Szybkie pytania
Moderatorzy: Ziemko, Arbiter Elegancji
-
- Kretozord
Przeglądaj strony z galeriami figurekKamil Kiwi pisze:Mam głupie pytanie, jak można się zmotywować do malowania?
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Rzeczywiście, dla osoby która nie ma motywacji do malowania i prawdopodobnie nie robi tego dobrze, jest to zajebista rada.kurka_z_podworka pisze:Polecam turniej z oceną malowania.
- Kamil Kiwi
- "Nie jestem powergamerem"
Dzięki Fanatyk, też myślałem żeby sobie ustalić normę pomalowanych figurek na tydzień. No cóż... zobaczymy, czy wypali. ![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
![Wink :wink:](./images/smilies/icon_wink.gif)
na czarnym żółty da rade ale trzeba wychodzić od brązu takiego vomit browna
Podpis usunięty, gdyż narusza regulamin forum podpunkt 5.1 http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?f=12&t=69
pozdrawiamy
Administracja
pozdrawiamy
Administracja
- Scyla Anfingrimm
- Wałkarz
Witam. Mój pierwszy post także podwójnie witam. Bardzo potrzebuje zdjęcia Tyranta z Łogrów postawionego obok gnoblara a najlepiej obok chaos warriora lub maraudera. Potrzebne jest mi też zdjęcie Karnotaura od Lizaków postawionego obok skinka a najlepiej j.w. Jeżeli toś dysponuje takimi zdjęciami lub może je dla mnie zrobić to prosze mi je przesłać na maila (mmafighter89@wp.pl). Z góry dziękuje.
"ZABIJAJ DLA KHORNA, ZABIJAJ DLA KHORNA, ZABIJAJ DLA KHORNA!" (Dla Slaanesha też! I dla Nurgla! Oraz Tzeentcha!) Zabijaj każdego jak leci! Niech Chaos rośnie w siłe i zapanuje nad światem śmiertelników!
P.S. A Wąpierze ssą!!
P.S. A Wąpierze ssą!!