Chyba pisałem wyraźnie dlaczego te systemy są głupie. Dawno temu. Porównanie do piłki nożnej jest w tym wypadku jasne i klarowne. Te systemy są stosowane w wielu krajach. Z marnym skutkiem.bless pisze:Bo jesli masz dyskutowac na tym poziomie i uzywac tego kalibru argumentow, to lepiej bys nie dyskutowal wcale.Jedy Knight pisze:Zdradź dlaczego. Dawno się na forum nie bawiłem. Może jednak się skuszę.bless pisze: JJ: Ciesze sie, ze sie zamykasz.
Jesli cos jest bzdurne, to wolalbym uslyszec, dlaczego to jest bzdurne, niz uslyszec po prostu, ze jestem czyms w rodzaju bezmozga.
Ja niczego nie przepycham - podaje pewna koncepcje pod rozwage. Moze lepsza moze gorsza... Narazie w temacie Euro mamy blogoslawiona demokracje...
Skoro chcecie kiepski bo korupcjogenny* system zamienić na jeszcze gorsze - wasza sprawa, wasze poglądy na to jak buduje się drużynę.
Póki co, pozostaje nam się modlić by Dębek okazał się być na tyle świetnym i wszechstronnym graczem, o tak szerokich znajomościach i autorytecie, by mógł wybrać skład a później nim dowodzić. A nie delegatem klubu, który obsadził najwięcej miejsc w top 20 i opanował trudną sztukę korzystania z telefonu.
Powtarzam - zły to system.
Ale przynajmniej koniec demokratycznych głosowań, drużyna ma szansę na zwycięstwo, jeśli zostanie przez Dębka dobrze złożona. Tak, tak, drużynę składa się całkiem jak rozpiskę.
Przy innych systemach które na przyszłość proponujecie - Polska uzyska miejsce w TOP-ten tylko dzięki temu, że czołówka szeroka. Obszerna argumentacja w starych tematach.
Na szczęście to tylko suwanie figurek.
Honor narodu w łydkach futbolistów, a nie kostkach graczy WFB.
------------------------------------------------------------------------
*O tym pisałem ja, pisał i Zbyszek wieki temu, jak tylko Robson go wymyślił.