MASTER BLASTER 30-31.05.2009 Gorzów Wlkp.
Re: MASTER BLASTER 30-31.05.2009 Gorzów Wlkp.
OOOO będzie można rozruszać kości przed drugim dniem turnieju. Super !
Szkoda, że się nie dogadaliście wcześniej a teraz obie imprezy na tym stracąCzarnY pisze:Ciezko zeby bylo inaczej, skoro robicie Master Blastera w terminie naszego turnieju . Osobiscie zaluje, bo w 2007 bylo naprawde fajnie.Szmajson pisze:
przecierz z bialegostoku nikt nie przyjedzie... to co się tak spinasz... take it easy
Prawda Darku, ja osobiście chciałbym zawitać do Gorzowa, nigdy tam nie byłem a duzo dobrego słyszałem.Dalmar pisze:Szkoda, że się nie dogadaliście wcześniej a teraz obie imprezy na tym stracąCzarnY pisze:Ciezko zeby bylo inaczej, skoro robicie Master Blastera w terminie naszego turnieju . Osobiscie zaluje, bo w 2007 bylo naprawde fajnie.Szmajson pisze:
przecierz z bialegostoku nikt nie przyjedzie... to co się tak spinasz... take it easy
cóż poradzić - proby dogadania sie z naszej strony byly, jak juz wielokrotnie pisalismy na forum nie dostalismy odzewu...
przykra sprawa, zobaczymy jak sie odbije na frekwencji.
przykra sprawa, zobaczymy jak sie odbije na frekwencji.
nie sądze, na MB zapowaida się na 10 osob ze Szczecina, conajmniej 8 od nas, pewnie 2x tyle z Poznania, do tego Wrocław, Kraków, Bydgoszcz i solidna punkciorowa część Warszawy, o frekwencje jestem spokojnyDalmar pisze:
Szkoda, że się nie dogadaliście wcześniej a teraz obie imprezy na tym stracą
pzdr
Spoko spoko - Warszawa i jej okolice napewno nie zawiedzie. Tak na moje oko conajmniej 15 osob dotrze.
Co do konkurencyjnego Białegostoku.
Chłopaki - Mastery chyba powinny mieć pierwszeństwo w wybieraniu terminów??
Chyba byście nie chcieli mieć sytuacii kiedy wy będziecie robić Mastera i konkurencyjnie wyskoczy Wawa i inne miasta??
Wyprowadzcie mnie zbłedu jeśli sie myle.
Btw. Zrobcie w końcu turniej wtedy kiedy będę mógł do was przyjechać (Mastera napewno odwiedze i to każdego) :P
Co do konkurencyjnego Białegostoku.
Chyba byście nie chcieli mieć sytuacii kiedy wy będziecie robić Mastera i konkurencyjnie wyskoczy Wawa i inne miasta??
Btw. Zrobcie w końcu turniej wtedy kiedy będę mógł do was przyjechać (Mastera napewno odwiedze i to każdego) :P
Juz pisalismy o tym tyle razy, ze nie ma co sie powtarzac . Opis sytuacji znajdziesz np. tutaj http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?p=369266#p369266Smiechu pisze: Co do konkurencyjnego Białegostoku.
albo tutaj: http://forum.wfb-pol.org/viewtopic.php?p=367922#p367922
tak czy inaczej mastery mają pierwszeństwo w doborze terminu, szczególnie te które otrzymały najwięcej głosów.
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE
alez sie offtop robi ;P
nasz termin znany byl od lutego, ustalili go organizatorzy EGU (nie my, tylko NZS Białystok). Rogaty Szczur sam zdecydowal, ze chce w ten sam weekend zrobic MB, kilka miesiecy pozniej. poniewaz w watku pojawily sie rozne zarzuty, to po prostu chcialbym zapewnic, ze nie ma w tym zadnej naszej zlosliwosci, zlej woli ani czegokolwiek innego - zbieżność dat i tyle. gdybysmy mogli, zrobilibysmy nasz turniej w innym terminie, ale nie mozemy. Zycze Gorzowowi udanej imprezy i pokaznej frekwencji.
i z mojej strony DEOT, jesli ktos ma watpliwosci to zapraszam na PM.
nasz termin znany byl od lutego, ustalili go organizatorzy EGU (nie my, tylko NZS Białystok). Rogaty Szczur sam zdecydowal, ze chce w ten sam weekend zrobic MB, kilka miesiecy pozniej. poniewaz w watku pojawily sie rozne zarzuty, to po prostu chcialbym zapewnic, ze nie ma w tym zadnej naszej zlosliwosci, zlej woli ani czegokolwiek innego - zbieżność dat i tyle. gdybysmy mogli, zrobilibysmy nasz turniej w innym terminie, ale nie mozemy. Zycze Gorzowowi udanej imprezy i pokaznej frekwencji.
nie chodzi o to ze robicie se lokalaCzarnY pisze:alez sie offtop robi ;P
chodzi o to ze takie o teksty
jak wiadomo ze nikt od was nie jedzie i robicie konkurencyjna impreze, sugeruja nic innego jak odczytanie go jako wrzuty na ambicje organizatorow MB, na zasadzie 'ha ha, patrzcie u nas jest 60 osob na lokala, a u was?'GrzesiU^^ pisze:10 dni do turnieju, co z tą listą zgłoszonych ?
