@turion
Ale nie chodzi o gonienie tylko o szarzowanie wp rzypadku gdy oddziął ma frenzy i bohater ma frenzy. Polecam przeczytac posta szczura o jaką dokładnie sytuacje chodzi:D
Szarża bohatera a Frenzy
Moderatorzy: Shino, Lidder, kudłaty, Furion
- szafa@poznan
- Rulzdaemon
jesli jakis sedzia pozwala wyszarzowac herosem w oddzial numer jeden, a calym oddzialem w oddzial numer dwa, to bez wzgledu na frnzy czy nie frenzy to znaczy ze to zły sedzia 

eeehhhh, widzę że umiecie uniknąć trudniejszego pytania.
Najbardziej ciekawą interpretacją było heros jeśli gracz zechce może wyszarżować i oddział z frenzy nie szarżuje w ogóle.
Jak dal mnie to to jest nie za bardzo ok. Ale muszę przyznać że od bidy...... ale i tak oddział powinien "porywać szeryfa" ze sobą.
Najbardziej ciekawą interpretacją było heros jeśli gracz zechce może wyszarżować i oddział z frenzy nie szarżuje w ogóle.
Jak dal mnie to to jest nie za bardzo ok. Ale muszę przyznać że od bidy...... ale i tak oddział powinien "porywać szeryfa" ze sobą.
chyba cos za bardzo kombinujeszInferno pisze:a czu heros może wyszarzowac z oddzialu a potem oddział za Nim na ten sam regiment chodzi o to by heros nie był w regimencie

jesli oddzial szarzuje w danej turze to kazdy heros ktory w nim jest tez szarzuje na ten sam cel i nie moze wyjsc z oddzialu

- szafa@poznan
- Rulzdaemon
to oczywisty i grube wał.Najbardziej ciekawą interpretacją było heros jeśli gracz zechce może wyszarżować i oddział z frenzy nie szarżuje w ogóle.
Jak oddział może szarzowac, to heros leci razem z nim.