Eastern Europe Grand Tournament 2009

Regulaminy, relacje, scenariusze, kampanie, pokazy etc.

Moderatorzy: Laik, Dymitr

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
bless
Pan Spamu

Re: Eastern Europe Grand Tournament 2009

Post autor: bless »

Smiechu pisze: oraz z Rafixem gdzie pomimo sporej ilosci moich bledów i zarabistego niefarta na kosciach przegrałem 20:0.
Chyba chciales napisac "z powodu" a nie "pomimo"...
;)
Obrazek

Awatar użytkownika
Smiechu
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Smiechu »

Com napisał - napisałem :P

Z góry wiedziałem że przegram, ale błedy i kości spowodowały że była to masakra, a nie jak przez cały turniej 12:8, 12:8, 10:10, 8:12 :D

Pozdro.

Awatar użytkownika
Fikol
"Nie jestem powergamerem"

Post autor: Fikol »

Chciałem wszystkm podziękować za mój pierwszy GT w historii, maraton trąci o masochizm ale organizacja świetna, sędziowie zawsze "pod ręką"

W szczególności dzięki Blessowi za pierwszą grę w wyjątkowo miłej atmosferze i za pierwszą wygraną!! :lol2:

I dzięki Mihau za pojedynek WE vs WE. 2 treemany z BSB vs 2 treemany z BSB bezcenny, fajny taktycznie i generalnie do dopracowania :) trudno się gra jak ktoś szyszkuje ;)

Awatar użytkownika
Smiechu
Szef Wszystkich Szefów

Fkol - będziesz chyba długo pamiętał moje 2 strzały katapą w twoj las wypełniony figórkami :)

_Mihau

Post autor: _Mihau »

a ja juz myslalem, że Babice uratujuą honor podWarszawy;)
Fikol pisze:

I dzięki Mihau za pojedynek WE vs WE. 2 treemany z BSB vs 2 treemany z BSB bezcenny, fajny taktycznie i generalnie do dopracowania :) trudno się gra jak ktoś szyszkuje ;)
no pojedynek przedni:) gdyby szyszki się dwa razy nie zacięły no moze byś tylko jednym Drzewem doszedł:) ale i tak bardzo fajnie

Awatar użytkownika
Fikol

Post autor: Fikol »

Smiechu pisze:Fkol - będziesz chyba długo pamiętał moje 2 strzały katapą w twoj las wypełniony figórkami :)
daj spokój.... pierwsze dwie postacie stracone to BSB i Alter i to nie były nawet widziane przez katapę... to minus kampienia połowy armii w małym lesie ale coś za coś ;) nie było wyboru przy zyliardach łuczników trafiających na 5+...

I wielkie dzięki za fajną grę, niezłą rozpe miałeś

i tak przy okazji to "Fikol" a właściwie muszę dopracować coby "Fikoł" było :)

edit: a tak poza tym to miło was w końcu poznać personalnie :)

_Mihau

Smiechu pisze:
I pytanko takie:

Kiedy będą fotki z GT
Pozdro.
ano, Prosimy o fotki ;)

Awatar użytkownika
RAFIX
Falubaz

Post autor: RAFIX »

rozmawiałem z szamanem, dopiero w połowie przyszłego tygodnia będą na stronie

Awatar użytkownika
Smiechu
Szef Wszystkich Szefów

Spoko wiedziałem że Fikoł, ale zjadło mi literke :)

_Mihau pisze:a ja juz myslalem, że Babice uratujuą honor podWarszawy;)

Wszystko było na dobrej drodze bym zajoł 3 miejsce, ale Rafał pokrzyżował mi plany ;)

Pozdro.

Assur
Oszukista

Post autor: Assur »

Turniej świetnie zorganizowany, macie świetną bazę terenową, przestronną halę, sędziowanie bardzo dobre. Nie żałuję że wróciłem do gry na GT po kilku latach przerwy, zdecydowanie warto było.

Dziękuję przeciwnikom za grę a organizatorom za umożliwienie mi przyjemnego spędzenia weekendu.

Pomyślcie, czy nie da się w przyszłości zorganizować przyjezdnym jakiegoś noclegu - mam wrażenie że to bardzo wpłynęłoby na wzrost frekwencji - tak też mówili mi na turnieju obcokrajowcy, z którymi rozmawiałem.

Awatar użytkownika
Smiechu
Szef Wszystkich Szefów

Podejżewam że pewnie by dało rade - tylko wiąże sie to z potwierdzeniem obecności na conajmniej miesiąc wcześniej.
Ale wtedy wszyscy gracze z poza wawy byli by pod jednym dachem i to jest "+".

Awatar użytkownika
Szaman
Wyzwoleniec

Post autor: Szaman »

Smiechu pisze:Podejżewam że pewnie by dało rade - tylko wiąże sie to z potwierdzeniem obecności na conajmniej miesiąc wcześniej.
niestety mam BARDZO zle doswiadczenia z dwoch pierwszych EEGT :(
poza tym podwoiloby to cene biletu, wiec raczej nie ma to sensu...
"I fart in your general direction" :mrgreen:

Awatar użytkownika
Smiechu
Szef Wszystkich Szefów

No to wiadomo że podwoiło by to cene biletu.

