LIGA Warhammera Fantsy Battle na 1650
Witam :]
Podaję paring do rundy drugiej ligi WFB:
1) Slanesh vs Damian
2) Tomek Tutaj vs N. Danielewski
3) Zimny vs P. Syciński
4) Kuba Falkowski vs Pedros
5) Mariusz Kiliszek vs Błażej Firkowski
scenariusz do rundy drugiej:
Kontrola terenu: na centrum stołu jest wyznaczany okrąg o promieniu 6”. Pod koniec bitwy sprawdzamy, kto ma więcej jednostek w okręgu biorąc pod uwagę ich siłę jednostki (unit strenght). Jeśli połowa i mniej oddziału (modeli z oddziału) jest w okręgu to liczymy połowę jej siły jednostki, jeśli więcej niż połowa oddziału jest w okręgu to liczymy pełną siłę jednostki. Gracz, który wygra kontrolę terenu otrzymuje 2 duże punkty.
P.S
w każdym scenariuszu obowiązują wood elfickie lasy, przy czym w tym senariuszu jest zakaz wstawiania go bardziej niż w połowie do okręgu.
Podaję paring do rundy drugiej ligi WFB:
1) Slanesh vs Damian
2) Tomek Tutaj vs N. Danielewski
3) Zimny vs P. Syciński
4) Kuba Falkowski vs Pedros
5) Mariusz Kiliszek vs Błażej Firkowski
scenariusz do rundy drugiej:
Kontrola terenu: na centrum stołu jest wyznaczany okrąg o promieniu 6”. Pod koniec bitwy sprawdzamy, kto ma więcej jednostek w okręgu biorąc pod uwagę ich siłę jednostki (unit strenght). Jeśli połowa i mniej oddziału (modeli z oddziału) jest w okręgu to liczymy połowę jej siły jednostki, jeśli więcej niż połowa oddziału jest w okręgu to liczymy pełną siłę jednostki. Gracz, który wygra kontrolę terenu otrzymuje 2 duże punkty.
P.S
w każdym scenariuszu obowiązują wood elfickie lasy, przy czym w tym senariuszu jest zakaz wstawiania go bardziej niż w połowie do okręgu.
Słuchaj to nie ja umawiam cię na grę z przeciwnikiem tylko ty sam musisz zadbać żeby sie skontaktować a nie tłumaczysz się, że podałeś mi maila i kontakt do siebie i piszesz, że nie miałeś czasu nawet na jeden krótki telefon, albo jakąkolwiek wiadomość do mnie, że masz jakieś problemy albo, że przeciwnik się nie odzywa.ZiMny pisze:Mati @ Podałem Ci mój mail , numer gg oraz telefon komórkowy. Niestety byłem dość zajęty , lecz gdyby ktoś próbował się ze mną skontaktować to na pewno bym odpowiedział. Może rozegramy tą rundę kiedy indziej. Przypuszczam , że ani ja ani mój przeciwnik nie mieliśmy czasu na ligę. Życie Sucks...
Powtarzam : to w interesie uczestników ligi jest aby umówili się na grę, a jeśli to komuś przeszkadza to ja będę wyznaczał terminy bitew i nie będą one negocjowalne.
Ty zawsze masz jakies problemy z wszystkimZiMny pisze:Mati @ Podałem Ci mój mail , numer gg oraz telefon komórkowy. Niestety byłem dość zajęty , lecz gdyby ktoś próbował się ze mną skontaktować to na pewno bym odpowiedział. Może rozegramy tą rundę kiedy indziej. Przypuszczam , że ani ja ani mój przeciwnik nie mieliśmy czasu na ligę. Życie Sucks...
Witam.
Teraz trochę spraw administracyjnych.
Aktualnie mamy remont w CYTADELI i nie ma warunków do rozgrywania ligi, w związku w czym przedłużam rundę drugą do 07.03.2009.
Jeżeli jednak, ktoś nie będzie miał czasu pużniej rozegrać ligi to w wyjątkowych okolicznościach będzie możliwość rozegrania bitwy, ale proszę o wcześniejszy kontakt.
Pozdrawiam, Mati.
Teraz trochę spraw administracyjnych.
Aktualnie mamy remont w CYTADELI i nie ma warunków do rozgrywania ligi, w związku w czym przedłużam rundę drugą do 07.03.2009.
Jeżeli jednak, ktoś nie będzie miał czasu pużniej rozegrać ligi to w wyjątkowych okolicznościach będzie możliwość rozegrania bitwy, ale proszę o wcześniejszy kontakt.
Pozdrawiam, Mati.