PGA 2008: RATS WARS- THE CLAN WARS (22/23.11.08)

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Inferno
Falubaz

Post autor: Inferno »

Czy specjalne gobliny można brac tylko do orków czy tez do innych armi ?

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

Post autor: Shino »

kiedy bedzie ocena malowania?

p.s. nie chce robic z tymproblemow ale nie mysleliscie o wzieciu w koncu sedziego z zewnatrz? juz kolejn rok z kolei macie samych ludzi z poznania ;]

Awatar użytkownika
Marys
Masakrator

Post autor: Marys »

A ja mimo pociecia vc pojade wlasnie nimi. Potrzebuje tylko paru figurek. Kto ma pozyczyc 150 ghuli i 120 zombiakow ??

Inferno
Falubaz

Post autor: Inferno »

Czy dostane odp na swoje pytanie?

blady da'Rasta
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: blady da'Rasta »

Czy specjalne gobliny można brac tylko do orków czy tez do innych armi ?
jesli chodzi o goblin ecology to oczywiscie tylko dla o&g

Awatar użytkownika
bless
Pan Spamu

Post autor: bless »

Szafa, czy jest mozliwosc, ze zmienicie zapis dotyczacy pedanta w regulaminie? Chcialbym wiedziec, czy moj udzial w tym flejmie ma sens. Bo jesli i tak nie ma szans na zmiane zapisu, to z radoscia oszczedze sobie dalszego udzielania sie w watku "pedantowym".
Obrazek

Awatar użytkownika
szafa@poznan
Rulzdaemon

Post autor: szafa@poznan »

Szczerze - nie. Było kilka drobnych zmian dzień po publikacji regulaminu - w tej chwili wersja jest niezmienna i ostateczna.
Beasts of Chaos - circa 5k
Warriors of Chaos - circa 5k
Daemons of chaos - circa 3,5k

Awatar użytkownika
bless
Pan Spamu

Post autor: bless »

szafa@poznan pisze:Szczerze - nie.
Dziekuje.
Obrazek

Awatar użytkownika
KOOBA.84
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: KOOBA.84 »

BOGINS pisze:Jankielu, ja wiem że pedant jest słaby i funkcjonuje tylko u Lordów. Niestety nikt tego nie chce zauważyć. Podobnie jak faktu że herald khorna z 0+pancerzem, przeważnie jest tylko jeden i z killing blowa szybko może umrzeć - np bo co za jest różnica między imperialnym hirołem z 1+ z przerzutem i 5+-4+wardem a jaggermajstrem?
No sam nie wiem.
Eh takie życie.

Info od środowiska organizatorskiego! www.strefazero/forumturniejow/PGA/Master.net.pl
Chłopaki rozważają nad (post Markiszona czytajcie).
- Wejdzie Cs made by LS, prawdopodobnie 6 dni przed turniejem, może wcześniej w zależności od prac tej grupy.
- Limit miejsc wynosi 78, z czego 38 jest dla Wielkopolski
- Demony zostaną z racji przegiętości zbanowane
-

czekam na więcej info i potwierdzenie tych faktów :!: :D 8) :twisted:
Hehe no comments. :lol2:
bo tak. :lol:

Awatar użytkownika
Morrok
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Morrok »

wiec ile miejsc chlopaki z Poznania przygotowali? ;)

Cyel
Oszukista

Post autor: Cyel »

Jednak to marudzenie PG zachęca mnie do przyjechania plewną beznadziejną demoniczną piechotą ;) No i ktos wspominał jakies placuszki...;)

Czy żeby zarezerwować miejsce wystarczy wysłac zgłoszenie,czy może lepiej zagwarantować sobie miejsce w schronisku które proponujecie dokonując przedpłaty ? Noclegi są również z piątku na sobotę, prawda?

