Czy przeszkadza Ci kot z kałaszem? I inne obrazkowe problemy
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
pewien czas temu mialem taka sama sytacje na forum ng... wtedy avka usunalem.. jednak uwazam, ze nie byl to taki ciekawy pomysl bo o ile nie chcialo mi sie klocic wtedy to takowy avek zadnego punktu regulaminu nie lamal...
jak komus przeszkadza niech sobie blocka zainstaluje i poblokuje ruchome gify (a dokladniej te kilka)...
(choc fakt, ze "ruchomy" avek qwera i mi na poczatku przeszkadzal )
jak komus przeszkadza niech sobie blocka zainstaluje i poblokuje ruchome gify (a dokladniej te kilka)...
(choc fakt, ze "ruchomy" avek qwera i mi na poczatku przeszkadzal )
- Jedy Knight
- Forma Skrótowa
No właśnie....Shino pisze:pewien czas temu mialem taka sama sytacje na forum ng... wtedy avka usunalem.. jednak uwazam, ze nie byl to taki ciekawy pomysl bo o ile nie chcialo mi sie klocic wtedy to takowy avek zadnego punktu regulaminu nie lamal...
Nawet wiem jak ta Faszystowsko-Admińska Swinia sie do do Ciebie zwracałą, kiedy nie raczyłeś był usunąć dość szybko...
Pisała - "Usuniesz, czy sam mam to zrobić..."
A jak odpisywałeś, że punktu regeulaminu nie narusza, bezczelnie napisała, że "Wystarczy, że komuś przeszkadza...."
A kolega Qwer, Bojownik o Wolność, dostał tu ostrzeżenie za publikacje treści Priv...
A to też nie jest zabronione w regulaminie...
Admini to Faszystowskie Świnie....
Wznieśmy w górę Czarny Sztandar Anarchii!
Anarchy in the UK forever!
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.
po prostu wtedy uznalem, ze nie ma sie o co klocic a avka sobie zmienic i tak moge... ale nadal zostaje przy swoim, ze zawsze mozna sobie zablokowac animacje jak komus ona przeszkadza
(bo np. powiedzmy, ze avek nehana obraza moje uczucia religijne i co tez ma od razu zmieniac i prowadzic krucjate? to troche bez sansu chyba )
(bo np. powiedzmy, ze avek nehana obraza moje uczucia religijne i co tez ma od razu zmieniac i prowadzic krucjate? to troche bez sansu chyba )
Nie powiem, gdzie mam kwestię tzw. "obrażania uczuć". Chodzi o coś innego. Duża grafika w sygnaturze jest zła, bo drastycznie zwiększa wysokość posta. Duża i animowana grafika do powyższego dorzuca jeszcze rzucanie się w oczy i rozpraszanie.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
Pamiętam jak sie kiedyś Szafa Poznański oburzył na mojego avka z Peterem Griffinem. Też usunąłem co by się nie kłócić, więc nie wiem co to za problem.
A licky boom boom down!!!
- Jedy Knight
- Forma Skrótowa
Ależ, chodzi o to, żeby sie kłócic właśnie....b_sk pisze:Pamiętam jak sie kiedyś Szafa Poznański oburzył na mojego avka z Peterem Griffinem. Też usunąłem co by się nie kłócić, więc nie wiem co to za problem.
To proste.
Nie ten, to inny powód sie znajdzie.
Obywatelu, zrób sobie dobrze sam.
Tomashu, z całym szacunkiem - tak jak Ty masz, przypuszczam, że w głebokim poważaniu, kwestie obrażania uczuć, tak jak i ja mam rzucanie się w oczy i rozpraszania. BTW. A co ci szkodzi wysoki post?Nie powiem, gdzie mam kwestię tzw. "obrażania uczuć". Chodzi o coś innego. Duża grafika w sygnaturze jest zła, bo drastycznie zwiększa wysokość posta. Duża i animowana grafika do powyższego dorzuca jeszcze rzucanie się w oczy i rozpraszanie.
Sorki, ale moje problemy z koncentracją lub ich brak są moją prywatną sprawą. I co więcej - nie zamierzam uszczęśliwiać świata poprzez eliminowanie "nie dających się skoncentrować" obrazków by w końcu zapanowało powszechne szczęście i bezgraniczna koncentracja.
Ty, jako liberał, to chyba powinieneć wiedzieć najlepiej.