zapewne sie myle i bylo to czysto kurtuazyjne zapytanie o frekwencje na turnieju na ktory nie ma zamiaru sie jechac, ale niesmak pozostal
pzdr
- Barbarossa
- Mniejsze zło
Ja będę w Gorzowie - raz, że umówiłem się z Furionem na mecze eliminacyjne, dwa, że MB to jeden z lepszych masterów w roku, więc ciężko mi by było go przepuścić
Co do zbieżności terminów - niestety wyszło średnio. Mam nadzieję, że frekwencja będzie OK. IMO LL powinna wypracować jakieś zasady kolizyjne w takim wypadku, bo organizacja mastera to często inwestycja i byłoby wielce niefortunnie, gdyby jakiś np. klub był po masterze 1000 PLN w plecy, bo jednocześnie wydarzył się kolidujący lokal.
Niestety, rozumiem, że Szmaja dał ciała i nie odpisał, rozumiem, ze taki mieliście termin, ale master to master i podkopywanie go jest rzeczą złą. A jakiekolwiek złośliwości - to już podsrywanie.
Co do zbieżności terminów - niestety wyszło średnio. Mam nadzieję, że frekwencja będzie OK. IMO LL powinna wypracować jakieś zasady kolizyjne w takim wypadku, bo organizacja mastera to często inwestycja i byłoby wielce niefortunnie, gdyby jakiś np. klub był po masterze 1000 PLN w plecy, bo jednocześnie wydarzył się kolidujący lokal.
Niestety, rozumiem, że Szmaja dał ciała i nie odpisał, rozumiem, ze taki mieliście termin, ale master to master i podkopywanie go jest rzeczą złą. A jakiekolwiek złośliwości - to już podsrywanie.
Zgadzam się z tymi zdaniami w całej rozciągłości. Czarny już zresztą wszystko napisał, a o co chodziło dla Grzesia to niech lepiej on sam odpowie. Od siebie dodam tylko, że byliśmy z Grzesiem już dwa razy na MB, bawiliśmy się dobrze, i być może pytał z ciekawości (sam też jestem ciekawy ).Barbarossa pisze:Niestety, rozumiem, że Szmaja dał ciała i nie odpisał, rozumiem, ze taki mieliście termin, ale master to master i podkopywanie go jest rzeczą złą. A jakiekolwiek złośliwości - to już podsrywanie.
Pozdro, nie spinajcie sie tak
Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!
Post Grzesia byl niefortunny, ale moge dodac ze on z organizacja EGU nie ma nic w tym roku wspolnego, wiec napewno nie byla to jakas wrzuta tylko spytal z ciekawosci. Nie odbierajcie tego prosze w zly sposob, ja tez bylem w GW 2 razy i wtym roku byc moze tez bym pojechal gdyby wyszlo inaczej. Pozdrawiam!
Największym wrogiem słonia jest smok.
Hyhyhy ;-Dthurion pisze:zapewne sie myle i bylo to czysto kurtuazyjne zapytanie o frekwencje na turnieju na ktory nie ma zamiaru sie jechac
A zeby nie bylo offtopu:
Kiedy bedzie lista zgloszonych? ;P Bynajmniej nie jest to kurtuazyjne pytanie ;-) Wybieram sie, ale chcialbym wiedziec czy nie powtorzy sie przygoda z Trojmiasta, tym razem pod nazwa Lokal Blaster ;))
Nie miałem pojęcia, że mój post wywoła takie kontrowersje, z góry przepraszam. Chciałem po prostu dowiedzieć się ile już osób jest , wyszło z tego, że jestem ekhm... niedobry, a nie miałem takiego zamiaru. Jeszcze raz sorry.
Spokojnie Kraków troche ludzi ze sobą weźmie, bo nas bedzie właśnie 4-5 osób, po dorodze mamy Zabrze
czyli Cosmaty i te sprawy, jakieś Katowice itd to z południa troche osób bedzie
czyli Cosmaty i te sprawy, jakieś Katowice itd to z południa troche osób bedzie
Właśnie szkoda ze mamy w tym samym terminie turnieje.. bo odkąd gram w battla nie byłem tlyko raz na MB a w tym roku był w kanonie turnieji które FW odwiedzi nawet z kims sie zastanawialem czy mimo Egu nie pojechac na MB.. ale niestety PAtriotyzm :D
Niestety ?!Inferno pisze:nawet z kims sie zastanawialem czy mimo Egu nie pojechac na MB.. ale niestety PAtriotyzm :D
Chyba będziesz miał glanowanie jakieś jak sie w klubie pokażesz
Byłoby afrontem nie napić się z Frontem!
Widzis zinferno teraz nie masz wyjścia i musisz uciekać do Gorzowa ^^
RIP
Ziemko pisze:Ja Robert Mrozek kajam się przed Wami wszystkimi, zrobiłem błąd, chcemy bardzo wygrać, ale nie zrobiliśmy tego umyślnie, padamy na kolana - WYBACZCIE