Drużynowe Mistrzostwa Polski

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
quas
Niszczyciel Światów

Post autor: quas »

coz limit byl znany od dosc dawna-40 teamow
No i nie powinno być, a odkąd pamiętam to jeśli frekwencja przerastała orga to ten starał się, skombinować wiecej stołów i terenów.
owszem ale 40 druzyn to 200 osob,kazde kolejne 2 druzyny to kolejne 10 osob
a zwykle sala nie jest z gumy

Awatar użytkownika
Piotr P.
Falubaz

Post autor: Piotr P. »

quas pisze:coz limit byl znany od dosc dawna-40 teamow
No i nie powinno być, a odkąd pamiętam to jeśli frekwencja przerastała orga to ten starał się, skombinować wiecej stołów i terenów.
owszem ale 40 druzyn to 200 osob,kazde kolejne 2 druzyny to kolejne 10 osob
a zwykle sala nie jest z gumy
Nie twierdze, że sala jest z gumy, ale jak robi się limit miejsc to trzeba przewidywać sytuację że limit może być przekroczony. W zeszłym roku był limit 40 drużyn a jakoś udało mi sie ścisńąć stoły by weszło 46 drużyn, choć i tak w końcowym rozrachunku wyszło ze było 42.
Skupuje 5 edycyjne modele Bretończyków.

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

Post autor: Shino »

coz jesli tak wyglada sytuacja z miejscami to nie wykasowywujcie 2 skadu morii... moze sie zmienia jego ludzie ale sklad bedzie jakis (niekoniecznie w pelni z naszego klubu ale bedzie)

Awatar użytkownika
szafa@poznan
Rulzdaemon

Post autor: szafa@poznan »

no, chłopaki, postarajcie się, chociaz jakaś boczna salka czy inszy korytarz - głupio na taki turniej nie pojechać...
Beasts of Chaos - circa 5k
Warriors of Chaos - circa 5k
Daemons of chaos - circa 3,5k

Awatar użytkownika
Lucas
Chuck Norris

Post autor: Lucas »

Popieram. Głupio tak powiedziec komuś z klubu, że nie pojedzie;/

Janiszek
Masakrator

Post autor: Janiszek »

kurde ja chciałbym pojechać na to DMP , tyle malowałem figsy a KURDE nie mam teamu jednak . Z kolega jeszcze szukamy ale wątpie ..

Awatar użytkownika
Arte
Wodzirej

Post autor: Arte »

sa 2 zgłoszenia tego samego składu: SNOT Alpha

Awatar użytkownika
BOGINS
Postownik Niepospolity

Post autor: BOGINS »

Rzeczywiście snot alfa jest podwójnie - wchodzi vendetta

Awatar użytkownika
Kosmo
Kradziej

Post autor: Kosmo »

BOGu(insowi) dzięki :)

Awatar użytkownika
Kielon
Masakrator

Post autor: Kielon »

Bogins zmień nazwę Szejkera.
Nie jakieś tam Earthshaker Alpha, tylko Marchewki.
No i Barb jest kapitanem.
Obrazek

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

BOGINS pisze:Rzeczywiście snot alfa jest podwójnie - wchodzi vendetta
jak rozumiem dla naszego skladu, ktory wykasowales znajdziesz jakies miejsce tak?

Awatar użytkownika
Hrabia
Chuck Norris
Kontakt:

Post autor: Hrabia »

Shino pisze:coz jesli tak wyglada sytuacja z miejscami to nie wykasowywujcie 2 skadu morii... moze sie zmienia jego ludzie ale sklad bedzie jakis (niekoniecznie w pelni z naszego klubu ale bedzie)
Nie można było wczoraj reagować, kiedy była poruszana kwestia udziału Morii West? Tylko jakiś spam na forum pisać? Ludzie trochę powagi w podejściu do tego turnieju. Możecie zgłosić team jeszcze raz z nowym składem.

