Szarża bohatera a Frenzy

Jak zaszarżować trzy oddziały na raz, strzelać z łuku ze sztandarem w ręku i schować przed ostrzałem wielkiego spaślaka w grupie pokurczów.

Moderatorzy: Shino, Lidder, kudłaty, Furion

ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Charki
Falubaz

Post autor: Charki »

@turion

Ale nie chodzi o gonienie tylko o szarzowanie wp rzypadku gdy oddziął ma frenzy i bohater ma frenzy. Polecam przeczytac posta szczura o jaką dokładnie sytuacje chodzi:D

Awatar użytkownika
szafa@poznan
Rulzdaemon

Post autor: szafa@poznan »

jesli jakis sedzia pozwala wyszarzowac herosem w oddzial numer jeden, a calym oddzialem w oddzial numer dwa, to bez wzgledu na frnzy czy nie frenzy to znaczy ze to zły sedzia ;)

Awatar użytkownika
Szczur6
Mudżahedin

Post autor: Szczur6 »

miałem takie akcje co turniej póki nie przestałem wystawiać kornika na koniku.

Awatar użytkownika
thurion
Postownik Niepospolity

Post autor: thurion »

Charki pisze:@turion

Ale nie chodzi o gonienie tylko o szarzowanie wp rzypadku gdy oddziął ma frenzy i bohater ma frenzy. Polecam przeczytac posta szczura o jaką dokładnie sytuacje chodzi:D
aha :P

no to tak jak Szafa pisze :P

Awatar użytkownika
Szczur6
Mudżahedin

Post autor: Szczur6 »

eeehhhh, widzę że umiecie uniknąć trudniejszego pytania.
Najbardziej ciekawą interpretacją było heros jeśli gracz zechce może wyszarżować i oddział z frenzy nie szarżuje w ogóle.
Jak dal mnie to to jest nie za bardzo ok. Ale muszę przyznać że od bidy...... ale i tak oddział powinien "porywać szeryfa" ze sobą.

Inferno
Falubaz

Post autor: Inferno »

a czu heros może wyszarzowac z oddzialu a potem oddział za Nim na ten sam regiment chodzi o to by heros nie był w regimencie

Awatar użytkownika
Asassello
Pan Spamu
Kontakt:

Post autor: Asassello »

Inferno pisze:a czu heros może wyszarzowac z oddzialu a potem oddział za Nim na ten sam regiment chodzi o to by heros nie był w regimencie
chyba cos za bardzo kombinujesz :)..
jesli oddzial szarzuje w danej turze to kazdy heros ktory w nim jest tez szarzuje na ten sam cel i nie moze wyjsc z oddzialu :)
Obrazek

lith
Oszukista

Post autor: lith »

1. Frenzy musza szarzowac
2. Jeden oddzial (z herosami) - jedna szarza
Jak sie wie o tych 2ch rzeczach i ma sie zamiar ich przestrzegac to chyba nie ma miejsca na kombinowanie :)

Awatar użytkownika
szafa@poznan
Rulzdaemon

Post autor: szafa@poznan »

Najbardziej ciekawą interpretacją było heros jeśli gracz zechce może wyszarżować i oddział z frenzy nie szarżuje w ogóle.
Jak dal mnie to to jest nie za bardzo ok. Ale muszę przyznać że od bidy...... ale i tak oddział powinien "porywać szeryfa" ze sobą.
to oczywisty i grube wał.

Jak oddział może szarzowac, to heros leci razem z nim.

ODPOWIEDZ