Oczywiście możesz zadziałać prawem kaduka - podając jako uzasadnienie coś bzdurnego w stylu: "dla mechaniki forum będzie lepiej jeśli...". To kupię prędzej.
Bo to o to chodzi z wysokim postem, że jak post jest wysoki a treści tam żadnej nie ma to się człowiek jak głupi rolką najeździ, a trzeba też myśleć o takich co mają myszy bez rolki. Więc w sumie o swego rodzaju mechanikę forum.
A licky boom boom down!!!
wieć dlaczego ja niemoge w pełni z niej uzywac ??Tworząc obecną inkarnację BP wykazałem się miękkim serduszkiem i włączyłem BBCode w sygnaturach dla wszystkich użytkowników.
. Mi się podoba ten kotek, ale sygnatura nie jest od tego.
W regulaminie forum jakos trudno uswiadczyc definicji do czego ma słuzyc syggnaturka po postemTo jest blok tekstu, który może być dodawany do Twoich postów. Ma limit 300 znaków
Gdzie na foum jest zakaz publikowania prywatnych wypowiedzi, nie jest to ani tajemnica państwowa, ani pod tajemnice korespondencji nie podchodzi ????Z okazji zachowania kolegi Qwera i wywlekania sprawy z PMek na forum publiczne ogłaszam, że:
Ostatnio zmieniony 6 mar 2007, o 17:06 przez qwer, łącznie zmieniany 2 razy.
podpis skasowany-> patrz regulamin -> REGULAMIN ŚMIERDZI
Popieram prostest przeciwko faszystowskiej adminiestracji!!!
niechaj zyje wolnośc słowa avatarów i sygnatur!
niechaj zyje wolnośc słowa avatarów i sygnatur!
-
- Kretozord
jestescie po prostu PowerForumowymiNabijaczamiPostow , adblokujcie kota i niech dalej strzela Panu Bogu w okno
mnie tez mozecie adblokowac
pozdro szejset
mnie tez mozecie adblokowac
pozdro szejset
Troszku nieregulaminowo za duża ta sygnaturka była, nie sądzisz? -- Tomash
Bo Polska język sprawiać Ci trudność wielka?qwer pisze:wieć dlaczego ja niemoge w pełni z niej uzywac ??Tworząc obecną inkarnację BP wykazałem się miękkim serduszkiem i włączyłem BBCode w sygnaturach dla wszystkich użytkowników.
A teraz poważnie:
Jako użytkownik masz pełne prawo korzystania z tego forum w całej jego funkcjonalności.
Natomiast administrator ma pełne prawo poproszenia Cię o zmianę sygnatury, awatara lub swojego zachowania.
Oczywiście Ty masz pełne prawo odmówić.
Wtedy administrator ma pełne prawo podjąć bardziej zdecydowane kroki.
Teraz rozumiesz?
Teraz to mnie rozwaliłeś na łopatki:qwer pisze:. Mi się podoba ten kotek, ale sygnatura nie jest od tego.W regulaminie forum jakos trudno uswiadczyc definicji do czego ma słuzyc syggnaturka po postemTo jest blok tekstu, który może być dodawany do Twoich postów. Ma limit 300 znaków
(Odnośnik do oryginału: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?t=69)Regulamin pisze:5. Niedopuszczalne jest umieszczanie przez użytkowników na łamach Forum Border Princes w podpisie użytkownika zbyt wyraźnej i uciążliwej dla innych użytkowników grafiki. Administracja Border Princes zastrzega sobie prawo do usuwania grafik nie spełniających w/w wymogów.
Gdybyś podejrzewał, że ktoś zmienił regulamin teraz, są świadkowie (umiejący czytać) oraz służę backupami bazy danych od początku działania BP (ponad 3 miesiące w tył, robione codziennie przez naszego providera).
A'propos wywlekania spraw z PM na forum publiczne:
Jest takie wyrażenie: prywatna korespondencja. Którego z dwóch słów składowych nie rozumiesz?
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
Forum Border Princes w podpisie użytkownika zbyt wyraźnej i uciążliwej dla innych użytkowników grafiki.
