Warhammer Online [temat-protoplasta]
Moderator: Bania
Jak wywalili BG to teraz u DE jedyna fajna klasa to wiedźma, ja mam nadzieje, że BG pojawią się przy jakimś dodatku, czy czymś takim, bo Mroczniaki nie mają teraz żadnych twardych wojów.
Tullaris Dredbringer was dying. He knew this, and he cared not.... At last, he knew the truth that Khain had tried to share with him all theas years, and it was glorius.
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."
Ta, a HE to zostawili wszystkie cztery klasy i mają zarówno WL jak i SM. Podobno WL to jakaś klasa huntero podobna, tzn bedzie mógł miec peta. Szkoda że u nas nie ma takiej klasy mogli by kiedyś wstawić Bestmastera, choć ja bym wolał Egzeka, ale to tylko pobożne życzenia.
Tullaris Dredbringer was dying. He knew this, and he cared not.... At last, he knew the truth that Khain had tried to share with him all theas years, and it was glorius.
wiem, ja nie mam pretensji do EA ani do Mythica....Szaman pisze:firma GOA podpisala umowe z Mythicem zanim przejelo ich EA
do GOA daje ciała na maksa....
człowiek płaci za pre-ordera CE i nie dostaje tego za co zapłacił, czyli Open Bety. dziesiątki (jeżeli nie setki) tysięcy ludzi cały dzień dzisiaj zmarnowali na próby rejestracji/logowania/wpisywania kodów....
Tylko uważaj żeby nie dopali ci go, ci wredni papiści .
powinni wprowadzić możliowość gry hordą goblinów i watahą orków.
Horda goblinów liczyłaby średnio 10 typów a wataha orków tak z koło 5. Całe plemię byłoby kierowane przez gracza w osobie herszta, który rozwijałby się tak jak postaci innych ras tyle, że byłby wiele słabszy - jego siłą byliby jego podwładni, których mógłby mieć coraz większe ilości wraz ze wzrostem doświadczenia, dostępne byłyby też apkrejdy w stylu "sieci" albo "grzybki" tudzież "snotlingi" itd
Fajne byłby bitwy drużynowe kiedy 50 krasnoludów odpierałoby nawałę kilkusetek goblinów
Horda goblinów liczyłaby średnio 10 typów a wataha orków tak z koło 5. Całe plemię byłoby kierowane przez gracza w osobie herszta, który rozwijałby się tak jak postaci innych ras tyle, że byłby wiele słabszy - jego siłą byliby jego podwładni, których mógłby mieć coraz większe ilości wraz ze wzrostem doświadczenia, dostępne byłyby też apkrejdy w stylu "sieci" albo "grzybki" tudzież "snotlingi" itd
Fajne byłby bitwy drużynowe kiedy 50 krasnoludów odpierałoby nawałę kilkusetek goblinów
"weź ten miecz i odnieś go swemu panu, niech go uważa za znak zwycięstwa i niech przyśle cesarzowi, swemu przyjacielowi, by się dowiedział, że może wyśmiać zabitego nieprzyjaciela albo opłakiwać krewnego"
Widukind z Korwei, Kronika Saska
wcale nie. Grałoby się postacią herszta/warbossa który po prostu miałby swoich popleczników. . . .
"weź ten miecz i odnieś go swemu panu, niech go uważa za znak zwycięstwa i niech przyśle cesarzowi, swemu przyjacielowi, by się dowiedział, że może wyśmiać zabitego nieprzyjaciela albo opłakiwać krewnego"
Z tym, ze to byloby dosc uciazliwe. W grze MMO nie ma szans na pauze i wydawanie rokazow Juz sama gra postacia z petem bedzie wymagala tworzenia kilku dodatkowych makr i wycwiczenia palcow na klawiaturze, zeby wszystko sprawnie dzialalo. Co dopiero kierowanie cala paczka.Poza tym widze, ze jestes fanem rpgow "druzynowych" w stylu baldura czy neverwinter
Nie no to nie bardzo by się dalo zrobić, założeniem tej gry jest to, że jesteś zwykłym żołnierzem, a nie wodzem czy generałem.
Niekoniecznie uciążliwe. Paczka sama by się kierowała. My kierowalibyśmy swoją postacią i jej zdolnościami, z czego jedną z nich byłoby wydawanie rozkazów np. "bronić wodza", "waaagh, zabić go!", "ostrzelać z łuków", "zarzucić sieci", "zjeść grzybki", "wypuścić fanola" " itd. myk polegalby na tym, że nasz warboss sam w sobie byłby słaby, a razem ze swoją ekipą odpowiadałby potencjałem innym postaciom z czego tak jak inne postacie miałyby np. możliwość czarowania, inne miałyby ponadprzeciętną szybkość czy siłę, on miałby przewagę liczebną My kierowalibyśmy główną postacią - inne były już kierowane przez kompa - my wydawalibyśmy rozkazy - coś jak np. fallout. Ja tam chętnie pograłbym jakimś bossem, za którym chodziłaby gromadka zielonych pokurczy ze złośliwymi wyrazami twarzy, w spiczastych kapeluszach ;PRaptaparat pisze:Z tym, ze to byloby dosc uciazliwe. W grze MMO nie ma szans na pauze i wydawanie rokazow Juz sama gra postacia z petem bedzie wymagala tworzenia kilku dodatkowych makr i wycwiczenia palcow na klawiaturze, zeby wszystko sprawnie dzialalo. Co dopiero kierowanie cala paczka.Poza tym widze, ze jestes fanem rpgow "druzynowych" w stylu baldura czy neverwinter
Jaka radość by była w chwili kiedy jest jakiś obszar leśny, a tam masy zielonych, których wodzowie tłuką się między sobą o dowództwo