PGA 2008: RATS WARS- THE CLAN WARS (22/23.11.08)
-
- "Nie jestem powergamerem"
jesli chodzi o goblin ecology to oczywiscie tylko dla o&gCzy specjalne gobliny można brac tylko do orków czy tez do innych armi ?
Szafa, czy jest mozliwosc, ze zmienicie zapis dotyczacy pedanta w regulaminie? Chcialbym wiedziec, czy moj udzial w tym flejmie ma sens. Bo jesli i tak nie ma szans na zmiane zapisu, to z radoscia oszczedze sobie dalszego udzielania sie w watku "pedantowym".
- szafa@poznan
- Rulzdaemon
Szczerze - nie. Było kilka drobnych zmian dzień po publikacji regulaminu - w tej chwili wersja jest niezmienna i ostateczna.
Beasts of Chaos - circa 5k
Warriors of Chaos - circa 5k
Daemons of chaos - circa 3,5k
Hehe no comments.BOGINS pisze:Jankielu, ja wiem że pedant jest słaby i funkcjonuje tylko u Lordów. Niestety nikt tego nie chce zauważyć. Podobnie jak faktu że herald khorna z 0+pancerzem, przeważnie jest tylko jeden i z killing blowa szybko może umrzeć - np bo co za jest różnica między imperialnym hirołem z 1+ z przerzutem i 5+-4+wardem a jaggermajstrem?
No sam nie wiem.
Eh takie życie.
Info od środowiska organizatorskiego! www.strefazero/forumturniejow/PGA/Master.net.pl
Chłopaki rozważają nad (post Markiszona czytajcie).
- Wejdzie Cs made by LS, prawdopodobnie 6 dni przed turniejem, może wcześniej w zależności od prac tej grupy.
- Limit miejsc wynosi 78, z czego 38 jest dla Wielkopolski
- Demony zostaną z racji przegiętości zbanowane
-
czekam na więcej info i potwierdzenie tych faktów
bo tak.
Jednak to marudzenie PG zachęca mnie do przyjechania plewną beznadziejną demoniczną piechotą No i ktos wspominał jakies placuszki...
Czy żeby zarezerwować miejsce wystarczy wysłac zgłoszenie,czy może lepiej zagwarantować sobie miejsce w schronisku które proponujecie dokonując przedpłaty ? Noclegi są również z piątku na sobotę, prawda?
Czy żeby zarezerwować miejsce wystarczy wysłac zgłoszenie,czy może lepiej zagwarantować sobie miejsce w schronisku które proponujecie dokonując przedpłaty ? Noclegi są również z piątku na sobotę, prawda?
- szafa@poznan
- Rulzdaemon
Na takie podejście liczymy wlasnieJednak to marudzenie PG zachęca mnie do przyjechania plewną beznadziejną demoniczną piechotą Wink No i ktos wspominał jakies placuszki...Wink
Placuszki - oj widac że rok temu nie byłeś
Powiem tylko że było ok 20 blaszek ciasta przygotowanego dla uczestnikow, oczywiscie wliczonego w cene - to tak lekko licząc 1/4 blachy na łebka więc niektórzy (np. ja ) przez dwa dni obżerali sie tylko i wyłacznie placuszkami
@bogins - tak, przyznaje sie, jestem tak naprawde panem na M. i chce przejąc władze nad światem
kazdy zgloszony ma zagwarantowany nocleg z soboty na niedziele. jesli ktos jest zainteresowany noclegiem z piatku na sobote, sugeruje kontakt z organizatorem (mail w 1 poscie)Cyel pisze: Czy żeby zarezerwować miejsce wystarczy wysłac zgłoszenie,czy może lepiej zagwarantować sobie miejsce w schronisku które proponujecie dokonując przedpłaty ? Noclegi są również z piątku na sobotę, prawda?
Jesteś Aspołecznie Nastawionym Kutafonem, Inspirującym Ekstatyczne Lamenty Tłumu, Oraz Imbecylem Demonstrującym Ignorancję, Ogarniającym Tylko Alfabet.
- Corvus Albus
- Kretozord
Jak ktoś skołuje 14 plagusków i sporą liczbę nurglingów (tak z 12 będzie zadowalającą liczbą ) to jestem w stanie zorganizować nocleg na wysokim poziomie od piątku do niedzieli :>
- Corvus Albus
- Kretozord
bardzo blisko rzut beretem jakbym to rzekł
- szafa@poznan
- Rulzdaemon
Po drugiej stronie ulicy. Jak staniesz na peronie i sie rozejrzysz, to juz zobaczysz kompleks hal targowych.cyryllo pisze:Czy miejsce turnieju jest daleko od dworca Poznań Główny?
Pociąg z Warszawy przyjeżdża o 9.27, zastanawiam się czy na wypadek lekkiej obsuwy wyrobię się na 10.00-10.15, czy muszę przyjechac wcześniejszym i bląkac się po poznaniu od 4.17?
Wystarczy wysłać zgłoszenie. Miejsca do kimania wszystkim załatwimy (cały czas walczymy o jak najlepsze warunki, cenne i lokalizację). W sprawie noclegów z piątku na sobotę przekimamy zainteresowanych np. u mnie (tylko że zapewne nie będzie łóżek dla wszystkich).Cyel pisze:Jednak to marudzenie PG zachęca mnie do przyjechania plewną beznadziejną demoniczną piechotą No i ktos wspominał jakies placuszki...
- Kedziorson
- Masakrator
PKS,PKP powrót za friko jak rok temu ??