Chyba chciales napisac "z powodu" a nie "pomimo"...Smiechu pisze: oraz z Rafixem gdzie pomimo sporej ilosci moich bledów i zarabistego niefarta na kosciach przegrałem 20:0.

Chyba chciales napisac "z powodu" a nie "pomimo"...Smiechu pisze: oraz z Rafixem gdzie pomimo sporej ilosci moich bledów i zarabistego niefarta na kosciach przegrałem 20:0.
no pojedynek przedni:) gdyby szyszki się dwa razy nie zacięły no moze byś tylko jednym Drzewem doszedł:) ale i tak bardzo fajnieFikol pisze:
I dzięki Mihau za pojedynek WE vs WE. 2 treemany z BSB vs 2 treemany z BSB bezcenny, fajny taktycznie i generalnie do dopracowaniatrudno się gra jak ktoś szyszkuje
daj spokój.... pierwsze dwie postacie stracone to BSB i Alter i to nie były nawet widziane przez katapę... to minus kampienia połowy armii w małym lesie ale coś za cośSmiechu pisze:Fkol - będziesz chyba długo pamiętał moje 2 strzały katapą w twoj las wypełniony figórkami
_Mihau pisze:a ja juz myslalem, że Babice uratujuą honor podWarszawy;)
niestety mam BARDZO zle doswiadczenia z dwoch pierwszych EEGTSmiechu pisze:Podejżewam że pewnie by dało rade - tylko wiąże sie to z potwierdzeniem obecności na conajmniej miesiąc wcześniej.
Szaman pisze:niestety mam BARDZO zle doswiadczenia z dwoch pierwszych EEGTSmiechu pisze:Podejżewam że pewnie by dało rade - tylko wiąże sie to z potwierdzeniem obecności na conajmniej miesiąc wcześniej.
poza tym podwoiloby to cene biletu, wiec raczej nie ma to sensu...
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
wszystko? jestes absolutnie pewien?Cauliflower pisze:Nie wiem Szaman, ja tam bym robił wszystko żeby jak najwięcej ludzi przyjechało na EEGT.
o jakim "gdzie indziej" mowisz? tym, gdzie ludzie spia na sali, jest nieubezpieczona impreza czy wolna amerykanka? tym, gdzie gra sie byle czym na byle czym? tym, gdzie polowa rzeczy jest nielegalna? sorry, ale my nie mozemy sobie pozwolic na to, na co pozwalaja sobie grupy kolegow zwane "klubami". z calym szacunkiem dla tych grup.Cauliflower pisze:Nie wiem dlaczego tutaj by to podwoiło cenę biletu, a gdzie indziej nie podwaja to ceny biletu i nie chcę w to wnikać, bo to porblem (tłumaczenia?) organizatora,
dla kogo wstyd?Cauliflower pisze:ale ludzi powinno być więcej na GT, bo to chyba trochę wstyd, nie?
nigdy nie zapelnilemCauliflower pisze:nie zapelniłeś wszystkich miejsc przecież innymi systemami
na EEGT nigdy nie bylo kompletu. co do myslenia "szefow z Anglii" -Cauliflower pisze:a tak czysto personalnie to szefowie z anglii też mogą sobie swoje myśleć skoro kiedyś na GT nie można było wepchnąć palca, a teraz zostaje sporo wolnych miejsc...
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole