Ale przyjachaliście właśnie takim combo a to o czymś świadczyHrabia Duuku pisze:Ritchie moge Cie zapewnić że dowolną inną konfiguracją niż VC+Demony byśmy Cie z kielonem ścisnęli![]()
![Smile :-)](./images/smilies/icon_smile.gif)
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Ale przyjachaliście właśnie takim combo a to o czymś świadczyHrabia Duuku pisze:Ritchie moge Cie zapewnić że dowolną inną konfiguracją niż VC+Demony byśmy Cie z kielonem ścisnęli![]()
Takie zajście należało zgłosić do organizatora, Gobo był sędzią. W każdym bądź razie przepraszamy za to zajście, a Gobo następnym razem informuj nas, że zwijasz makiety to natychmiast postawimy jakiś zammienik z naszej bazy terenowej.mdłości pisze: [To moja jedyna uwaga do organizatorów: nie wystawiajcie terenów na stołach jeśli nie możecie zagwarantować, że ktoś nie podejdzie i ich po prostu sobie nie weźmie. Rozumiem sytuacje właściciela jeziorka, które dzieliło psy khorna i bloodletterów od naszego środka, ale sytuacja w której w środku bitwy któś podchodzi do stołu i zabiera z niego teren strategicznie ważny jest troszkę z dupy.]
Brak okien boli da się to zauważyć my śmiejemy się, że ta sala jest jak prosektoriumBania pisze:Jako ze to Wasz pierwszy turniej naleza sie naprawde duze brawa. Organizacyjnie naprawde bez zarzutu. Baza terenowo - stołowa pachnie nowością. Super.
Sala duza ale ma 2 wady - brak okien i okolica. To jednak mały szczegol - pomarudzic jednak trzeba
a sprobowal bys napisac inaczejJacek_Azael pisze: Muszę tu powiedzieć, że mieliśmy bardzo wporządku przeciwników, których serdecznie pozdrawiam. Naprawdę spoko ludzie![]()
Green Knight - napisz z kim grałeś (solo?) to samo Białystok - kto to był? Chciałbym zgłosić wyniki.Shinue pisze:
oto wyniki:
1. duke DL + kielon VC (45pts) bon na 200zł
2. green knight DL + ? (44pts) bon na 100zł
3. baniak DL + mania WE (44pts) bon na 50zł
4. syra Emp + michu DE (41pts)
5. sociu VC i marcin zakrzewski WE (38pts)
6. hirek DL + BoCh (37pts)
7. bialystok ? + ? (35pts)
8. jaceka_azael WE + gnatożuj HE (33pts)
9. paweł Dwarfs + młody/maciek O&G (33pts)
10. nostro WE (30pts)
11. gobo Bre + Emp (29pts)
12. drakar DL i corvus albus DE (28pts)
13. nehan Chd + Denior DE (26pts)
14. ufo VC + franz DLE (25pts)
15. sokół Emp + Dwarfs (24pts)
16. noir WE + wito acid DL (21pts)
17. mefi TK + shinue VC (21pts)
18. sokół HE + gprbag Skav (16pts)
19. bochynski michal Dwarfs + DE (15pts)
20. vex Bre + Kalinoś WE (15pts) nagroda pocieszenia: rulebook do lotra po hiszpańsku
To ja, ID nie pamiętam, ale jak poszukasz po nazwisku (Marcin Sokołowski) i z Torunia, to znajdziesz.Corvus Albus pisze: 15. sokół Emp + Dwarfs (24pts)
Jedna z nich jest pradopodobnie moja, niebieski polar zostawiony na wieszaku. Jeśli bedziecie na turnieju 25 pazdziernika w Toruniu to wezcie mi go prosze, z fory dziekiShinue pisze:byłem dziś w remizie. przekazałem pozdrowienia kierowniczce i mam bardzo ważny komunikat:
UWAGA!
po turnieju zostały w sali dwie kurtki.
osoby które poczuły chłód wracając do domu proszone są o kontakt