie smakiem
Zaszłyszane na jakimś turnieju:
- Twój WS?
- Tak