Awatar użytkownika
szafa@poznan
Rulzdaemon

Jednak to marudzenie PG zachęca mnie do przyjechania plewną beznadziejną demoniczną piechotą Wink No i ktos wspominał jakies placuszki...Wink
Na takie podejście liczymy wlasnie :)

Placuszki - oj widac że rok temu nie byłeś ;)

Powiem tylko że było ok 20 blaszek ciasta przygotowanego dla uczestnikow, oczywiscie wliczonego w cene - to tak lekko licząc 1/4 blachy na łebka ;) więc niektórzy (np. ja :P) przez dwa dni obżerali sie tylko i wyłacznie placuszkami ;)

@bogins - tak, przyznaje sie, jestem tak naprawde panem na M. i chce przejąc władze nad światem :P

Malal
Kretozord

Post autor: Malal »

Nadal potrzebuje 10 konnych demonetek<ladnie zmalowanych> :wink:
podpis nieregulaminowy - administracja

Awatar użytkownika
Gobos
Falubaz

Post autor: Gobos »

Cyel pisze: Czy żeby zarezerwować miejsce wystarczy wysłac zgłoszenie,czy może lepiej zagwarantować sobie miejsce w schronisku które proponujecie dokonując przedpłaty ? Noclegi są również z piątku na sobotę, prawda?
kazdy zgloszony ma zagwarantowany nocleg z soboty na niedziele. jesli ktos jest zainteresowany noclegiem z piatku na sobote, sugeruje kontakt z organizatorem (mail w 1 poscie)
Jesteś Aspołecznie Nastawionym Kutafonem, Inspirującym Ekstatyczne Lamenty Tłumu, Oraz Imbecylem Demonstrującym Ignorancję, Ogarniającym Tylko Alfabet.

Awatar użytkownika
Corvus Albus
Kretozord

Post autor: Corvus Albus »

Jak ktoś skołuje 14 plagusków i sporą liczbę nurglingów (tak z 12 będzie zadowalającą liczbą :D) to jestem w stanie zorganizować nocleg na wysokim poziomie :P od piątku do niedzieli :>
Obrazek

cyryllo
Mudżahedin

Post autor: cyryllo »

Czy miejsce turnieju jest daleko od dworca Poznań Główny?

Pociąg z Warszawy przyjeżdża o 9.27, zastanawiam się czy na wypadek lekkiej obsuwy wyrobię się na 10.00-10.15, czy muszę przyjechac wcześniejszym i bląkac się po poznaniu od 4.17?

Awatar użytkownika
Corvus Albus
Kretozord

Post autor: Corvus Albus »

bardzo blisko rzut beretem jakbym to rzekł :)
Obrazek

Awatar użytkownika
szafa@poznan
Rulzdaemon

cyryllo pisze:Czy miejsce turnieju jest daleko od dworca Poznań Główny?

Pociąg z Warszawy przyjeżdża o 9.27, zastanawiam się czy na wypadek lekkiej obsuwy wyrobię się na 10.00-10.15, czy muszę przyjechac wcześniejszym i bląkac się po poznaniu od 4.17?
Po drugiej stronie ulicy. Jak staniesz na peronie i sie rozejrzysz, to juz zobaczysz kompleks hal targowych.

Awatar użytkownika
Leśnik
Mudżahedin

Post autor: Leśnik »

Cyel pisze:Jednak to marudzenie PG zachęca mnie do przyjechania plewną beznadziejną demoniczną piechotą ;) No i ktos wspominał jakies placuszki...;)

Czy żeby zarezerwować miejsce wystarczy wysłac zgłoszenie,czy może lepiej zagwarantować sobie miejsce w schronisku które proponujecie dokonując przedpłaty ? Noclegi są również z piątku na sobotę, prawda?
Wystarczy wysłać zgłoszenie. Miejsca do kimania wszystkim załatwimy (cały czas walczymy o jak najlepsze warunki, cenne i lokalizację). W sprawie noclegów z piątku na sobotę przekimamy zainteresowanych np. u mnie (tylko że zapewne nie będzie łóżek dla wszystkich).

Awatar użytkownika
Kedziorson
Masakrator

Post autor: Kedziorson »

PKS,PKP powrót za friko jak rok temu ??

ODPOWIEDZ