Informacja do Skavenów i brudasów chaosu jak i wszystkich mutków i trupków, was w tym planie nie uwzględniono

Wiadomo, że u Skavenów paranoja to jedyny środek zapewniający przeżycieHobbit pisze:Prawdziwe życie to ciągłe oglądanie się za siebie. Tak, tak! Ja wiem co wy knujecie za moimi plecami! Ale ja wam wszystkim pokaże. Tak, tak! A potem te nadziemne ludziki też zobaczą!
Gracze Lizaków z tego powodu zaczęli zacierać ręceLasti pisze:Lizaki zaczęły już masowo rozmnażać Stegadony w rezerwatach, rozpoczely też hurtowe produkowanie Enginów
Kosa, ja już pisałem o tym wcześniej, Elfy już dawno rządziły by światem gdyby nie zdrada lordów Ulthuanu. Za to spotka ich (no teraz to już ich potomków) śmierć z naszej ręki. Za 100 czy za 1000 lat Ulthuan w końcu padnie pod naszymi ciosami, a gdy już odbierzemy należną nam nad nim władzę, to stamtąd ruszymy na podbój świataKosa pisze: i tak wiadomo, ze HE znowu zapanują wszędzie, obecna sytuacja to tylko okres przejsćiowy
ach ci irracjonaliści z Naggartoh...Tullaris pisze:Kosa, ja już pisałem o tym wcześniej, Elfy już dawno rządziły by światem gdyby nie zdrada lordów Ulthuanu. Za to spotka ich (no teraz to już ich potomków) śmierć z naszej ręki. Za 100 czy za 1000 lat Ulthuan w końcu padnie pod naszymi ciosami, a gdy już odbierzemy należną nam nad nim władzę, to stamtąd ruszymy na podbój świataKosa pisze: i tak wiadomo, ze HE znowu zapanują wszędzie, obecna sytuacja to tylko okres przejsćiowy.
Płodzą się jak króliki, za niedlugo dorównacie Skavenom, tak samo brudne, plugawe i niegodne życiaZiMny pisze:Niestety na razie DElfów jest dużo więcej niż Helfów , do tego mamy tanią siłę roboczą ( niewolnicy ) i odzyskamy to co nam się należyZauważ że nasze armię przewyższają wasze liczebnością co nie idzie w parze z jakością ( mamy BG , Egzeków ) Gdyby nie te bramy ;P ( w Warhammer Online są pokazane dwie , Phoenix Gate i Griff Gate , naprawdę OLBRZYMIE i do tego robią wrażenie równie wielkie
)
My myślimy racjonalnie, a racjonalnym jest usuniećie was z drogi i przywrócenie Elfą dawnej chwały. Malekith chciał ocalić elfi rodzaj od zguby, ale pycha i kródkowzroczność Lordów Ulthuanu mu to uniemozliwiły. A teraz będą musieli zapłacić za to cenę w swojej własnej krwi. Nadejdzie dzień rozliczenia, a Wiedźmi Król powróci w chwale by upomnieć się o swoję dziedzictwo, a wtedy nikt nie zliczy ofar wzniesioych ku twojej czci o Khaine twoja to będzie ucztaKosa pisze:sprawa jest prosta, to przez mrocznych kuzynów elfy stracily panowanie nad światem, ale wszystko wróćic do normy, najważniejsze jest racjonalne myślenie![]()
Eee, gdzie to jest napisane we fluffie, sorki ZiMny ale chyba ci się coś pomyliło, DE są nielicznym ludem, a Naggaroth surową krainą, a to, że tam jest więcej żołniezy niż na Ulthuanie wynika z tego, że w Krainie Chłodu każdy, ale to każdy jest żołnierzem.ZiMny pisze:Niestety na razie DElfów jest dużo więcej niż Helfów
Nie Witch Elfki to dziewice poświęcone Khainowi, wolą wyprówać flaki niz się puszczać.Lasti pisze:Te Witch Elfki puszczaja sie na lewo i prawo..![]()