Nowe Ogry Matiego - kolejny pijany gnoblar!, 02.07
Moderatorzy: Ziemko, wind_sower
Reszta armii narazie w malowaniu niestety. Do końca tygodnia postaram się skończyć oddział 3 byczków i zacząć malować kolejnych trzech. Staram się nie kupować więcej, niż maluję, nie lubię mieć perspektywy pomalowania masy plastiku. Jak pomaluję tych 6 bullsów, dokupię kolejny oddziałek
Są super!
I bardzo ładne podstawki
I bardzo ładne podstawki
- Skavenblight
- Naczelna Prowokatorka
- Kontakt:
Mnie sie skora podoba tzn. kolor bo troche malo warstw .....
podstawki fajne i wogule sa na +
podstawki fajne i wogule sa na +
perfekt ];->
zawalisci podstawki boskie
zawalisci podstawki boskie
Skóra ma 5 warstw (Dark Flesh -> Dark Flesh + Komando Khaki -> Komando Khaki + Dark Flesh -> Komando Khaki -> Bleached Bone). Niestety na zdjęciach jakoś tego nie widać :/
Biorę się za drugi oddział bullsów a potem może kupię Yethi, bo nudzi mi się już malowanie ogrów
Biorę się za drugi oddział bullsów a potem może kupię Yethi, bo nudzi mi się już malowanie ogrów
Głowy mi się bardzo podobają (szkoda, że wszystkie mają tę samą połowę twarzy czerwoną, ale może tak miało być ) No i te tarcze na brzuchach też są ładne, a co do skóry, to mi trochę za szybko ciemny w jasny przechodzi, zwłaszcza na plecach... a środkowy model ma prześwity ciemniejszych warstw spod spodu Pozostałe dwa mają gładko nałożoną jasną farbę i kryje ona ciemniejsze, wcześniejsze warstwy.
Ale nic to, ładnie są pomalowani. Podstawki 5/5, chociaż naokoło na movement trayu za dużo trawy, nie ma tu przypadkowości w jej "posadzeniu", cała góra "krawężnika" jest zasypana naokoło tak samo, mało ziemi (jest pod spodem, ale jej tak nie widać i już;)). Chodzi mi o to, żeby się zgrywało to z terenem na podstawkach figurek, przechodziło jedno w drugie.
Beczka jest OK, tatuaże na karkach też, czerwone spodnie też świetnie pasują Jeśli to do grania, to jedne z najładniejszych figurek, jakie widziałem na stołach do tej pory Dobra robota!
Ale nic to, ładnie są pomalowani. Podstawki 5/5, chociaż naokoło na movement trayu za dużo trawy, nie ma tu przypadkowości w jej "posadzeniu", cała góra "krawężnika" jest zasypana naokoło tak samo, mało ziemi (jest pod spodem, ale jej tak nie widać i już;)). Chodzi mi o to, żeby się zgrywało to z terenem na podstawkach figurek, przechodziło jedno w drugie.
Beczka jest OK, tatuaże na karkach też, czerwone spodnie też świetnie pasują Jeśli to do grania, to jedne z najładniejszych figurek, jakie widziałem na stołach do tej pory Dobra robota!
Bardzo ładnie malujesz, a te czerwono-białe głowy to chyba Twój sztandarowy element Świetne są, ta Tyrant'a jest rewelacyjna, podobnie, jak trofea z głów przy pasie Dobra robota, a widzę, że na plecach pojawiły się dodatkowe warstwy przy malowaniu skóry (jeszcze jedną daj między najjaśniejszą i poprzednią - żeby takich "trójkątów" nie było... albo rozetrzyj ją na mokro przy krawędziach ) Kości niezłe, metaliki też, spodnie również "dają radę", ale głowy to się naprawdę bardzo wyróżniają
No i ta podstawka z wnykami i przysypanym częściowo łańcuchem... Świetna, świetna, świetna
Oby tak dalej!
Pozdrawiam serdecznie! Sławol
No i ta podstawka z wnykami i przysypanym częściowo łańcuchem... Świetna, świetna, świetna
Oby tak dalej!
Pozdrawiam serdecznie! Sławol
A ja bym tych mocnych i ostrych prezjsc nie robil te czarne fragmenty powinny jednak byc torche jansiejsze - bo skora nigdy tak ostrych cieni nie daje to jestr primo rada
Naprawde fajny, ale imo troche za mało rdzy i brudu na giwerce tyranta.
I ta dłoń co trzyma tą broń też troche ma inny kolor niż reszta jego ciałą, przez co troche psuje wyglad.
Ale spodnie, twarz i plecki - Gitarrka
I ta dłoń co trzyma tą broń też troche ma inny kolor niż reszta jego ciałą, przez co troche psuje wyglad.
Ale spodnie, twarz i plecki - Gitarrka
Ładnie, nawet bardzo
Będzie piękna armia..
I fajne podstawki robisz (ciekawe są)
Będzie piękna armia..
I fajne podstawki robisz (ciekawe są)