Dominacja w WFB

Wszystko to, co nie pasuje nigdzie indziej.

Moderatorzy: Fluffy, JarekK

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Lasti
Falubaz

Post autor: Lasti »

Oczywiscie każdy Skaven, człowiek, elf, krasnal czy brudny Grasant wie że wlasnie na dniach rozpoczyna sie ofensywa nadchodząca z Nowego Świata ktora ma za zadanie zmieść wszystkie niższe (nie chodzi o wzrost :wink: ) rasy i wypelnic Wielki Plan pozostawienia przy życiu godnych istot :D Lizaki zaczęły już masowo rozmnażać Stegadony w rezerwatach, rozpoczely też hurtowe produkcje Enginów :D

Informacja do Skavenów i brudasów chaosu jak i wszystkich mutków i trupków, was w tym planie nie uwzględniono :wink:
Ostatnio zmieniony 28 sty 2009, o 19:48 przez Lasti, łącznie zmieniany 1 raz.
Polska grupa zrzeszająca sympatyków Age of Sigmar:

https://www.facebook.com/groups/438370546345173/

Awatar użytkownika
Gobos
Falubaz

Post autor: Gobos »

hehe... lezcie se walczyc z undeadami i chaosem, clan pestilens zapiekuje sie tym co zostalo z waszych miast :twisted:
Jesteś Aspołecznie Nastawionym Kutafonem, Inspirującym Ekstatyczne Lamenty Tłumu, Oraz Imbecylem Demonstrującym Ignorancję, Ogarniającym Tylko Alfabet.

Awatar użytkownika
M.T.
Kretozord

Post autor: M.T. »

Hobbit pisze:Prawdziwe życie to ciągłe oglądanie się za siebie. Tak, tak! Ja wiem co wy knujecie za moimi plecami! Ale ja wam wszystkim pokaże. Tak, tak! A potem te nadziemne ludziki też zobaczą!
Wiadomo, że u Skavenów paranoja to jedyny środek zapewniający przeżycie :P

Awatar użytkownika
Lasti
Falubaz

Na klan Pestiliens czeka w podziemiach pod całą Lustrią już wielki wąż Soteka i jego dzieci :wink: Przypomnialy by sobie jak smakuje plugawe szczurze mięso :wink:

Awatar użytkownika
Voodoo
Masakrator
Kontakt:

Post autor: Voodoo »

Lasti pisze:Lizaki zaczęły już masowo rozmnażać Stegadony w rezerwatach, rozpoczely też hurtowe produkowanie Enginów :D
Gracze Lizaków z tego powodu zaczęli zacierać ręce :twisted:

Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Lasti
Falubaz

Mam już dowody na to że Lizaki wyruszyły :D
Obrazek

Są już gdzieś w imperium... :D

Awatar użytkownika
Kosa
Pan Spamu

Post autor: Kosa »

LAsti, mature chyba massz, idz się uczyć ;)

i tak wiadomo, ze HE znowu zapanują wszędzie, obecna sytuacja to tylko okres przejsćiowy ;)
"Człowiek jest czemś, co pokonanem być winno"
F.N.

Moja Galeria Pomalowanych Ludków

Awatar użytkownika
M.T.
Kretozord

Post autor: M.T. »

Lasti pisze:Na klan Pestiliens czeka w podziemiach pod całą Lustrią już wielki wąż Soteka i jego dzieci :wink: Przypomnialy by sobie jak smakuje plugawe szczurze mięso :wink:
Jeszcze się otrują :)

Awatar użytkownika
Tullaris
Masakrator

Post autor: Tullaris »

Kosa pisze: i tak wiadomo, ze HE znowu zapanują wszędzie, obecna sytuacja to tylko okres przejsćiowy ;)
Kosa, ja już pisałem o tym wcześniej, Elfy już dawno rządziły by światem gdyby nie zdrada lordów Ulthuanu. Za to spotka ich (no teraz to już ich potomków) śmierć z naszej ręki. Za 100 czy za 1000 lat Ulthuan w końcu padnie pod naszymi ciosami, a gdy już odbierzemy należną nam nad nim władzę, to stamtąd ruszymy na podbój świata :twisted: .
Tullaris Dredbringer was dying. He knew this, and he cared not.... At last, he knew the truth that Khain had tried to share with him all theas years, and it was glorius.
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."

Awatar użytkownika
Kosa
Pan Spamu

Tullaris pisze:
Kosa pisze: i tak wiadomo, ze HE znowu zapanują wszędzie, obecna sytuacja to tylko okres przejsćiowy ;)
Kosa, ja już pisałem o tym wcześniej, Elfy już dawno rządziły by światem gdyby nie zdrada lordów Ulthuanu. Za to spotka ich (no teraz to już ich potomków) śmierć z naszej ręki. Za 100 czy za 1000 lat Ulthuan w końcu padnie pod naszymi ciosami, a gdy już odbierzemy należną nam nad nim władzę, to stamtąd ruszymy na podbój świata :twisted: .
ach ci irracjonaliści z Naggartoh...

sprawa jest prosta, to przez mrocznych kuzynów elfy stracily panowanie nad światem, ale wszystko wróćic do normy, najważniejsze jest racjonalne myślenie ;)
F.N.

