Nie tylko jednego. Tak się poukładało - kilka osób zmieniało głosy ostatniego dnia.ale zadecydował głos jednego wyborcy
GŁOSOWANIE ! na kapitana reprezentacji
Moderator: swieta_barbara
Re: GŁOSOWANIE ! na kapitana reprezentacji
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.
Hej hej, nie kilka osób, a jedna. Wyniki nie były wywieszone, także zmiana głosu była dopuszczalna. Tak myślę.
Dodatkowo głos został zmieniony przed otrzymaniem 20 głosu, więc głosowanie jeszcze trwało.
Dajcie już looz, czekamy na skład.
Dodatkowo głos został zmieniony przed otrzymaniem 20 głosu, więc głosowanie jeszcze trwało.
Dajcie już looz, czekamy na skład.
A może po prostu pozwolić człowiekowi wyzdrowieć i wrócić ze szpitala? Nie sądzę żeby nawet zdalne uczestnictwo w forumowych wojenkach pomagało w rekonwalescencji.Barbarossa pisze:Sądzę, że trochę drażni brak komentarza.
Nie wiadomo, co Dębek chce zrobić. Gdyby uspokajająco napisał "dzięki za wybór, biorę najlepszych graczy do teamu i wygramy", to od razu by się atmosfera nieco oczyściła. Wiem, że teraz nie może, ale może coś chciałby przekazać za pośrednictwem kolegów... A tak chodzą różne ploty. No i to, co się działo w trakcie wyborów, rodzi trochę wątpliwości co do różowej przyszłości.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl
zarysy znamy wiec nie napinaj się tak bardzo dębbek ma duzo tekstu do ogarnięcia zanim cos napisze ,tak myslę. IMHO skladu nie poznamy jeszcze przez pare tygodni.
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
- Barbarossa
- Mniejsze zło
Ale nie zastanowisz się, dlaczego ten ktoś właśnie tak zagłosował, co ?Hurtmaker pisze:ale zadecydował głos jednego wyborcy (przykład dla każdego, który myśli, że jego głos nic nie znaczy), który oddał głos na samego siebie. nie pamietam tylko kto to był...
bo liczył na zwycięstwo to jasne i zabrakło faktycznie niewiele
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
- Barbarossa
- Mniejsze zło
I do tego byłem zdecydowanie najlepszym kandydatem. Ale niestety, mój elektorat, choć zdyscyplinowany, jest niewielki.
- Barbarossa
- Mniejsze zło
Nie pamiętam, żeby Jarosław K. często bywał autoironiczny.
Z drugiej strony nie chciałbym budzić takich skojarzeń, więc już się zamykam.
Z drugiej strony nie chciałbym budzić takich skojarzeń, więc już się zamykam.
Nie sadzilem, że z takiego tematu wyjdą takie fajne napinki - dzięki chłopaki, miałem przynajmniej usmiechniętą godzinę czytajac ten topic
Powodzenia dla składu, mam nadzieję że skład będzie wybrany NA ZWYCIĘSTWO a nie wedle jakiś innych kryteriów... Dziwie się tylko, że tak mało tutaj pada propozycji umieszczenia imperium w składzie, w końcu to trzecia po Wampirach i Demonach najgorsza, najwredniejsza armia zasługująca na cięcia w BP+R
Powodzenia dla składu, mam nadzieję że skład będzie wybrany NA ZWYCIĘSTWO a nie wedle jakiś innych kryteriów... Dziwie się tylko, że tak mało tutaj pada propozycji umieszczenia imperium w składzie, w końcu to trzecia po Wampirach i Demonach najgorsza, najwredniejsza armia zasługująca na cięcia w BP+R
Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!
-
- Mudżahedin
Wierzyc sie nie chce. Wlasnie wrocilismy z rejsu. Buszman, Rusin i Kedzior mowili mi o wynikach ale nie wierzylem. Musialem zobaczyc na wlasne oczy.
Z calym szacunkiem do Debka ale chyba zaraz pojde na miasto opierdolic paru Grekow za to, ze wymyslili demokracje...
PS Czy ktos moglby w paru slowach przyblizyc sylwetke nowego kapitana??
Z calym szacunkiem do Debka ale chyba zaraz pojde na miasto opierdolic paru Grekow za to, ze wymyslili demokracje...
PS Czy ktos moglby w paru slowach przyblizyc sylwetke nowego kapitana??
Furion, korzystałem z tegoFurion pisze:Kalesoner FTW.
http://pl.wiktionary.org/wiki/Indeks:An ... nternetowy
i dalej nie wiem co to znaczy FTW.
Na wszelki wypadek napisze tylko, że to był taki żarcik z tą sylwetką.