Pardoxal Empires! - 27.06.09 Wa-wa - Jest regulamin!
- dziekanotr
- Wodzirej
Re: Pardoxal Empires! - jedniodniowa kampania WFB 2.05.09 Wa-wa
czreq, wstaw jak bedziesz mial troche czasu liste zgloszonych wraz z armiami jakimi graja, pzdr 

Ok poszło.
Jest tez mały update regulaminu. Doszła ocena hobbystyki oraz taki mały fragment ad. wysyłania rozpisek. Pozwolę sobie przytoczyć:
Jest tez mały update regulaminu. Doszła ocena hobbystyki oraz taki mały fragment ad. wysyłania rozpisek. Pozwolę sobie przytoczyć:
- Bardzo proszę o wysyłanie rozpisek jedynie w formacie tekstowym lub html. Rozpy z army buildera czasem działają, a czasem nie.

Moja galeria -> klik 

Uwaga, uwaga, ostatnio trochę wyskoczyłem z obiegu: rozumiem, że wg zasad restricted nie mogę wystawić więcej niż 3 oddziałów gnoblarów bo jest to rankowa strzelająca śmieciami na 8" z siłą 2 piechota? Dobrze to zrozumiałem? Czy może przypadek gnoblarów jest wyjęty spod prawa?
Przy okazji - bardzo prosimy o wczśniejsze zgłoszenia - dopiero mając komplet zgłoszeń możemy zrobić niektóre niezbędne rzeczy - połączyć graczy w Królestwa, umieścić na planszy, wybrać zasady pól specjalnych. Nie zrobimy tego na chwilę przed sama imprezą.
"There is a pervasive attitude in Warhammer that "one shouldn't bring a knife to a gunfight." The whole reason that Rambo is a badass is because he indeed brings a knife to a gunfight, and still wins." 

Drodzy chłopcy i dziewczęta, lista powoli się domyka... Ci, którzy nie wysłali jeszcze zgłoszeń powinni to właśnie robić 
Jeśli chodzi o godzinę startu turnieju, to będzie to najprawdopodobniej godzina 10.30 (od 10 będziemy zbierać kaskę i potwierdzać zapisy). Jeszcze raz apeluję o przyzwoitość i wcześniejsze zgłaszanie ewentualnych nieobecności na turnieju.
Map & teams coming soon...

Jeśli chodzi o godzinę startu turnieju, to będzie to najprawdopodobniej godzina 10.30 (od 10 będziemy zbierać kaskę i potwierdzać zapisy). Jeszcze raz apeluję o przyzwoitość i wcześniejsze zgłaszanie ewentualnych nieobecności na turnieju.
Map & teams coming soon...
Moja galeria -> klik 

Wprawdzie przyzwoitość nakazuje grać pomalowaną armią, ale nakazu nie ma -dla początkujących zwłaszcza jest taryfa ulgowa;) Po prostu licz się z punktami za malowanie w plecy.
"There is a pervasive attitude in Warhammer that "one shouldn't bring a knife to a gunfight." The whole reason that Rambo is a badass is because he indeed brings a knife to a gunfight, and still wins." 

chciał bym napomknąć ze jestem początkujący 

Taryfa ulgowa nie w punktach, jedynie w tolerancji ;P Początkujący grający niepomalowaną armią nie spotka się po prostu z szyderczym chichotem ze strony oceniającego ;P
Choć ja np. jak zaczynałem, nie pojawiłem się na żadnym turnieju ani w żadnym sklepie na grę dopóki nie skończyłem malować swojej pierwszej armii...dla mnie po prostu nie wypadało, tak publicznie... ale ja stary jestem, inne wychowanie ;P
Choć ja np. jak zaczynałem, nie pojawiłem się na żadnym turnieju ani w żadnym sklepie na grę dopóki nie skończyłem malować swojej pierwszej armii...dla mnie po prostu nie wypadało, tak publicznie... ale ja stary jestem, inne wychowanie ;P

to proszę o przeniesienie tego tura na koniec roku 

Rafixie drogi, na koniec roku to ja mam nadzieję będzie rozgrywany już trzeci czy czwarty rok kampanii ;D
A tak w ogóle,to ciekaw jestem czy jest już komplet graczy, chętnie złożyłbym już Królestwa do kupy,żebyście mieli czas sobie pospiskować, popolitykować, straszyć sie, namawiać, intrygować, itd
Na razie widzę już kilku kandydatów (o ile gracze się nie wycofają. nazwy organizacyjne, Królestwa nazwie Król - osoba z najniższym nr, czyli zgłoszona najwcześniej z Królestwa)
The Realm of Chaos
4.Marek Łaba, WoCh
5.Kacper Bełz, WoCh
10.Jan "Jasiuuu" Leszczyński, WoCh
12. Rafał "Rafix" Raczyński, WoCh
Elven Domains
3.Dawid Frankowski, WE
11.Marcin Zakrzewski, WE
15.Marcin "Semi" Sommer, HE
17.Karol "Lith" Pieróg, HE
The Kingdom of the Dead
6.Mateusz Dziewanowski, TK
7.Michał Matejuk, VC
8.Adam Zielony, VC
18.Cyryl Wojewódzki, VC
A tak w ogóle,to ciekaw jestem czy jest już komplet graczy, chętnie złożyłbym już Królestwa do kupy,żebyście mieli czas sobie pospiskować, popolitykować, straszyć sie, namawiać, intrygować, itd

The Realm of Chaos
4.Marek Łaba, WoCh
5.Kacper Bełz, WoCh
10.Jan "Jasiuuu" Leszczyński, WoCh
12. Rafał "Rafix" Raczyński, WoCh
Elven Domains
3.Dawid Frankowski, WE
11.Marcin Zakrzewski, WE
15.Marcin "Semi" Sommer, HE
17.Karol "Lith" Pieróg, HE
The Kingdom of the Dead
6.Mateusz Dziewanowski, TK
7.Michał Matejuk, VC
8.Adam Zielony, VC
18.Cyryl Wojewódzki, VC