Awatar użytkownika
ZiMny
Wodzirej

Post autor: ZiMny »

Niestety na razie DElfów jest dużo więcej niż Helfów , do tego mamy tanią siłę roboczą ( niewolnicy ) i odzyskamy to co nam się należy :) Zauważ że nasze armię przewyższają wasze liczebnością co nie idzie w parze z jakością ( mamy BG , Egzeków ) Gdyby nie te bramy ;P ( w Warhammer Online są pokazane dwie , Phoenix Gate i Griff Gate , naprawdę OLBRZYMIE i do tego robią wrażenie równie wielkie :D )
Obrazek

Awatar użytkownika
Lasti
Falubaz

ZiMny pisze:Niestety na razie DElfów jest dużo więcej niż Helfów , do tego mamy tanią siłę roboczą ( niewolnicy ) i odzyskamy to co nam się należy :) Zauważ że nasze armię przewyższają wasze liczebnością co nie idzie w parze z jakością ( mamy BG , Egzeków ) Gdyby nie te bramy ;P ( w Warhammer Online są pokazane dwie , Phoenix Gate i Griff Gate , naprawdę OLBRZYMIE i do tego robią wrażenie równie wielkie :D )
Płodzą się jak króliki, za niedlugo dorównacie Skavenom, tak samo brudne, plugawe i niegodne życia :lol2: Te Witch Elfki puszczaja sie na lewo i prawo.. :wink:

Kosa, mautry nie mam :wink:
Ostatnio zmieniony 28 sty 2009, o 22:04 przez Lasti, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Tullaris
Masakrator

Kosa pisze:sprawa jest prosta, to przez mrocznych kuzynów elfy stracily panowanie nad światem, ale wszystko wróćic do normy, najważniejsze jest racjonalne myślenie :wink:
My myślimy racjonalnie, a racjonalnym jest usuniećie was z drogi i przywrócenie Elfą dawnej chwały. Malekith chciał ocalić elfi rodzaj od zguby, ale pycha i kródkowzroczność Lordów Ulthuanu mu to uniemozliwiły. A teraz będą musieli zapłacić za to cenę w swojej własnej krwi. Nadejdzie dzień rozliczenia, a Wiedźmi Król powróci w chwale by upomnieć się o swoję dziedzictwo, a wtedy nikt nie zliczy ofar wzniesioych ku twojej czci o Khaine twoja to będzie uczta :twisted: .
ZiMny pisze:Niestety na razie DElfów jest dużo więcej niż Helfów
Eee, gdzie to jest napisane we fluffie, sorki ZiMny ale chyba ci się coś pomyliło, DE są nielicznym ludem, a Naggaroth surową krainą, a to, że tam jest więcej żołniezy niż na Ulthuanie wynika z tego, że w Krainie Chłodu każdy, ale to każdy jest żołnierzem.
Lasti pisze:Te Witch Elfki puszczaja sie na lewo i prawo.. :wink:
Nie Witch Elfki to dziewice poświęcone Khainowi, wolą wyprówać flaki niz się puszczać.
Tullaris Dredbringer was dying. He knew this, and he cared not.... At last, he knew the truth that Khain had tried to share with him all theas years, and it was glorius.
"Kings of Ulthuan!" the Pheniks King spat the words sa a curse. "You are usurpres and thieves. You owne me a debt. In my name, and thad of my fadher, I call upon you to repey it now."

Awatar użytkownika
Kosa
Pan Spamu

Ech Tullaris, nie wmóisz mi, ze wizje, któe otrzymują wasze elfy za pomocą narkotyków i dziwnych transów są racjonalne, że furia jest racjonalna? To istne domeny irracjonalizmu w rpzeciwieństwie do opanowania, chlodnego podejscia do sprawy i stoicyzmu wyoskich elfów, to są domeny racjonalizmu.

:)
F.N.

Awatar użytkownika
Tullaris
Masakrator

Wiedźmy może tak są szalone i irracjonale, ale Egzeki i Assasyni, są spokojni opanwani, chłodno podchodzą do sprawy i są racjonalni, aż do bólu :twisted:.

Awatar użytkownika
Jasiuuu
Undead, Flying, Lucky Git

Post autor: Jasiuuu »

o co wy się kłócicie ? :)

Wszyscy wiedzą że cały ten nędzny świat jest tylko pyłkiem w piaskownicy zabaw bogów chaosu.

Awatar użytkownika
Lasti
Falubaz

Nie okłamujmy się... Pradawni w końcu wrócą by zmieść bogów chaosu jednym podmuchem, a na swiecie zostawic tylko prawdziwe rasy... Czyli Lizaki, Elfy i Krasnali... :wink: Ludzie oblali test na zaufanie Pradawnych bo aż za latwo poddają sie woli chaosu.

Awatar użytkownika
Hobbit
Falubaz

Post autor: Hobbit »

Pradawni uciekli z piskiem, gdy otwarły się portale chaosu. Nie nie wrócą już! Jesteście słabi-słabi! Ale nikt-nikt nie docenia szczurów! Tak tak! Wasi nędzni bogowie ludzi pokłonią się przed Rogatym Szczurem gdy ten rozkaże uderzyć! Tak! Tak! Jeden jego znak i wasze wasze nędzne królestwa upadną! I ziemia będzie nasza nasza!
O największy z wielkich! Co będziemy robić w tej edycji? To samo co w każdej głupcze... Opanowywać świat!
Opolski klub gier bitewnych "WarAcademy"

Awatar użytkownika
Leszczu
Chuck Norris
Kontakt:

Post autor: Leszczu »

<pierd> tyle dla was człeki, elfy i demony! WAAAGH! ;P

Awatar użytkownika
Terael
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Terael »

HAHAHA. Ludziki, krasnoludki, elfiki, szczurki i jaszczurki, bestie, ogry, orki i goblinki (naplęgło sie tego paskustwa :roll: )... i tak kiedyś umrzecie! I na nic wam wasi "bogowie" :lol2:
A wtedy co najwyżej wasze głowy posłużą NAM za amunicje do katapulty zaś wasze dusze nie zaznają spokoju zamknięte w ołtarzu na wieczność :twisted: :twisted: :twisted:

ODPOWIEDZ