Szybkie pytania
Moderatorzy: Ziemko, Arbiter Elegancji
-
- Kretozord
Przeglądaj strony z galeriami figurek To często napędza apetyt. Poza tym, warto także ustalić sobie że trzeba pomalować ileś figurek na tydzień i się tego trzymać.Kamil Kiwi pisze:Mam głupie pytanie, jak można się zmotywować do malowania?
Rzeczywiście, dla osoby która nie ma motywacji do malowania i prawdopodobnie nie robi tego dobrze, jest to zajebista rada.kurka_z_podworka pisze:Polecam turniej z oceną malowania.
- Kamil Kiwi
- "Nie jestem powergamerem"
Dzięki Fanatyk, też myślałem żeby sobie ustalić normę pomalowanych figurek na tydzień. No cóż... zobaczymy, czy wypali.
na czarnym żółty da rade ale trzeba wychodzić od brązu takiego vomit browna
Podpis usunięty, gdyż narusza regulamin forum podpunkt 5.1 http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=12&t=69
pozdrawiamy
Administracja
pozdrawiamy
Administracja
- Scyla Anfingrimm
- Wałkarz
Witam. Mój pierwszy post także podwójnie witam. Bardzo potrzebuje zdjęcia Tyranta z Łogrów postawionego obok gnoblara a najlepiej obok chaos warriora lub maraudera. Potrzebne jest mi też zdjęcie Karnotaura od Lizaków postawionego obok skinka a najlepiej j.w. Jeżeli toś dysponuje takimi zdjęciami lub może je dla mnie zrobić to prosze mi je przesłać na maila (mmafighter89@wp.pl). Z góry dziękuje.
"ZABIJAJ DLA KHORNA, ZABIJAJ DLA KHORNA, ZABIJAJ DLA KHORNA!" (Dla Slaanesha też! I dla Nurgla! Oraz Tzeentcha!) Zabijaj każdego jak leci! Niech Chaos rośnie w siłe i zapanuje nad światem śmiertelników!
P.S. A Wąpierze ssą!!
P.S. A Wąpierze ssą!!