Mi (i pisze tutaj szczerze a nie poto aby sie "odgrysc" badz cos podobnego) nie podobaja sie podpisy w syganturach adminów/modów - jako mieszkancowi Pomorza w oczywisty sposób kojarzy mi sie to z ZOMO i strzelaniem do robotników w grudniu 70 (serio) - ale uwazam ze macie do tego pełne prawo i sie nie przy^^^^^^ama jak niektórzy
Jest takie wyrażenie: prywatna korespondencja. Którego z dwóch słów składowych nie rozumiesz?
Najwyraźniej TY nie rozumiesz tego zwrotu - prywatna korespondencja odnosci sie do tego, ze nikt niema prawa inngerowa i miec wgladu do tego co jest w tej korespondencji, ale jezeli jedna ze stron korespondentujacych chce ujawnic tresc korespodnecji to ma do tego pełne prawo
Mi (i pisze tutaj szczerze a nie poto aby sie "odgrysc" badz cos podobnego) nie podobaja sie podpisy w syganturach adminów/modów - jako mieszkancowi Pomorza w oczywisty sposób kojarzy mi sie to z ZOMO i strzelaniem do robotników w grudniu 70 (serio) - ale uwazam ze macie do tego pełne prawo i sie nie przy^^^^^^ama jak niektórzy
Najwyraźniej TY nie rozumiesz tego zwrotu - prywatna korespondencja odnosci sie do tego, ze nikt niema prawa inngerowa i miec wgladu do tego co jest w tej korespondencji, ale jezeli jedna ze stron korespondentujacych chce ujawnic tresc korespodnecji to ma do tego pełne prawo
Ostatnio zmieniony 6 mar 2007, o 17:22 przez qwer, łącznie zmieniany 1 raz.
podpis skasowany-> patrz regulamin -> REGULAMIN ŚMIERDZI
Tomash, odczep się od tego kota bo np: twój avatar mnie [denerwuje] i jakoś nie rozkręcam o tym całego tematu.
co do ujawniania korespondencji z priva to sama nazwa wzkazuje na jej docelowy odbiór....
Ludzie, nie bawcie się w kropkowanie jednej litery - jak to ładnie ujął b_sk, jest to perfumowanie toi-toia. -- Tomash
co do ujawniania korespondencji z priva to sama nazwa wzkazuje na jej docelowy odbiór....
Ludzie, nie bawcie się w kropkowanie jednej litery - jak to ładnie ujął b_sk, jest to perfumowanie toi-toia. -- Tomash
mnie w sumie tez avatar tomka denerwuje i mialem to mu napisac i powiedziec, ale jak juz zostalo to pwiedziane to tez sie przylaczam...
wracajac jednak do tematu: z powodu wasni, jakie niosa za soba rysunki w podpisach zostanie to niedlugo zablokowane i klopotow nie bedzie. rysunki w podpisach mialy slurzyc mozliwosci umieszczania w nich takich banerow jak twoj stachu a nie wielkich mrygajacych gifow, ktore nic za soba nie wnosza. widac ze niestety nie spelniaja swojej funkcji.
wracajac jednak do tematu: z powodu wasni, jakie niosa za soba rysunki w podpisach zostanie to niedlugo zablokowane i klopotow nie bedzie. rysunki w podpisach mialy slurzyc mozliwosci umieszczania w nich takich banerow jak twoj stachu a nie wielkich mrygajacych gifow, ktore nic za soba nie wnosza. widac ze niestety nie spelniaja swojej funkcji.
A wy co takie larum podnosicie, jakby wam kto Che Guevarę na piersi odcisnął?
Ajwaj, nie mam animowanego kotka w sygnaturce, admin się mnie czepia, łojoj! Czyste zuo, cenzura, łamanie wolności słowa i w ogóle siedem plag egipskich.
Co do konfiguracji poprzedniego avatara qwera i tego kota - to naprawdę ostro jebało po oczach. Teraz jest trochę lepiej, ale szczerze powiedziawszy to ten kot jest na forum potrzebny jak szyszka. Nawet śmieszny nie jest, bo stary już ;p
Ajwaj, nie mam animowanego kotka w sygnaturce, admin się mnie czepia, łojoj! Czyste zuo, cenzura, łamanie wolności słowa i w ogóle siedem plag egipskich.
Co do konfiguracji poprzedniego avatara qwera i tego kota - to naprawdę ostro jebało po oczach. Teraz jest trochę lepiej, ale szczerze powiedziawszy to ten kot jest na forum potrzebny jak szyszka. Nawet śmieszny nie jest, bo stary już ;p
Uerph.