Bardzo dobre podejscie Scimi. Gratki.DEADLINE NA ZGŁASZANIE KANDYDATUR - PIĄTEK 27.03.2009; 23:59
Zignoruję wszelkie jęki jak ktoś się spóźni. Skończmy z dziecinadą. Temat do zgłaszania wisi już od dawna i czas był. Większość organizatorów się z tego wywiązała. Nie wiem jak inni, ale ja nie mam zamiaru komuś łaski robić, żeby zgłosił mastera. Nie chce robić, to niech nie robi. Nie czuje się na siłach - kawa na ławę - nie i tyle. Trzeba szanować innych.
Odnośnie przyszłego głosowania - w sobotę założę, zasady takie jakie przejdą/przeszły w głosowaniu. Rozumiem, że kolejna dziecinada w postaci "CZY W TYM ROKU GŁOSOWANIE NA MASTERY TEŻ MA BYĆ TAJNE ?? " nam nie grozi ?? I uprzedzam, że jak ustalimy termin końca głosowania to proszę się go trzymać - ktoś nie zdąży to trudno. Najważniejsze głosowanie w roku to każdy czas na wstukanie 10 kandydatur znajdzie.
Przemyslcie prosze moja propozycje dotyczaca dwutygodniowego terminu konca glosowania (czyli glosowanie od 27.03 do 10.04) - bedzie czas i sie zastanowic i wszyscy beda wiedzieli jak Inkwizycja wypadla.