Nigdy nie było mówione, że turniej będzie miał nieograniczoną liczbę miejsc - a wręcz przeciwnie, od samego początku limit ten był znany. Zrobimy co w naszej mocy, żeby limit ten zwiększyć (będę jutro dowiadywał się jakie są możliwości), ale nic nie mogę obiecać. Od razu zaznaczam, że jeśli limit zostanie zwiększony pierwszeństwo dostaną kluby, które nie mają jeszcze miejsca w turnieju. W następnej kolejności pozostali.
Zaszłyszane na jakimś turnieju:
- Twój WS?
- Tak

Awatar użytkownika
ataman
Chuck Norris

Post autor: ataman »

Nigdy nie było mówione, że turniej będzie miał nieograniczoną liczbę miejsc - a wręcz przeciwnie, od samego początku limit ten był znan[
Brzmisz, jakbyś miał pretensje do Nas - potencajlnych graczy DMP, że tylu chce przyjechać :roll: Chciałbym Ci nieśmiało uświadomić, że ani Ci którzy wysłali rozpy wcześniej, ani Ci którzy przysłali rozpy poźniej nie mają na to wpływu.
A przecież od dawna było też wiadomo, że frekwencja tego turnieju lekką ręką przekracza 200 osób. Mimo to ustawiłeś twardy limit na tej liczbie i czujesz się zaskoczony, że jest więcej chętnych? Że w związku z tym, że jest to najważniejszy turniej w roku nikt nie chce sobie go odpuścić?
Nie dziw się - z mojej perspektywy, to oczywista oczywistość.

Trzymam kciuki za Twoje dzisiejsze działania! :wink:

Awatar użytkownika
Xet
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Xet »

Mogliscie ten limit ustawic na 210 osob, tak zeby pobic rekord frekwencji z zeszlego sezonu :wink:

Awatar użytkownika
Piotr P.
Falubaz

Post autor: Piotr P. »

Wyrównać :wink:
Skupuje 5 edycyjne modele Bretończyków.

Awatar użytkownika
Asassello
Pan Spamu
Kontakt:

Post autor: Asassello »

O co ta cała sprzeczka... limit druzyn był znany od poczatku, wiadomo było od poczatku ze Ci co zaspią i sie za wolno zorganizuja prawdopodobnie nie pojada na DMP.
Bo to ze limit jest za mały to była oczywista oczywistośc :)

pozdrawiam
Obrazek

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

Hrabia pisze:
Shino pisze:coz jesli tak wyglada sytuacja z miejscami to nie wykasowywujcie 2 skadu morii... moze sie zmienia jego ludzie ale sklad bedzie jakis (niekoniecznie w pelni z naszego klubu ale bedzie)
Nie można było wczoraj reagować, kiedy była poruszana kwestia udziału Morii West? Tylko jakiś spam na forum pisać? Ludzie trochę powagi w podejściu do tego turnieju. Możecie zgłosić team jeszcze raz z nowym składem.
nie sprawdzalem wczoraj od razu czy moja druzyna jest na liscie zgloszonych skoro wczesniej byla..

jak ja znowu zglosze to bedzie juz wpisana czy tez mialaby czekac w kolejce na wolne mijesce na dmp?

Awatar użytkownika
Xet
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Xet »

Green Knight pisze:Wyrównać :wink:
Najmocniej przepraszam :wink: ,Ekhemm... wyrownac

Awatar użytkownika
Dastor
Masakrator

Post autor: Dastor »

Mam nadzieje, że za rok DMP nie będzie na Polconie.

Awatar użytkownika
thurion
Postownik Niepospolity

Post autor: thurion »

Dastor pisze:Mam nadzieje, że za rok DMP nie będzie na Polconie.
rowniez zywie taka nadzieje, za Polcone przemawialo tylko jedno, Warszawa... teraz jak to jest i tak niewiadomo gdzie to powinno sie je przeniesc albo do Gorzowa albo do Wejherowa, sale zajebiste, noclegi zajebiste, bazy zajebiste (brak ograniczen miejsc)

pzdr

ODPOWIEDZ