owszem ale 40 druzyn to 200 osob,kazde kolejne 2 druzyny to kolejne 10 osobNo i nie powinno być, a odkąd pamiętam to jeśli frekwencja przerastała orga to ten starał się, skombinować wiecej stołów i terenów.
a zwykle sala nie jest z gumy
Nie twierdze, że sala jest z gumy, ale jak robi się limit miejsc to trzeba przewidywać sytuację że limit może być przekroczony. W zeszłym roku był limit 40 drużyn a jakoś udało mi sie ścisńąć stoły by weszło 46 drużyn, choć i tak w końcowym rozrachunku wyszło ze było 42.quas pisze:coz limit byl znany od dosc dawna-40 teamow
owszem ale 40 druzyn to 200 osob,kazde kolejne 2 druzyny to kolejne 10 osobNo i nie powinno być, a odkąd pamiętam to jeśli frekwencja przerastała orga to ten starał się, skombinować wiecej stołów i terenów.
a zwykle sala nie jest z gumy
Nie można było wczoraj reagować, kiedy była poruszana kwestia udziału Morii West? Tylko jakiś spam na forum pisać? Ludzie trochę powagi w podejściu do tego turnieju. Możecie zgłosić team jeszcze raz z nowym składem.Shino pisze:coz jesli tak wyglada sytuacja z miejscami to nie wykasowywujcie 2 skadu morii... moze sie zmienia jego ludzie ale sklad bedzie jakis (niekoniecznie w pelni z naszego klubu ale bedzie)
Zaszłyszane na jakimś turnieju:
- Twój WS?
- Tak
Brzmisz, jakbyś miał pretensje do Nas - potencajlnych graczy DMP, że tylu chce przyjechaćNigdy nie było mówione, że turniej będzie miał nieograniczoną liczbę miejsc - a wręcz przeciwnie, od samego początku limit ten był znan[
nie sprawdzalem wczoraj od razu czy moja druzyna jest na liscie zgloszonych skoro wczesniej byla..Hrabia pisze:Nie można było wczoraj reagować, kiedy była poruszana kwestia udziału Morii West? Tylko jakiś spam na forum pisać? Ludzie trochę powagi w podejściu do tego turnieju. Możecie zgłosić team jeszcze raz z nowym składem.Shino pisze:coz jesli tak wyglada sytuacja z miejscami to nie wykasowywujcie 2 skadu morii... moze sie zmienia jego ludzie ale sklad bedzie jakis (niekoniecznie w pelni z naszego klubu ale bedzie)
rowniez zywie taka nadzieje, za Polcone przemawialo tylko jedno, Warszawa... teraz jak to jest i tak niewiadomo gdzie to powinno sie je przeniesc albo do Gorzowa albo do Wejherowa, sale zajebiste, noclegi zajebiste, bazy zajebiste (brak ograniczen miejsc)Dastor pisze:Mam nadzieje, że za rok DMP nie będzie na Polconie.