jak komus przeszkadza niech sobie blocka zainstaluje i poblokuje ruchome gify (a dokladniej te kilka)...
(choc fakt, ze "ruchomy" avek qwera i mi na poczatku przeszkadzal
![Wink ;)](./images/smilies/icon_wink.gif)
Moderatorzy: Heretic, Grolshek, Albo_Albo
No właśnie....Shino pisze:pewien czas temu mialem taka sama sytacje na forum ng... wtedy avka usunalem.. jednak uwazam, ze nie byl to taki ciekawy pomysl bo o ile nie chcialo mi sie klocic wtedy to takowy avek zadnego punktu regulaminu nie lamal...
Ależ, chodzi o to, żeby sie kłócic właśnie....b_sk pisze:Pamiętam jak sie kiedyś Szafa Poznański oburzył na mojego avka z Peterem Griffinem. Też usunąłem co by się nie kłócić, więc nie wiem co to za problem.
Tomashu, z całym szacunkiem - tak jak Ty masz, przypuszczam, że w głebokim poważaniu, kwestie obrażania uczuć, tak jak i ja mam rzucanie się w oczy i rozpraszania. BTW. A co ci szkodzi wysoki post?Nie powiem, gdzie mam kwestię tzw. "obrażania uczuć". Chodzi o coś innego. Duża grafika w sygnaturze jest zła, bo drastycznie zwiększa wysokość posta. Duża i animowana grafika do powyższego dorzuca jeszcze rzucanie się w oczy i rozpraszanie.
wieć dlaczego ja niemoge w pełni z niej uzywac ??Tworząc obecną inkarnację BP wykazałem się miękkim serduszkiem i włączyłem BBCode w sygnaturach dla wszystkich użytkowników.
. Mi się podoba ten kotek, ale sygnatura nie jest od tego.
W regulaminie forum jakos trudno uswiadczyc definicji do czego ma słuzyc syggnaturka po postemTo jest blok tekstu, który może być dodawany do Twoich postów. Ma limit 300 znaków
Gdzie na foum jest zakaz publikowania prywatnych wypowiedzi, nie jest to ani tajemnica państwowa, ani pod tajemnice korespondencji nie podchodzi ????Z okazji zachowania kolegi Qwera i wywlekania sprawy z PMek na forum publiczne ogłaszam, że:
Bo Polska język sprawiać Ci trudność wielka?qwer pisze:wieć dlaczego ja niemoge w pełni z niej uzywac ??Tworząc obecną inkarnację BP wykazałem się miękkim serduszkiem i włączyłem BBCode w sygnaturach dla wszystkich użytkowników.
Teraz to mnie rozwaliłeś na łopatki:qwer pisze:. Mi się podoba ten kotek, ale sygnatura nie jest od tego.W regulaminie forum jakos trudno uswiadczyc definicji do czego ma słuzyc syggnaturka po postemTo jest blok tekstu, który może być dodawany do Twoich postów. Ma limit 300 znaków
(Odnośnik do oryginału: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?t=69)Regulamin pisze:5. Niedopuszczalne jest umieszczanie przez użytkowników na łamach Forum Border Princes w podpisie użytkownika zbyt wyraźnej i uciążliwej dla innych użytkowników grafiki. Administracja Border Princes zastrzega sobie prawo do usuwania grafik nie spełniających w/w wymogów.