GŁOSOWANIE ! na kapitana reprezentacji

Moderator: swieta_barbara

Zablokowany
Awatar użytkownika
Barbarossa
Mniejsze zło

Re: GŁOSOWANIE ! na kapitana reprezentacji

Post autor: Barbarossa »

Furion pisze: Zagłosowałem żeby rozbić układ, tyle.
Absolutnie zgadzamy się, ze system ssie. Dawanie jednej osobie monopolu na wybór jest bardzo niemądre. A demokracja ma to do siebie, że zazwyczaj nie wyłania ludzi najlepszych merytorycznie, tylko najbieglejszych socjotechnicznie. W przypadku naszego małego battlowego świata jest to biegłość telefoniczna.

Ty głosowałeś, żeby rozbić układ. Kto inny głosował, bo ma zapewnione miejsce w reprezentacji. Ktoś inny, bo kolega po tej stronie barykady, albo wróg po tamtej.

A jakimi względami powinniście się byli kierować, misie? Jakimi się kierowaliście w rzeczywistości? Chciałbym, żeby całe TOP 20 zadało sobie to pytanie. To Was wzbogaci duchowo ;)

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

Post autor: Shino »

Młody pisze:
zasady ETC są dla niej gwoździem do trumny, co zresztą udowodniło Nasze skuteczne granie przeciw niej rok temu.
No, mega skuteczne, zaden skład nie miał brety ;]
francuzi mieli ;)

@furion zeby rozbic uklad czy zeby znalezc sie w ukladzie bo to 2 rozne rzeczy

;)

Awatar użytkownika
Furion
Postownik Niepospolity

Post autor: Furion »

to pierwsze ;-)

Robson
Niszczyciel Światów

Post autor: Robson »

No to rozbiłeś a teraz powiedz czy jesteś z siebie dumny :D
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE

Awatar użytkownika
Crusader
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Crusader »

A tak z ciekawości: Czy ja też się zaliczałem do układu? Bo przed chwilą mi to przyszło do głowy :D
W ogóle kto był w układzie? Pewnie nikt nie bedzie chciał napisać. Chodzi o graczy którzy zajmowali podium?
pozdro

Robson
Niszczyciel Światów

Post autor: Robson »

ja podejrzewam że bossem układu/mafii był shinux taki niby niepozorny chłopak ;)
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE

Awatar użytkownika
4 karabiny
Beast from the East

Post autor: 4 karabiny »

Ja słyszałem, że kiedyś Supeł z Jerzyną na masterze sprzedawali tereny za piwo :D :shock:
To pewnie mafia czy cuś??

Awatar użytkownika
Hurtmaker
Chuck Norris

Post autor: Hurtmaker »

chłopaki podejdzcie do tego po męsku. był wybór? był. pogratulujcie kapitanowi- życzcie wybranej ekipie zwycięstwa. i nie wylewajcie żalów więcej na tym forum. temat az do wyboru składu powinien być zamkniety.

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

Hurtmaker pisze:chłopaki podejdzcie do tego po męsku. był wybór? był. pogratulujcie kapitanowi- życzcie wybranej ekipie zwycięstwa. i nie wylewajcie żalów więcej na tym forum. temat az do wyboru składu powinien być zamkniety.
NEVER! [-X [-X

Awatar użytkownika
Crusader
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Crusader »

Wybrany squad bedzie w innym temacie.
A po to jest forum, aby rozmawiac :) wiec nie wiem o co Ci chodzi :)
Poza tym ostatnie posty jakoś w moim odczuciu zeszły z żalów i raczej rozwiklac ciekawostki mają :)

pozdro

Awatar użytkownika
Morrok
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Morrok »

4 karabiny pisze:Ja słyszałem, że kiedyś Supeł z Jerzyną na masterze sprzedawali tereny za piwo :D :shock:
To pewnie mafia czy cuś??
na ostatnim strategiconie ;)

Awatar użytkownika
Ziemko
Lex Luthor

Post autor: Ziemko »

Dalmar pisze:
Ziemko pisze: Dziwisz sie? Kapitanem zawsze zostawal zwyciezca lub druga osoba w lidze , a nie 18sta ,
Ziemko ZAWSZE kapitanem był zwycięzca Ligi w Polsce, a Top 4-5 było także w składzie (a nawet zdarzyło się że i Top7)
:wink:
Nie bylem pewny wlasnie czy rok temu wygrales ty czy Robson. Jestem przekonany teraz , ze zwyciezca ligi sam powinien wybierac sklad - taki bonusik za wygranie. Glosowalem na top 20 ligi , bo nie przypuszczalem , ze zostanie wybrana na kapitana 18sta osoba z ligi....... No coz czlowiek uczy sie na bledach...

Awatar użytkownika
Xet
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Xet »

Lets w8 for da squad.

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Wydrukuję sobie ten temat i zarchiwizuję. 10 stron na których grubo wylazło to, co niektóre osoby skrywają pod płaszczykiem człowieka dojrzałego :lol: :lol: :lol:
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

NIE przerywaj.... :evil:

chlopaki jeszcze sie nie rozkrecili...

Bartys
Kradziej

Post autor: Bartys »

rozkręcą się dopiero jak zobaczą jaki skład pojedzie :twisted: :twisted: :twisted: ...

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

widze, ze tez slyszales, ze biora ogry i orki do skladu :)

Awatar użytkownika
Scimitar
Postownik Niepospolity

Post autor: Scimitar »

Zejdźcie może już z Dębka - teraz był 18, rok temu w TOP 10 czy nawet TOP 8 (nie chce mi się sprawdzać) - i co tu ma do rzeczy ?? I jeszcze raz powtórzę - kto powiedział, że kapitan musi grać ?? Ale to już ta jedna wybrana demokratycznie osoba zdecyduje o kształcie składu i nic wam do tego.
Draconis - FOR EVER !!!

Warhammer Online - Guild Leader of Skowyt Guild

Awatar użytkownika
Barbarossa
Mniejsze zło

Post autor: Barbarossa »

Sądzę, że trochę drażni brak komentarza.

Nie wiadomo, co Dębek chce zrobić. Gdyby uspokajająco napisał "dzięki za wybór, biorę najlepszych graczy do teamu i wygramy", to od razu by się atmosfera nieco oczyściła. Wiem, że teraz nie może, ale może coś chciałby przekazać za pośrednictwem kolegów... A tak chodzą różne ploty. No i to, co się działo w trakcie wyborów, rodzi trochę wątpliwości co do różowej przyszłości.

Awatar użytkownika
Hurtmaker
Chuck Norris

Post autor: Hurtmaker »

Barbarossa pisze:No i to, co się działo w trakcie wyborów, rodzi trochę wątpliwości co do różowej przyszłości.
oj działo się. oj działo. walka toczyła się w zasadzie między dwoma znakomitymi kandydatami. wyniki nie były pewne do samego końca. ale zadecydował głos jednego wyborcy (przykład dla każdego, który myśli, że jego głos nic nie znaczy), który oddał głos na samego siebie. nie pamietam tylko kto to był... :lol2:

Zablokowany