Dlatego były by bilety z noclegiem i bez.
Ale wkońcu Szamanie wiesz lepiej i to Ty miałeś już doświadczenia z tym związane.

Awatar użytkownika
Grichalk
Masakrator

Post autor: Grichalk »

Dzięki wszystkim za grę. Miło niskiej frekwencji w naszym systemie, było bardzo przyjemnie.

Odnośnie noclegów, to faktycznie możliwość kupienia biletu może i dwa razy droższego, ale z zagwarantowanym noclegiem byłoby wyjściem. Trzeba by tylko możliwość zakupu takiego biletu dać maksymalnie do dwóch tygodni przed turniejem (przymus wpłacenia do tej pory kasy za bilet), w tedy wiadomo by było ile miejsc potrzeba. A jak ktoś by nie przyjechał, to miejsce i tak opłacone już jest, wiec nie trzeba nadrabiać miną. Ale to wszystko zależy od organizatorów. My morzemy conajwyrzej podać jakieś sugestie do rozważenia.

_Mihau

Grichalk pisze: My morzemy
My jeziora, rzeki :D

Awatar użytkownika
Cauliflower
Ciśnieniowiec

Post autor: Cauliflower »

Szaman pisze:
Smiechu pisze:Podejżewam że pewnie by dało rade - tylko wiąże sie to z potwierdzeniem obecności na conajmniej miesiąc wcześniej.
niestety mam BARDZO zle doswiadczenia z dwoch pierwszych EEGT :(
poza tym podwoiloby to cene biletu, wiec raczej nie ma to sensu...

Nie wiem Szaman, ja tam bym robił wszystko żeby jak najwięcej ludzi przyjechało na EEGT.
Nie wiem dlaczego tutaj by to podwoiło cenę biletu, a gdzie indziej nie podwaja to ceny biletu i nie chcę w to wnikać, bo to porblem (tłumaczenia?) organizatora, ale ludzi powinno być więcej na GT, bo to chyba trochę wstyd, nie?
nie zapelniłeś wszystkich miejsc przecież innymi systemami

a tak czysto personalnie to szefowie z anglii też mogą sobie swoje myśleć skoro kiedyś na GT nie można było wepchnąć palca, a teraz zostaje sporo wolnych miejsc...
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
Obrazek

Awatar użytkownika
Szaman
Wyzwoleniec

Cauliflower pisze:Nie wiem Szaman, ja tam bym robił wszystko żeby jak najwięcej ludzi przyjechało na EEGT.
wszystko? jestes absolutnie pewien?
Cauliflower pisze:Nie wiem dlaczego tutaj by to podwoiło cenę biletu, a gdzie indziej nie podwaja to ceny biletu i nie chcę w to wnikać, bo to porblem (tłumaczenia?) organizatora,
o jakim "gdzie indziej" mowisz? tym, gdzie ludzie spia na sali, jest nieubezpieczona impreza czy wolna amerykanka? tym, gdzie gra sie byle czym na byle czym? tym, gdzie polowa rzeczy jest nielegalna? sorry, ale my nie mozemy sobie pozwolic na to, na co pozwalaja sobie grupy kolegow zwane "klubami". z calym szacunkiem dla tych grup.
Cauliflower pisze:ale ludzi powinno być więcej na GT, bo to chyba trochę wstyd, nie?
dla kogo wstyd?
Cauliflower pisze:nie zapelniłeś wszystkich miejsc przecież innymi systemami
nigdy nie zapelnilem
Cauliflower pisze:a tak czysto personalnie to szefowie z anglii też mogą sobie swoje myśleć skoro kiedyś na GT nie można było wepchnąć palca, a teraz zostaje sporo wolnych miejsc...
na EEGT nigdy nie bylo kompletu. co do myslenia "szefow z Anglii" - :lol2:

widac, ze miales dluga przerwe, bo wyskoczyles troche jak Filip z konopii ;)

Awatar użytkownika
Cauliflower
Ciśnieniowiec

Post autor: Cauliflower »

może i trochę jak Filip..

po prostu zapamiętałem pewne świeta battlowe jakimi były wojenne młoty czy gt, a teraz trochę żal o tamte dni :P
malfoj pisze:Ty to zawsze musisz kogos upokorzyc przy stole
Obrazek

Awatar użytkownika
Szaman
Wyzwoleniec

po prostu swieta batlowcom spowszednialy ;)
zajrzyj na mitril.pl - LotRowcy sa bardzo z imprezy zadowoleni :mrgreen:

na dodatek zapisales sie i nie raczyles poinformowac, ze jednak Cie nie bedzie...

Awatar użytkownika
Rzymek
Kretozord

Post autor: Rzymek »

Nie spowszechniały tylko mają inną nazwę :wink:

ODPOWIEDZ