to juz nie jest Chaos tylko jakis pseudo gowniany defensCrusader pisze:blasted to ward 5+ (4+ tęczowcy) w fazie shootingu, a nie bound
choseni są ok w armii na maksa defensywnej jak sie da w chaosie zlozyc i wtedy nawet 6 khoronowych z dwurakami ma mega miazdzaca siłe walenia i są świetnym oddziałem do trzymania magów
a teraz jak wygląda trik z favourem chosenami i warshrinem:
-kazdy wynik 2,3,6,7,8 mogą sobie spokojnie przerzucać bo zamieniają o jeden czyli szansa na genialne 11,12 bardzo rośnie, zakładając że wyrzucą 9 i wezmą sobie 10siątkę sprawia, że mogą przerzucać wyniki 2,3,6,7,8,9,10 na drugi rzut warshrine'a i powiedzcie mi jaka jest teraz szansa ze juz w pierwszej turze dostaną stubborn, ward 3+ i do tego fear z dziesiątkija myśle ze na takie combo można spokojnie liczyć, jakby się nie udało to przecież w następnej turze powtorka z rozrywki
do takiej rozpy daje się 4 magów, helene, aby duża ilość przeciwników podchodziła do Ciebie
ja wacham się między dwurakami a halabardami dla nich, niby wazne kto pierwszy bije, ale S 5 a 6 to duża różnica na wiele armii, a ward 3+ powinien ich skutecznie wybronić
pozdro
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)