GŁOSOWANIE ! na kapitana reprezentacji

Moderator: swieta_barbara

Zablokowany
Awatar użytkownika
Jankiel
Sol Invictus

Re: GŁOSOWANIE ! na kapitana reprezentacji

Post autor: Jankiel »

ale zadecydował głos jednego wyborcy
Nie tylko jednego. Tak się poukładało - kilka osób zmieniało głosy ostatniego dnia.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.

Awatar użytkownika
thurion
Postownik Niepospolity

Post autor: thurion »

Jankiel pisze: Nie tylko jednego. Tak się poukładało - kilka osób zmieniało głosy ostatniego dnia.
np?

Awatar użytkownika
Jankiel
Sol Invictus

Post autor: Jankiel »

Popytaj w Waszym sztabie wyborczym.
Warhammer Pro-Tip #2: If Purple Sun isn't winning the game for you, consider using it more.

Awatar użytkownika
Xet
Szef Wszystkich Szefów

Post autor: Xet »

Hej hej, nie kilka osób, a jedna. Wyniki nie były wywieszone, także zmiana głosu była dopuszczalna. Tak myślę.
Dodatkowo głos został zmieniony przed otrzymaniem 20 głosu, więc głosowanie jeszcze trwało.
Dajcie już looz, czekamy na skład.

Tomash
Spaministrator
Kontakt:

Post autor: Tomash »

Barbarossa pisze:Sądzę, że trochę drażni brak komentarza.

Nie wiadomo, co Dębek chce zrobić. Gdyby uspokajająco napisał "dzięki za wybór, biorę najlepszych graczy do teamu i wygramy", to od razu by się atmosfera nieco oczyściła. Wiem, że teraz nie może, ale może coś chciałby przekazać za pośrednictwem kolegów... A tak chodzą różne ploty. No i to, co się działo w trakcie wyborów, rodzi trochę wątpliwości co do różowej przyszłości.
A może po prostu pozwolić człowiekowi wyzdrowieć i wrócić ze szpitala? Nie sądzę żeby nawet zdalne uczestnictwo w forumowych wojenkach pomagało w rekonwalescencji.
Admin-cieć: póki forum działa, jestem niewidoczny :mrgreen:
A tak serio: rzadko bywam na forum, rzadko sprawdzam PMki. W sprawach ogólnoforumowych lepiej kontaktować się z innymi administratorami. Najlepszy kontakt ze mną to mail: tomekrs@o2.pl

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

Post autor: Shino »

debek juz chyba wyszedl ze szpitala z tego co mi wiadomo...

swoja droga taki byl szum, zeby szybciej konczyc glosowanie i wogole... moze w koncu jakikolwiek odzew z waszej strony by sie przydal ;)

Awatar użytkownika
Dastor
Masakrator

Post autor: Dastor »

Shino i tak się nie załapiesz więc nie napinaj pośladów;)

Awatar użytkownika
Shino
Nerd Forumowy

Post autor: Shino »

wiem :> ale o ile zabawniejszy bedzie dzien jak debek oglosi sklad :>

poza tym nie wiem czy ja (sklad bez top5) czy bless (sklad tylko z top20) bedzie mial racje

:P;)

Robson
Niszczyciel Światów

Post autor: Robson »

zarysy znamy wiec nie napinaj się tak bardzo ;) dębbek ma duzo tekstu do ogarnięcia zanim cos napisze ,tak myslę. IMHO skladu nie poznamy jeszcze przez pare tygodni.
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE

Awatar użytkownika
Barbarossa
Mniejsze zło

Post autor: Barbarossa »

Hurtmaker pisze:ale zadecydował głos jednego wyborcy (przykład dla każdego, który myśli, że jego głos nic nie znaczy), który oddał głos na samego siebie. nie pamietam tylko kto to był... :lol2:
Ale nie zastanowisz się, dlaczego ten ktoś właśnie tak zagłosował, co :wink: ?

Robson
Niszczyciel Światów

bo liczył na zwycięstwo to jasne :D i zabrakło faktycznie niewiele
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE

Awatar użytkownika
Barbarossa
Mniejsze zło

I do tego byłem zdecydowanie najlepszym kandydatem. Ale niestety, mój elektorat, choć zdyscyplinowany, jest niewielki.

Robson
Niszczyciel Światów

jakbym słyszał pana Jarosława K. :P
RIP

Awatar użytkownika
Barbarossa
Mniejsze zło

Nie pamiętam, żeby Jarosław K. często bywał autoironiczny.

Z drugiej strony nie chciałbym budzić takich skojarzeń, więc już się zamykam.

Robson
Niszczyciel Światów

on by to napisał tylko, że na serio ;)
RIP

Awatar użytkownika
Karli
Postownik Niepospolity

Post autor: Karli »

Nie sadzilem, że z takiego tematu wyjdą takie fajne napinki - dzięki chłopaki, miałem przynajmniej usmiechniętą godzinę czytajac ten topic :D

Powodzenia dla składu, mam nadzieję że skład będzie wybrany NA ZWYCIĘSTWO a nie wedle jakiś innych kryteriów... Dziwie się tylko, że tak mało tutaj pada propozycji umieszczenia imperium w składzie, w końcu to trzecia po Wampirach i Demonach najgorsza, najwredniejsza armia zasługująca na cięcia w BP+R :wink: :D
Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!

Jack Skwarrow
Mudżahedin

Post autor: Jack Skwarrow »

Wierzyc sie nie chce. Wlasnie wrocilismy z rejsu. Buszman, Rusin i Kedzior mowili mi o wynikach ale nie wierzylem. Musialem zobaczyc na wlasne oczy.
Z calym szacunkiem do Debka ale chyba zaraz pojde na miasto opierdolic paru Grekow za to, ze wymyslili demokracje...

PS Czy ktos moglby w paru slowach przyblizyc sylwetke nowego kapitana??

Kalesoner
Szczur Królów

Post autor: Kalesoner »

Jack Skwarrow pisze: Czy ktos moglby w paru slowach przyblizyc sylwetke nowego kapitana??
Służę uprzejmie:

180cm
80kg
niebieskie oczy,
podobno przystojny
Obrazek

Awatar użytkownika
Furion
Postownik Niepospolity

Post autor: Furion »

Kalesoner FTW.

Kalesoner